Sajla
Moje Dinamove pričice... Najdraža trenerska prevara E ova pričica je dosta pikantna ali je dobro završila pa nek je malo i začinjena.. Naime, ja sam u stožeru bila svojevrsna tampon zona između igrača i trenera, jer u konačnici mora i to neko biti. On ih vrijeđa, ja kažem ne možeš tako, nije istina. Oni se žale, ja kažem: Dečki ne poštujete trenerove zahtjeve ili ajde daj bit će još utakmica.
Kondicijski trener je između ostalog i onaj na kojeg se prvog grakne kad se izgubi tekma uz poznate rečenice: Nisu spremni, ne mogu dobiti duel, nemamo trku itd... evo i sad mi je malo muka od svih tih dugogodišnjih floskula.
No, idemo dalje da vam ispričam kako sam prevarila glavnog trenera.
Došao nama u klub Martin Baturina. Igra dečko top, rekli bi: Lepi mu se lopta za noge... no sitan je on, fali mu jakosti, kaže moj glavni trener... Hm...ne fali njemu ničega dijete se razvija i raste... ali ko sam ja da sudim, ja sam samo pomoćna trenerica.
I tako, testiramo mi igrače... neki su u školi popodne, neki ujutro... istestirani oni svi, ostao Martin, a ja njušim da bi mu testiranje moglo presuditi... Kazem ja treneru: Ajde ti s igračima odradi trening, ja ću Baturinu istestirati na drugom terenu .
I trči Martin test izdržljivosti, vidim ja da neće dosegnuti razinu koja bi trenera zadovoljila... stane on, ne može više... a ja mrtva hladna upišem 3 razine više od onoga što je zapravo istrčao. I mislim si: Boli me briga, dosta više te priče: Mali je, nejak, nema aerobni kapacitet. Evo mama je upisala top aerobni kapacitet... pa da vidimo. Ipak sam ja kondicijski trener
Dolazim ja s papirom, gleda me moj trener ...kaže: Kakva mu je izdržljivost... reko nećeš vjerovati TOP. Gleda on mene i dalje i kaže: Jebo majku svoju može bežati... Može, može.... I znate kaj tek nedavno sam treneru ovo priznala... . A ti Martine...neka nisi mogao trčati, zato sad lagana serija A, a tamo se fakat malo trči
The Undertaker
Zagi
The Undertaker
jedan u nizu
Jos-Optimus
Zagi
Koji dio?I to se vidi u pionirima? — The Undertaker
Testiranje je bilo nakon dolaska po tekstu.Igrača sa tim nedostatkom skupo plaćaš i još k tomu dovodiš mu dva brata u Dinamo? — The Undertaker
The Undertaker
Zagi
već u tomu da bi se neki trener mlađih kategorija usudio ne staviti Baturinu u ekipu. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.