• DiddyGuela
    7.1k
    Meni se najvise sviđa taj njegov kurceviti stav dok igra. Imam dojam kao da se nikoga ne boji, ide u svaki duel 100% bas onako pravo kapetanski. U njegovoj igri postoji jedna zdrava doza drskosti.
  • Jos-Optimus
    13.6k
    to je bilo jasno kad je onako frajerski išao na Rebića, to imaš ili nemaš
  • emilperska
    18.8k
    Tabinas je protiv Lokse bio cisto ok, ja sam ga hejtao, ali jako dobro je to odradio..

S druge strane Valinčić je nikad gori, mislim dna ni u Istri da se vrati trenutno ne bi bio starter.

Mikić svakako mora u prvu momcad kako god..
  • rokikaciga
    18.6k
    Evo i Bayer prati malog. Glavno da struka, a i forumska, ne vidi da ce mali bit top
  • austrijanac
    14.1k
    Kad si desnjak, a uspijes pogodit lijevom jebeni centarsut - onda si prava manga.

Jucer se pricalo/zajebavalo na tribini da bi Tabinas i Mikic mogla bit dva desna do kraja sezone…
  • NKDZ86
    10k
    Nemaju pojma, nek si uzmi Mikića, imamo mi pravu perspektivu Tabinasa.
  • FazeN
    9k
    Evo i Bayer prati malog. Glavno da struka, a i forumska, ne vidi da ce mali bit top — rokikaciga

Tog će biti sve više i više jer se mali diže, a Lakić je sad uz njega.
    Iznenadio bi se jedno 0% kad bi otišao na zimu.
  • Dudu
    3.7k
    Nije lako dečku, kraj dvije lopate, on igra za B momčad.

Ne bih mu zamjerio da isforsira odlazak za siću.
  • Crni86
    25k
    Ak prodamo Mikica koji se sve vise dize, a ostavimo Tabinasa i Valincica onda stvarno nismo normalni.

A djelomicno dolazi pod upitnik onda i politika gdje nasa skola mora biti kljucna u punjenju kadra.
  • Kujtim Shalla
    12k
    Uvalit nekom Valinčića,mislim da i njemu treba promjena ,previše je upitnika tu. O gurati Mikica konačno. Pustiti dečka da igra. Ako ima neki problem drugdje ,onda ga prodajte
  • Zagi
    19.2k
    djelomicno — Crni86

Koji dio , cijeli :smirk: ?

Ajmo se nadati da je ovaj period starta dvojke onak, evo svi počinjete iz nule pa tko se pokaze dobiti će priliku. Te da ju neće čekati dugo i rezultati će biti vidljivi, brzo.

U suprotnom, dublje je ovo sve od Mikića, Pavića , Vrbe , Benkotića itd...
    Kako smo radili zadnjih 4-5 godina, zašto bi itko dao svoje dijete u dinamo? Recept za prigušiti karijeru.
  • Xpert1992
    1.2k
    Meni je Mikic prosle sezone bio najbolji junior. I ove sezone mi je najbolji igrac B ekipe, i fakat se nadam da ce dobit priliku opet startati za prvu ekipu.
  • Zagi
    19.2k
    ... i najbolji je u reprezentativnom godištu
    ... i bio je jako dobar u seniorskim HNL tekmama (osim jednog poluvremena)
    ..i kapetan je dvojke

Pa daj više....

Suludo je ne dati mu pravu priiku. Ako sve to nije dovoljno, kaj je?
  • Crni86
    25k
    Kako smo radili zadnjih 4-5 godina, zašto bi itko dao svoje dijete u dinamo? — Zagi

Na Mikicu se lomi ova premisa. A samim time i uloga B ekipe. Vidjet cemo sve jako brzo.
  • Xpert1992
    1.2k
    Kova mora bit hrabriji. Jbg, nismo Slaven pa da imas 14 igraca koji ti mogu igrat i to je to. U Dinamu moras hendlat puno vise igraca i puno jace karaktere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet