Mali dioničar
I da, provjetravanje, jer ne želiš da ti dim od bakljade ostane na terenu 15 minuta pa da se čeka nastavak utakmice jer se niš ne vidi. — dragošlapa
crophantom
Jesu strme tribine? Jesu. — dragošlapa
NitkoBitan
Jaro
jedan u nizu
Frizura Robija M
Misliš li da je ovaj projekt nešto što nakon dorada može biti funkcionalan stadion za idućih 50 godina? — Mathiasovi Chageri
Muči li te isto ono što generalnu većinu muči na ovom forumu (rupe na krajevima tribina, previše betona, statična upitnost krova i potencijalan izgled nakon dorada) — Mathiasovi Chageri
Ne želim samo srati da bi srao, zaista sam otvoren za diskusiju, a generalno me zanima drugo mišljenje. Moja problematika s ovim stadionom nakon par dana nije toliko sam izgled koliko masa popratnih stvari koje mi se ne sviđaju puno više nego sam dizajn stadiona. — Mathiasovi Chageri
Mathiasovi Chageri
Znaš što mislim da je najveći problem u ovoj priči? Prezentacija i komunikacija od strane odgovornih je odrađena katastrofalno. Prvo su traljavo preko projektora pred ljude bačene slike odabranog koncepta u dosta lošoj rezoluciji bez da se prosječnom Jozi objasnilo da je to što vide koncept, idejno riješenje kojem će se u idućim fazama pomno pristupati kako bi se ideja dodatno pravilno razvila i ispoštovala sva ili većina očekivanja u vezi komfora gledatelja i funkcionalnosti objekta. Iako slika govori tisuću riječi ipak previše je prepušteno mašti i interpretaciji javnosti zbog čega je val nezadovoljstva očekivan. Druga stvar di su zasrali i još više okrenuli ljude protiv sebe je pokušaj branjenja odluke pretencioznim verbalnim izdrkavanjem. Tako se ne komunicira s javnošću, ne postavljaš se bahato nad narodom i prodaješ preseravanja stilskim figurama. Treba se znat pristojno spustit na tuđi nivo, objasniti narodu da stojiš iza svoje stručne procjene, ali slušaš i njih te ih imaš na umu (uz moguće kompromise) unutar odabranog rješenja. Tako da odnosi s javnošću i prevencija/kontrola štete im je baš užasna. — Frizura Robija M
Mali dioničar
Za akustiku isto ne mislim da će biti loša te da će se od krova više pojačavati nego što će se gubiti zbog rupa. — Frizura Robija M
ZgDLions
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.