• kibic
    1.3k
    Nigdje nisam napisal da je sam biral. Vlada je naravno isto investitor i ima svog člana. On se doduše istiće jer je oduvijek uvjetoval gradnju stadiona demokratskim izborima u Dinamu, a i bil ključan pregovaratelj u rješavanju imovinsko-pravnog vlasništva, pa i obnovi Kranjče u svrhu privremenog doma.
  • Denle
    878
    Drage Dinamovke i Dinamovci,

Ja povlačim što sam rekao da je stadion užasan. Iskreno, ovih drugih 87 prijedloga su stvarno u 90% prijedloga čiste kopije jedna druge. Okrugle ili ovalne arene koje ima svaki glavni grad istočne, srednje i južne Europe. Ovo je baš totalno drugačije od drugih. I ovo je samo idejni projekt, a glavni projekt ce biti dorađen i dosta naših želja ce biti tu uključeno. Nemojmo tako negativno
    — El Madrigal

Hah mislis da si poseban jer si se zainatio?

Jel po tebi stvarno toliko lose da dobijemo nesto sto svi drugi imaju vec desetljecima? Nekakav standard navijackog stadiona?

Dakle, ti da zivis u jednosobnom stanu i netko ti ponudi da prijedjes u bolji trosoban stan za bolji i ugodniji zivot, ti ces odbiti i reci ces "necu, svi imaju trosobne stanove, meni je dovoljan jednosoban i nitko koga znam nema jednosoban"
  • immerwieder
    1.8k

ovo narisano je ok za donju konstrukcije, poprečna konstrukcija koja se ne vidi u presjeku sve preuzima

ali ova gornja tribina ima prema renderu samo par stupova,
    tu je poprečna stabilizacija neophodna

krov je priča za sebe, onih 4.5m kaj si spomenul je minimum,
    zamisli tek progib na rubu,
    a i to nemaš kam upeti osim opet u ovu gornju tribinu

ako si statičar vjerojatno se i znamo
  • Dinaminjo
    2.5k
    Postoji razlog zasto ljudi voze Clio, Golfa, Octaviju, Troca..

Jer funkcioniraju.
    "Krafne" stadioni funkcioniraju

Ja zelim da Dinamo bude prepoznatljiv po akademiji, po domacoj dominaciji, po repreze tativcima, po tome da na nama bogatiji lome zube

Stadion?
    Zelim clia sa dobrom akustikom.

Btw netko tko je alergican na takve stadione ne bi smio biti uopce u komisiji
  • El Madrigal
    973
    Znači nakon 30 godina obecavanja, napokon ce glavni grad, Dinamo pa i reprezentacija dobiti novi stadion, koji ce biti moderan, komforan, udoban, natkriven... plaćaju ga Vlada RH i Grad Zagreb, a ne GNK Dinamo, a kamoli mi njegovi članovi ili Bad Blue Boysi. Prema tome, otkuda smo si mi našli za pravo rušiti nešto sto uopće ne plaćamo i nismo vlasnici istoga. Svi imamo pravo na ukus i na mišljenje, ali bojkotirati (kao sto neki ovdje prijete) Dinamo zato sto mi se ne sviđa novi stadion!?
    Osobito smatram, također, da nisam zaslužio vrijeđanje pojedinaca zbog toga sto smatram da me prvi dojam prevario i da ipak ima više pozitivnog u ovome, nego negativnog.
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Opa, čovjeka se proziva jer je promijenio i izrazio drugačije mišljenje. Strašno koliko neke pucaju frustracije da nemaju mjeru u apsolutno ničemu zadnjih 24 sata.
  • Dinaminjo
    2.5k

Vise ga placam porezom i pdvom nego godisnjom i clanskom ulaznicom.

Promasena ti je teze 100% jer Dinamovci nisu izolirani od gradana
  • CISCO
    1.1k
    Aj odi trolaj nekog drugog.
  • NitkoBitan
    39.4k
    Slusaj struku. Struka je zasluzna za sadasnji Maksimir, boli me ona stvar kaj struka misli. Struka mi je govorila i da se cijepim osam puta protiv prehlade te nosim maskicu vani na otvorenom.
  • El Madrigal
    973

Pa zar ovo neće biti 100 puta bolje od ovog užasa. Usporedba ne može biti gluplja. Pa ovo je bolje. Netko ti nudi 100 puta bolje, a tebi se ne sviđa. Upravo si sam sebi odgovorio. Netko ti DAJE bolje, a ti ne želiš iz garsonjere u trosoban stan
  • Denle
    878
    Ja ne znam jesi li ti svjestan da ce se stadion graditi novcem poreznih obveznika?

Neces vjerovati, ali velika vecina ljudi ovdje su porezni obveznici. Ds, zvuci nevjerojatno, ali istina je.
  • CISCO
    1.1k
    Struka je baš na primjeru Grada Zagreba dokazala i pokazala da je se u biti ne treba slušati.

Dovoljno je pitati stanovnike Svete Klare kaj misle o urbanistima i arhitektima. :lol:
  • dinamofan
    113
    Zasto mora bit drukcije ako jbne krofne svugdi funkcioniraju i svi su zadovoljni onda imamo pravo i mi to htjet nakon godina prokisnjavanja i smrzavanja.. netko je jucer dobro napisao,isto kao da ti netko uvali u svatovima jazz muziku da budes drukciji, ne zelim bit drukciji ocu isto Zecica i Mineu al da svi piju i vesele se
  • MarK
    1.5k
    Živim u šupi, netko mi nudi trosoban stan za 200 milijuna, a netko palaču za istu lovu. I ja odaberem trosobni stan jer je bolje.
  • El Madrigal
    973

Prika, ja sigurno nisam trol. Do prije 2 dana se ništa nije smjelo reci protiv Bobana, a sada svi bljujete po svemu. Ja sad ako sam zaključio da u svemu ovome gledam pozitivno , ako sam promijenio prvotno loše mišljenje, moram biti vrijedan?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet