• Markelo
    4.1k
    čovječe, predsjednik ti hvali stadion a masu toga o čemu si govorio nema. Jeste na istoj liniji onda vas dvojica? Halo, halo, čujemo li se? Ili reci kroz naredne faze ćemo doći do toga i toga ako ćemo doći. Ti si bio na čelu odbora za stadion, tebi su išla pitanja oko novog maksimira. Ako te ne bendaju onda što radiš tamo?
  • rioda
    18.6k

Vjerujem da će i on biti na tribini
  • Jaro
    12.9k
    zato kaj je davao intervijue gdje je govorio" nis ne brinite, nemre ovo po krivu..."
  • Borovljanin
    800
    Prošlo je skoro 48 sati od objave rada, a mene više kopka komunikacija i stav našeg predsjednika nego sami odabir rada (koji ima veliki upitnik u pitanju funkcionalnosti).

Zašto se Boban svrstao na stranu arhitekata? Zašto ispada da je on s njima, a nasuprot njih stoje navijači i članovi? Zašto nas on uvjerava da smo u krivu?

Oduševio bih se da mu je reakcija bila: "Super ste vi arhitekti. Dobri za popit pivu i popričat, ali ja sam na strani svojih navijača. Svojih članova koji su me odabrali. Mi smo neodvojivi i uvijek idemo u paketu. Ne morate me ni pitati što mislim. Mi smo ekipa i tako je bilo, a bogami će tako i ostati."

Mi bi zajedno s predsjednikom na čelu trebali ići protiv crnog đavla ako treba, a ne da nas pitanje izgleda, to jest funkcionalnosti stadiona baci u neki sukob i svađu. Ne znam što su mu ti arhitekti tako slatkorječivo napričali. Kao u LOTR-u onaj Grimma i Kralj Theoden.
  • cibona
    8.4k
    Najtužnija je činjenica da se prvi od ovog katastrofalnog projekta distancirao HDZ. Dakle, ne Dinamo, već HDZ.

Za možemovce me ne čudi, ta ekipa u životu nije kročila na stadion, ali zabrinjavajuće je da tzv. "naši ljudi" iz kluba šute, ili još gore hvale projekt.

Ponovno ću ovdje zakačiti kako to "naši ljudi" iz kluba opisuju izgled novog stadiona. Mogu oni sada mijenjati mišljenje i pisati srceparajuće eseje do iznemoglosti, ali zauvijek će ostati zabilježene njihove izjave prije nego što su osjetili bilo naroda.

Dakle, novi stadion je:

-monumentalan
    -bezvremenski
    -nepogrešivo naš
    -neraskidivo povezan s Dinamom
    -veličanstven
    -brutalan, urban, ambiciozan
    -nepogrešivo drugačiji
  • fakin
    6.6k
    vidim da je nauković bio sinoć u čitluku. je li ga netko od forumaša pitao što misli o tome da se ništa neće izgraditi od onog što nam je obećao i rekao da će biti sigurno da ne brinemo?
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Ne znam zašto se Nauković povlači ovdje. Nauković me ne zanima, potpuno je nebitan. Zanima me Boban i članovi žirija. Nauković je svoj posao napravio, prenio je želje navijača u natječaj, gdje je jasno naznačeno kakav stadion se traži, zajedno sa dodatnim pitanjima u kojima je to razjašnjeno detaljnije.

Članovi žirija su ti koji su odabrali takav stadion. Ako u natječaju piše da se traži krafna, ako je to godinu dana ranije jasno verbalizirano od strane više aktera, Boban i žiri su ti koji su nakon zaprimljenih radova trebali raspravljati o količini šećera u prahu na vrhu krafne i punjenju, a ne o cvrkutu ptica i znoju Štulića koji pada sa njegove kose na pod Kulušića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.