• CerealKiller
    929
    Ne znam po čemu je Vušković super talent. Nešto slično kao Gvardiol samo razina ispod. Defanzivno loš, ima dobar skok, spor ko blato. Imali smo mi gro takvih stopera
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    I meni vuskovic djeluje sporo
  • d-Zg
    91
    Miške se fino uklopio, a gledam Vuškovića kako trči, pa jbte on nemre trčat. Ja s preko 50 trčim brže nego on. Pa gdje mu je mladost? Kao da ima neki hendikep dok treba brzo trčati.
  • ElDorado
    15.3k
    Jebote ni ovaj nemre bez Vlašića
  • Jaro
    12.9k
    pa spor je, al nije los. Puno losiji Gvardiol realno danas.
  • Facke
    9k

Nikaj Vlasicu ne fali. Kapetan Torina , dobre igra.
  • d-Zg
    91
    Umjesto Vlašića je trebao Majer
  • Benedikt
    353
    Bacio sam pogled na Engleska Španjolska, kod Engleza njih pola ekipe nije prije igralo skupa. Kod nas niti jedan debitant osim Mišića
  • Crni86
    25k
    Za prvu utakmkcu po meni dosta dobro. Vjerujem da ce Slaven vidjet sve i korigirat.

Napokon cemo opet s gustom gledat repku
  • Dudu
    3.7k
    Aj necemo pisat gluposti, decko odlicno poceo u najjacoj i najbrzoj ligi na svijetu
  • hardek
    13.4k
    Čestitke dečkima na pobjedi. Nemam ni jednu zamjerku Biliću osim Budimira. Ja ne kužim šta mi dobivamo od napadača koji je spor, fizički slab i tehnički loš. Lakše bi razumio da Šego igra, on je barem brz i trči ko navijen
  • Xpert1992
    1.2k
    Bravo decki!
  • Jos-Optimus
    13.6k
    mi inače isto imamo bazen igrača kao Englezi
  • d-Zg
    91
    Ok, pobjeda je tu!
    Nije bilo nešto ekstra, ali vidi se drugačiji potpis igre i postavljanja.
    Ali imali su Česi tih par izglednih prilika gdje nas je pomazila sreća, ali protiv Španjolaca i Engleza bi to moglo biti kažnjeno.
    Da, bili smo bolji igrački, ali ima tu još puno prostora da ovakve ekipe poput Češke pobjedimo s lakoćom i s barem 3 gola da damo, a ne primimo niti jedan.
  • Jaro
    12.9k
    Bome je i ova Ceska totalno drugacija od one u proslim kvalama. Igraju, pokusavaju... Po meni sasvim solidno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.