• NKDZ86
    9.9k
    bila prva pjesma sad protiv lokomotive i pjevala se 10 min.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    Meni je iskreno skandalozno kako nas predsjednik, pa doista bahato, omalozava glas naroda. Recimo ja sam stvarno za smijenu Kove, ali sto se toga tice je Boban u potpunosti u pravu postupati kontra sve do zadnjeg navijaca. Nema mu se "narod" sto mjesati u posao.

Ali u vezi stadiona je to potpuno druga prica. Nije stadion Bobanov, ni Tomasevicev nit bilo ciji drugi, nego je stadion za Dinamo, za Hrvatsku pa s time za navijace Dinama i sve ostale gradane Hrvatske.

Koje pravo si netko moze uzet i reci u sustini: "Jebe mi se sto vi zelite, ja znam sto je najbolje." Kao da se ljude to ne tice, kao da je stadion njegova privatna stvar. No problem je da su bas ljudi ti koje se tice. Pa bi valjda glas naroda trebao bit najbitniji u vezi necega sto primarno sluzi narodu. Klub ko klub moze igrat i bez tribina. Tribine i stadion su tu za navijace. Tako da je valjda cilj da sto vise ljudi dolazi na stadion, a ne da se postavlja omaz staljinu, mao ze dongu ili kome i cemu vec ne. Ako narod zeli IKEA Arenu onda im daj IKEA Arenu.

On mora shvatit da je njegovo misljenje u ovoj situaciji potpuno nebitno i da najbitnije mora bit sto navijaci i gradani zele. Stvarno me tesko razocarava sa ovakvim stavom.
  • Crni86
    24.9k
    Igrate se vatrom. Kritika da, ali ovo skidanje glava i trazenje smjena ne. Jeste zaboravili di smo bili prije dve godine? Kakav kaos je vladao? Jesmo spremni opet na to? Je li klub spreman opet na to?

Ja vjerujem da kad bude tribina i Boban vidi da je vecina nezadovoljna da ce promijenit odluku. Nece sigurno donosit odluku na temelju komentara vec razgovora s clanovima.

Nemremo trazit glavu nakon svakog krivog koraka. Kakva je to stabilnost upravljanja?
  • crophantom
    8.2k
    ko poziva na rušenje Bobana?

Vidim da se ljudi više boje da ga ne naljutimo, pa on nas odjebe, znaci upravo je suprotno, jos su suzdrzani bas zato kaj je on tam.

Ili mislis da je zdravo da se mi moramo bojati iskazati njemu nezadovoljstvo, u nadi da ce nad cuti i stati na nasu stranu, jer kaj ak nam kaze ili ovaj projekt ili ja idem?

Ja se nadam da je covjek spreman cuti kritiku i reci, "iako se meni ovaj projekt sviđa, vecini Dinamovaca je odbojan. To gradimo za iducih 50 godina, za Dinamovce, za narod, ne za arhitekte, mene ili Tomaševića, tako da moramo poslušati glas, bijes i razočaranje tog puka".

Samo to ocekujemo, a ne da tvrdoglavo gura svoje, razumijes?

A neznam je iko ovdje ozbiljno zaziva njegov odlazak...
  • ElDorado
    15.2k
    Pa jel čitaš sve postove?
  • crophantom
    8.2k
    citam , ne sve, ali dovoljno dobro da vidim presjek... ako odbijes njih par koji bi rusili sve do tememlja i njih par kaj se ovo sviđa i ok su, dobiješ neki presjek velike vecine puka, a to je ovo kaj sam ti reko.
    Samo želimo da netko čuje i uvaži i naš glas.
  • GeneralNapoleon
    2.8k

Slazem se da definitivno ne treba trazit glave. Ali bojim se da bi se mogli razocarat njegovom reakcijom na tribini. Ocekujem da ce kritike elokventno zaobic i potapsati navijace kao da su mala dijeca kojima jednostavno nije jasno koliko je ovo genijalno i da ce to biti to.

Ne kazem da ce tako biti ali da moram nagadat rekao bih to, na osnovi kako se drzi trenutno prema ovim kritikama. Ne djeluje kao da je spreman na neki kompromis.

Na kraju krajeva mozda ce to i zadovoljit navijace, pa sve bude dobro, jer i moje osobno misljenje je u ovom slucaju nebitno. Zelim samo da navijaci kao cijelina dobiju ono sto zele. Pa ako na kraju budu zadovoljni sve pet.

Sto mene brine najvise je ono sto potencijalno stoji iza takvog stava, ili tocnije za sto takav stav ubiti stoji. Ali mozda i nema smisla vec sada diskutirat o tome, nego treba prvo pricekat tribinu pa da vidimo kakav stav stvarno ima i hoceli poslusat glas ljudi.
  • ElDorado
    15.2k
    pa pročitaj postove od jutra u Nepopularna mišljenja i Zvonimir Boban
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.