• austrijanac
    14.1k
    prodavat ce se u Offertissimi :rofl:
  • db-izbjeglica
    22k
    ovaj projekt pada na osnovnoj statici, da je u ocjenjivačkom sudu bio jedan statičar, projekt bi praktički sigurno bio eliminiran u prvoj rundi.

amaterski... projekt jednostavno ne može tako izgledati

prebacio sam presjek u nekakvo mjerilo, njima u području upetosti čelična rešetkasta konzola ima manje od 2m visine, na prepust od 45 m, ostalo nema smisla ni komentirati, kako uopće ostvariti upetost :sweat:
  • NitkoBitan
    39.4k
    Sad ce nam Fabijanic objasnit da diletanti brinu o statici umjesto da uzivaju u remek djelu.
  • ShanKu
    2.4k
    Naš budući stadion i stadion za buduće Dinamovce narednih 100 godina su birali samo oni koji sjede na svim stadionima u svečanim ložama, VIP ložama, avioni prva klasa itd. Ta činjenica me užasno živcira.

Evo naprimjer, da je išlo birat stadion random izmješanih 1000 - 10000 članova Dinama (ili svi, ipak sam čuo da je Dinamo naš) i da je najviše glasova bilo za taj (odabrani) stadion, lakše bi prihvatili izbor i svi bi bili mirni. Ali znam da ne bi bio ovaj u top 5 sigurno.

A ovako, nam stadion biralo 9 ljudi u žiriju, među kojima je glumac tomašević koji je ono baš pravi strastveni Dinamovac, jel netko od vas starijih ga ikad primjetio na Maksimiru prije ili da navija za Dinamo?

Pa onda lik iz beograda, Francuz, Belgijac, i još par njih. Žalost
  • CISCO
    1.1k
    Statika se vidjela na njegovom monumentalnom djelu na trgu stjepana radića.
  • dinamofan
    103
    da nadodam i tovara Glavinu
  • db-izbjeglica
    22k
    znači, mi na forumu smo u jednom danu skužili da vizualizacije nemaju prave poporcije i da stadion sa prikaza ima manje od 20 000 ljudi, a skužili smo i da osnovne proporcije i dimenzije konstruktivnih elemenata imaju duplo manje dimenzije od potrebnih i pitanje je kako se uopće može postići globalna stabilnost bez ozbiljnih intervencija na izgled stadiona.

čestitke nadasve stručnom ocjenjivačkom sudu! :rofl:
  • Danko
    3.5k

Isto i ja
  • rioda
    18.6k
    Ali ovi diletanti koji procjenjuju da se njima to ne sviđa... Ta razina sviđanja ušla je kao kriterij u mnoge naše stručne procjene - poručuje Fabijanić. — CISCO

Nadam se da je prije ove izjave bar provjerio unutar svoje obitelji kako su zadovoljni s projektom...
  • CISCO
    1.1k
    Da...i ja sam se to zapitao. :rofl:
  • Thor
    4.2k
    Vice! :pray: potpisujem svaku rijec,zarez i tocku. :victory: Bog te blagoslovio
  • Maki85
    266
    Velika je razlika izmedu normalnog izjasnjavanja misljenja i onoga sto pojedinci rade. — austrijanac

Ima nas koji samo lurkamo forum i normalno je da se više ljudi aktivira kod ovakve teme. Uostalom, nitko tu nikoga ne treba manipulirati jer svi imaju svoje oči i uši. Samo u zadnjih dan i pol nas se nazvalo diletantima i obraćaju nam se kao da smo djeca - ne razumiješ sad, ali shvatit ćeš kad budeš stariji.
    Poreznim obveznicima koji bi trebali to njihovo sranje financirati se ne bi trebalo obraćati na taj način.
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Fabijanićev i Bobanov intervju je teški “ovo je naš stadion, a navijači nek si sagrade svoj” vajb. Rožić bi bio ponosan.

Jebena nam je demokracija i inkluzivnost. Jedva čekam tribinu i pranje mozga.
  • crophantom
    8.3k
    Znaci, mi svi koji se brinemo oko vremenskih uvjeta na novom Maksu smo kompletni imbecili, to Tomica, Zvone i Fabijanić puno bolje znaju, oni kisnu ma stadionu, ak im nije stresno taj dan...

Duboko bi se GADI čitati ova opravdanja, od strane kluba i struke.

Jebete nas a, njihove svite ce bit na tribinama, a ne mi... ok, zabilježeno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet