• Makedonion
    407
    od 88 stadiona, samo su 4 ruznija od pobjednickog. Kad pogledam kakvi stadioni su se mogli izabrati... teska ekstaza. Sere mi se
  • Wallace99
    170
    Najjači je Tomek s izjavom o Allianz Areni, onako posprdno. Nema nam pomoći. Jedni ne znaju, drugi ne žele.
  • Mali dioničar
    20.7k
    Kad bismo imali uredjene biciklističke staze, to bi bio Berlin ili Valencia, a ne Zagreb - treba nove isto napraviti kaotičnima.

Kad bismo imali čiste fasade, to bi bio Prag ili Budimpešta, ajmo obnoviti fasade pa ih opet pošarati.

Kad ne bismo imali kante za smeće i kontejnere ispred ulaza, to ne bi bio Zagreb. Ajmo to ne mijenjati.
  • NVKOD
    14k
    Živo me boli briga hoće li biti grijanje sjedalice, to što će svjelost i povjetarac prolaziti kroz masivne rupetine na uglovima stadiona (kao da se ne igra dok je vani zima i pada kiša). Doslovno jebe mi se za te kerefeke koje izvode da opravdaju.

Ali da me pored zdravih očiju i ušiju idu uvjeravati da je ovo neki "futuristički" Maksimir, unikatan, čudo arhitekture, to ne mogu nikako shvatiti. Da, unikatan je, ali po RUŽNOĆI! Kad vidim kakve su ljudi radili građevine u doba renesanse, ovo je na razini pećinskog čovjeka.

Ovo što izvode rade ljudi koji očito ne žele dobro Dinamu...

Ljudi koji NIKADA neće stupiti nogom na ovaj stadion dizajniraju i ocjenjuju ovo betonsko ruglo koje bi 10 frendova i ja napravili za gajbu pive, a ne za 175 MILIJUNA EURA!!! Stadion koji bi trebao biti dom desecima tisućama ljudi...

Ovo je na razini kada vrli dizajneri naprave najružniji i najnefunkcionalniji komad odjeće koje se svi sprdaju s njim, ali nas uvjeravaju da smo mi ti koji su GLUPI i NEUKI i da ne razumijemo modu. Evo, takvog dojma mi daju ova dva digića. Koji su oni k dizajnirali prije ove spodobe?
  • nwankwo646
    1.3k
    i to bez sjevera, minorna utjeha ja da je bilo i lošijih radova od izabranog. Ima nekih koji se čine kao sprd nekih srednjoškolaca, uz odabrani :lol:
  • Peškaman
    9.7k
    Gledajući sve radove, pobjednički rad i petoplasirani (crveni) lagano spadaju u zadnju trećinu radova.

Ne možeš vjerovati.

A i kad listam i gledam videe ovih Bobanovih&Plejićevih pamfleta o stadionu,dođe mi da se ispovraćam.
  • Makedonion
    407
    Ima nekih koji se čine kao sprd nekih srednjoškolaca

...i to pristavih tovara
  • Time
    1.9k
    Slušam jutarnje radio programe.Sve stanice se šprdaju sa stadionom čak i na Hrt2 koji je valjda najslusaniji.Na Dobro jutro Hrvatska isto tako...
    Neće to proći...
  • Bruh
    1.3k
    Al nije mi jasan kriterij usklađenosti sa okolišem pa ne bumo valjda po raketama modelirali stadion da im pristaje
  • dbut
    140
    jel dobro kuzim da ova odluka oko pobjednickog nije finalno jer se netko od ostalih moze zaliti? Rekao bi da 99% prijavljenih ce poslati zalbu na ovu odluku, pogotovo kad vide da su svi zgrozeni ovim stadionom
    Jel netko procitao pravilnik ovog natjecaja mozda?
  • prefontaine
    11.2k
    Kaže prijatelj s građevine da akustike ni neće biti zbog otvorenih ćoškova i nakošenog krova, al da je objekt kao objekt fenomenalno dizajniran međutim kao nogometni stadion ima nedostataka. — Keyser Soze

pošalji i njega u quratz!
  • rioda
    18.6k
    Kersten i Tommaso sad ispijaju jutarnju kavicu i čude se slučajnosti da je u uredu do Kerstenova nastajao rad koji je on kasnije proglasio najboljim
  • Peškaman
    9.7k

A uredi izgledaju ovako :lol:

images-(29).jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url