• jedan u nizu
    20k
    Test ukusa članova je bio s odabirom četvrtog dresa. Neka ostane na tome. — Frizura Robija M

I taj dres je 50-50 po preferencijama u javnosti rekao bih.

Isto bi bio gotovo svaki drugi model stadiona da je odabran.

Ali ovo je kao da je klub objavio novi dres koji ima rupe ispod pazuha zbog bolje protocnosti zraka.
    Veliku rupu na prsima kako bi se vidjele dlake na prsima igraca kako bi se stopili sa neandertalcem u sebi, a kragna dignuta visoko do usiju kako bi se ispostovali dresovi koji su se nosili prije 120 godina.

I sve to od jute kako bi se spojili i sa prirodom i maksimirskom sumom
  • Guzy91
    32
    Po meni je Zvone odlutao jer samo svi klimaju glavom kad je on Zvone. On pokraj sebe mora imat ljude koji ce reci halo Zvone mozda nije tako. Daj stani na loptu,pogledak,prespavaj.
    Ako dosta njih ne vjeruje u Kovu ,sjest pa stavit na papir a pogotvo ovo za stadion i jos takve izjave (ne) ne bi promjenio misljenje zbog pristiska javnosti kao ni ua Kovu.
    Pa ne mozes u svemu bit takav jer to prelazi granice.
    Zvone daj progledaj vise da pocnemo plovot boljim vodama a vjerujem da ti to mozes.
  • CUCAK
    797
    fakat smo kod zadnjeg palili lomaču, zato je tako kratko i vladao
  • crophantom
    8.3k
    Ovaj podcjenjivački stav koji dolazi iz kluba prema svom puku, službenim i neslužbenim kanalima, boli 10 puta više od ovog rugla od stadiona...

Glupi ste, ne razumijete, naviknut cete se, ak i necete, ko vas hebe, MI smo to tako odlucili, MI intelektualne veličine koje lebdimo iznad vas kretena koji ništa ne razumijete.

Ajde ok, to je isto valjda dio Dinamovštine, da neko konstantno piša po nama, to je dio identiteta.
  • miro
    10k
    jel itko iz Proljeća komentirao išta o stadionu, nisam uspio vidjet nijednu izjavu? bilo bi ok da se jave ljudi kojima smo dali glas
  • Thor
    4.2k
    ...ak nece on, a evedentno ne da nece jer ga mi kao njegovi clanovi i navijaci ne zanimamo buduci nas je prozvao malte ne debilima koji nista ne razumiju, a jos manje betonsko remek-djelo brutalizma Turininog nasljedja povezanog sa crkutom ptica i vjetricem iz m.sume za sjezinu trave.... ima tko hoce. Nazalost, politika! Kojima je ocito bitnije sto glas naroda kaze (radi PR-a i izbora) a ujedno su i investitori.
  • Mali dioničar
    20.8k
    Bobanove i Fabijanićeve eskapade su jednostavno sindrom ovog društvo koje svršava na Crno-bijeli svijet i mantru "prije je bilo bolje".

Nikako da nas ostave na miru nego daju omaž stadionu iz 1963 jebote. 1963.

Eno glupi Ajax otišao na Arenu, eno kreteni iz Atletico Madrida s betonjare na Wandu zaobljenu kakvi idioti, a što tek reći za retarde iz Evertona otišli na dokove s Goodisona, a oni luzeri Juve s otvorenog Delle Alpia na novi zatvoreni stadion.
  • vjeko1701
    29.9k
    Meni je ok da se zadrži nešto od starog Maksimira, neki element ili dio dizajna. Problem je da se zadržalo previše, posebno po pitanju manjka nekih funkcionalnosti.
  • Noel
    25.4k
    Eno glupi Ajax otišao na Arenu, eno kreteni iz Atletico Madrida s betonjare na Wandu zaobljenu kakvi idioti, a što tek reći za retarde iz Evertona otišli na dokove s Goodisona, a oni luzeri Juve s otvorenog Delle Alpia na novi zatvoreni stadion — Mali dioničar

A neki su ostali gdje jesu, ostali vjerni tradiciji i malo renovirali na modernije. Liverpool Anfield, Real Madrid Bernaberu, Barcelona Camp Nou.

Slažem se da je oda Turini kroz novi stadion teški cirkus.
  • Mali dioničar
    20.8k
    Meni je ok da se zadrži nešto od starog Maksimira, neki element ili dio dizajna. — vjeko1701

U principu je, ali vidiš da je povijest stadiona takva da se Turina sam povukao zbog novog elementa južne tribine 60tih, a nakon intervencija 90tih šta opće komentirati koliko je elemenata u tom stadionu - 10 različitih stilova.

