• Masto
    2.5k
    Lažnjak Petra Sučića, znaš da će ga potegnut al opet odletiš
  • hardek
    13.4k
    Stvarno ne znam šta bi neki od vas ovdje htjeli, da igramo ko Španjolska i 90 minuta ubijamo ljude? Realno jako dobro prvo poluvrijeme kad se uzme u obzir da je novi izbornik. Reposjed je bio fantastičan, stoperi stoje visoko i jasna je ideja igre. Kovačić odličan.

Matanovića se osporava jer je Beljo naš, ali odigrao je jako dobro poluvrijeme. U presingu je bolesno dobar
  • ShanKu
    2.4k
    P. Sučić je u našoj reprezentaciji kao Olmo u Španjolskoj... :up:

I da... 2. poluvrijeme, Beljo ulazi i zabija za 0-1!
  • CastAway1986
    6.7k
    Pa meni je ovo za prvo poluvrijeme Slavena Bilića jako dobro odrađeno ,puno smo bolji ,agresivnost na visokoj razini i samo fali gol..
  • ZG plavi 01
    635
    Da je Dalic tu, igrali bismo na x. Vidi se napredak, sjetimo se utakmice u Pragu prosle godine.
  • Droljo
    32.2k
    Htio bih belju vidjeti bar pola sata. Živo me zanima kako izgleda sa ovim igračima iza sebe.
  • Paggini
    99.6k
    S obzirom da je prva utakmica pod Bilićem, ovo izgleda iznimno smisleno postavljeno, vidi se šta se želi postići, dosta smo.ubrzaniji i manje je drljanja po lopti i čekanja da netko nešto izmisli, zadovoljan sam, ući će nešto sigurno.
  • vjeko1701
    30k
    I meni zasad čisto ok utakmica. Česima nismo praktički dopustili niš. Dobar pritisak, vidim i neki napredak u prekidima. Daleko od savršenog ali vidim obrise ideje i nije mi zasad loše.
  • don
    22.4k
    Htio bih belju vidjeti bar pola sata. Živo me zanima kako izgleda sa ovim igračima iza sebe. — Droljo

dao bi 3 Belje za pola sata Mišića.
  • Xpert1992
    1.2k
    Zadovoljan sam, korektno poluvrijeme. Nadam se Misicu i Belji u drugom. :up:
  • Droljo
    32.2k

Ući će mišić umjesto modrića kad povedemo.
  • hb1
    1k
    Brate pun mi je kurac više ruganja i trolanja u vezi Maksimira al ovaj komentar me je dobro dobro zasmijao :lol:
  • DZG90
    572
    Lukaaa
  • d-Zg
    91
    Konačno....
    Lukaaaaa Modrić
  • hardek
    13.4k
    Kao što rekoh, Matanović je baš njuška u presingu. Bravo Luka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.