• über alles
    3.2k
    Droljo you have no power here
  • ksapi
    9.1k

Odlicna poanta, di bi stigao moderirat hrpetinu gluposti ovdje i trosit 25-30h tjedno na kladu :rofl:
  • bluemagic
    1.4k
    Ne moze @Droljo zacoprat koliko @ksapi zna
  • Droljo
    32.2k

Pustite vi priču. Nema toga što ja nemrem sjebat. Ne treba izazivati vraga. Mnogi se još sjećaju mog velikog niza gdje sam skoro odustao od svega i par sjebavanja ksapievih niževa... Mir u karte. Sretno svima koji slave!
  • ksapi
    9.1k

Ajde nećemo sad pisati gluposti, ovo što ja radim godinama u klađenju može razjebat jedino da meteor padne na zemlju. Da si svaki moj par sa Zone odigrao za 20e single zaradio bi barem godišnju zalihu pive (a svi znamo kolko se voliš družit :lol: )
  • superhik
    12.9k
    ksapi pomozi mi otplatiti kredit :lol:
  • NKDZ86
    10k
    samo stavljaj tu parove dragi piksa, pomozi sirotinji :sweat:
  • Droljo
    32.2k

Moraš ga tagirat. Inače zaboravi :lol:
    @ksapi
  • ksapi
    9.1k
    Potrudim se ne zaboraviti vise, danas nema nista, javim za vikend kad dodje vrijeme
  • wolfgang14
    5k
    složio neki dan na poslu listić u manje od 30 sekundi, odigrao najočitije ishode. Na prvu si mislim ma preočito je da ovako sve završi bude sigurno 1-2 iznenađenja bilo koja će srušit tiket. Na kraju zaboravio uopće da danas kreće liga nacija dok me frend maloprije nije pitao jel gledam tekmu :lol: ugodno iznenađenje.

102.jpg
  • Praskaton
    6.3k
    Kk Dubrovnik-Kk Split 1

Neću lagat pomalo subjektivna oklada,navijački.Ali ima svoj value.Domaćini sastavili dobru ekipu,napadački potencijal postoji.Prva je utakmica sezone.Za neki manji ulog hvatat iznenađenje
  • ksapi
    9.1k
    Nisam stigao prije, puno vremena su mi oduzele pripreme za državni udar zbog stadiona :rofl:

Magdeburg hendikep 1.pol -3.5 i -4.5, timski over 1.pol 17.5 i timski over 34.5 (njemačka)
    Stafa timski under 29.5-30.5 (švica)
    Kriens pobjeda po 1.25-1.30 i hendi -2.5 po 1.50-1.60 (švica)
    Follo timski under 1.pol 13.5 i timski under 28.5 (norveška)
    Piotrkow timski under 29.5-30.5 (poljska)
    Naerbo-Fjellhammer under 57.5-58.5 (norveška)
    Kalisz timski under 28.5 (poljska)
    Runar hendikep -5.5 (norveška)

Najbolji Magdeburg 1.pol, Follo 1.pol i Naerbo
  • Dzg69
    158
    @ksapi danas mi treba vise nego ikad,hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.