Kad već postavljaš tu temu koliko je politika jahala po Dinamu ja bih ostavio jednu nagorjelu svečanu ložu kao simbol starog Maksimira.
  • vjeko1701
    29.9k
    Ma ne mislim sad na neku veliku vjernost nekoj temeljnoj ideji a o propaloj rekonstrukciji 90ih da ne pričam.

Al ok bi mi bilo da se recimo nejde u kružni stadion ili ovalno zatvorene kutove nego da bude kockasto sa koso zatvorenim kutovima. Čisto dovoljno zadržavanje neke bazne forme i oštrih linija Maksimira koji je trenutno nakupina nasumčnih kocaka.

Isto tako, ok mi je da jug bude izdvojena i zasebna tribina odvojena od preostale tri sa prazninama između pa čak i zasebnim krovom. S tim isto nemam problem. Štoviše, mislim da tako nešto olakšava osiguranje na utakmicama i stavlja gostujuće navijače u lošiji položaj po pitanju akustike.
  • d-Zg
    80
    Kladim se da Turina danas ide projektirati i graditi stadion, ovakav sigurno više nikada ne bi projektirao, nego bi totalno otišao u drugom smjeru, svakako zatvorenijem, podređenog akustici, ali definitivno više nikako ovakav hladan i komunistički dizajn.
    Volimo li ovaj sadašnji Maksimir? Naravno, puno je tu veselja, ali i suza, kako za dinamo, tako i za repku, ali ovaj novi, koliko god ga se želi prikazati kao nastavak na ovaj Maksimir, jednostavno izaziva gorčinu i kao da nas se radi retardima, jer eto, mi se ne kužimo u to.
    Jbga, ne moraš se kužiti ni u aute pa vidiš kaj je lijepo dizajnirano, a kaj je promašaj.
    I još da smo podijeljeni pola-pola po pitanju stadiona, ali više od 90% nas je protiv pa čak i mnogi naši suparnici navijači koji nas s pravom mogu zajebavati po ovom pitanju, ali nakon zajebancije ipak kažu da ovo ne valja i da to moramo spriječiti kako god znamo.
    Jbte, sve me sram kao dinamovca kakav nam se stadion predstavio, jer se već i po svijetu na veliko sprda s tim.
    :roll:
  • Thor
    4.2k
    da! I tako svaki prethodnik isto prije njega!
    Prvo je prvi hrvatski predsjednik nas takvima smatrao,pa njegov pulen Canjuga, pa ovi sitni izmedju Vedris, Miksa i ekipa, pa Mamic, i Antolic pa onaj Zoricic, pa sada ocito i Boban!
    Nevjerojatno je sto mjesto glavnog ili utjecajnog covjeka u dinamu napravi kada dodje na to mjesto!
    Kao da jebeni duh đavla udje iz tih prostorija u te ljude i postanu jebeni autokrati koji jedini znaju sto treba,kako treba, a mi smo neko nekulturno,nebrazovano, srdljivo smetalo.
    Birao sam prije 90 demokraciju i borio se za samostalnost drzave, 90tih sam birao hdz, i Tuđmana ,borio se u Domovimskom ratu.
    Bez obzira sto sam birao Tuđmana kao predsjednika i hdz izdali su me za dinamo,pa sam se protiv predsjednika i tog hdz-a borio protiv te samovolje i trazio i docekao povratak imena dinamo. Onda smo dobili promjenu koja je u pocetku bila ok da bi se pretvorilo u krimilal i samovolju,pa sam se i protiv toga borio za demokratski dinamo. Sada sam dobio demokratski dinamo dao obol promjenama, birao i podrzao predsjednika Bobana koji se pretvara u iste te samovoljne i neprikosnovene vladare. Nemam problem da se i protiv njega kojeg sam isto tako izabrao, borim za dinamo jer jednostavno ne prihvacam takvu samovolju i ponizavanje,neprihvacanje misljenja i volje navijaca,clanova i ignoriranje.
    Da nije sve to tako i da smo bili mrtva puhala svi mi koji smo u tome sudjelovali u prethodnim vremenima sad bi bila Croatia a ne Dinamo. Sad bi bio jednoumni klub a ne demokratski. I sad ne bi Boban o tome odlucivao nego Canjuga ili neko njemu slican!
    Jednostavno ne prihvacam taj ponizavajuci,ekskatedra pristup prema nama bez obzira tko je na vlasti u klubu a jos i gore ako sam za njega i glasao.
    Meni je bitan dinamo a ne osoba koja ga trenutno vodi.
  • vjeko1701
    29.9k
    Kao pojašnjenje na kaj mislim, crno su tribine, plavo je krov.

Stadium.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.