• db-izbjeglica
    21.9k
    ovako prepušteno, neće proći sigurno. Javi rezultate — Tom vg

meni isto tako izgleda, bit će ovo zanimljivo :lol:
  • ShanKu
    2.4k
    Evo shvatio sam ideju Bobana, trebalo mi je 24 sata. Kad je bakljada, pyro show, da se lakše prozrači, razčisti dim s stadiona, da se jako bitni ljudi u svečanim ložama, sponzori, fini ljudi ne guše u dimu.
    :chin:
  • don
    22.2k
    ja pitam di je to prikazano na prezentaciji stadiona? Pa ne prezentira se izgled novog fan shopa već projekt vrijedan 200 mil. eura.
  • Denle
    849
    ja pitam di je to prikazano na prezentaciji stadiona? Pa ne prezentira se izgled novog fan shopa već projekt vrijedan 200 mil. eura. — don

Bit ce ti prikazan unutar 16 mjeseci, koliko projektanti imaju za izradu projektne dokumentacije. Tokom tog vremena cemo svi dobiti vise rendera, slika, informacija
  • Netkos
    328
    Sve je to užasno loše odrađeno. Renderi koji ne pokazuju pola toga, PDF koji su nečitki, prezentacija u malo sobici gdje su novinari snimali preko tuđih glava. Nevjerojatno koliko amaterski je to odrađeno.
  • Denle
    849
    Sve je to užasno loše odrađeno, Renderi koji ne pokazuju pola toga, PDF koji su nečitki, prezentacija u malo sobici gdje su novinari snimali preko tuđih glava. Nevjerojatno koliko amaterski je to odrađeno. — Netkos

PDF je komprimiran od strane DAZ-a, jer vjerojatno cijeli PDF ima vise stotina megabajta.

Cijela prezentacija projekta je bila apsolutno sramotna i ne razumijem sto je njima bilo u glavi kad su mislili da je to bila idealna lokacija za to.

E, pazi - zastitar je pregledavao booking turistima koji su imali smjestaj u toj zgradi
  • don
    22.2k
    ja apsolutno ništa ne vidim u tom PDF-u.

ajde mi objasni onda, glup sam, kako da ja iz ovoga sidim za laptopom i gledam Maksimirsku šumu, da ne pričam o teretanama?

IMG-1331.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube