• VolimDinamoOo
    810
    Posaljite u medije ovo za sukob interesa. Uradite sve sto se treba da sprijecimo ovu sramotu
  • Ere86
    280
    meni među ovih preko 80 radova stvarno ima dobrih uradaka a izaberu ovo govno. Bolesno
  • CISCO
    805
    Pa vidiš da su mediji počeli hvalospjeve skladati.

Po dobrom starom običaju Dinamovi navijači su idioti, a svi ostali pametani.
  • Unodinoii
    109
    Za skoro svaki rad bi se našlo ekipe koja je za i protiv.
    - Ovdje je 90% ljudi protiv ..
    Bobane tvrda glavo , poslušaj ljude ili će brzo doći kraj .. nitko nije veći od kluba a klub pripada navijačima!
  • Plavi herc
    7
    Jutro svima!
    Nebi se čudil da je ovo sve neka igra. Plenki stopira sve i ne daje peneze za ovaj beton, ponavlja se izbor, izabere se STADION..krajnji rezultat: HDZ osvaja Zagreb, a Dinamo i navijači dobivaju STADION.
  • Thor
    4.2k
    Reko ajde jutro je pametnije od veceri...pa kad se zbudim mozda bude bolje. Mozda mi se svidi...mozda vidim nesto pozitivno u tom pobjednickom projektu :confused:
    Ne! Isto je grozan kao i jucer :roll:
  • Filip B
    562
    Nakon sto su mi jucer unistili dan, htio sam prespavati i vidjet kako cu se osjecati prije nego sto pisem. 25 godina idem na ovaj spomenik korupcije, megalomanije i mediokriteta. 25 godina mi je vruce, hladno, mokro, prljavo. 25 godina gledas prognozu i razmisljas bi/ne bi. 25 godina patimo zbog odluke nekih koji nas mrze, koji su ta neka elita, koji misle da su bolji. Zar trebam jos 40 godina?

Posto su oni pateticni i umjetnicki nastrojeni, dopustite da onda budem i ja. Nemam puno veselja u svom zivotu izvan obitelji - volim audio/vizualnu umjetnost, volim automobile, volim nogomet i obozavam Dinamo. Glazba i ostali mediju postaju genericno, bezlicno pop/slop smece, automobili su sive hibridne SUV kineske senzor kutije, nogomet se odlucuje jebenim senzorima koji hvataju vlasi kose. I sad mi jos pocnete kopat po Dinamu. Taman kad se pojavila jedna zraka nade pred 2-3 godine, opet razjebete sa sivilom, brutalizmom, ostrim crtama, mizantropijom, nakon 25 godina cekanja.

Odjebite vi iz Italija, Srbija, Dalmacija od Dinama i crtanja svojih postmodernistickih, distopijskih spomenika mizantropiji. Zagreb ima dovoljno sivog prljavog betona, Zagreb ima dovoljno estetike ruznog. Zagreb nije Pariz ili Bec da treba razbiti monotoniju lijepog, "centrirati" nas ruznim i monumentalnim. Sve je ruzno, sve je grafitirano, sve je sugavo i asfaltirano, 500m juzno od stadiona je kvart pun betona i brutalizma. DOSTA je.

A vi domaci, "Dinamovci" zapitajte se, zasto ste sad korisne budale onima koji su birali? Zasto branite neobranjivo i radite nas sve budalama? Kakav mrtvi homage ruini, kakav identitet ruznog i sivog? Jesmo li mi sivi? Jesmo li mi ostri? Jesmo li ovo "mi"? Popusili ste pricu mlatimudana koji jedino znaju elokventno srati i sad ju sirite dalje masama. Tomasevic, Boban (tovara Glavinu necu spominjati) - imate mandat provoditi volju biraca, ne svoju volju. Pocnite to raditi.

I zavrsna crta za "nas" - mislim da smo dobili odgovor na pitanje "I kaj cemo sad gradonacelnice". Ovo ne smije proci.
  • crophantom
    8.1k
    Koliko čujem 3LHD će se žaliti.
    Spamajte ih sa porukama podrške.
  • javolimtebejako
    6.3k
    Dok smo proučavali radove, svi su bili šifrirani i nismo ni za jednog znali tko stoji iza njega – kazali su na predstavljanju novog stadiona. — CISCO

nisam pogledao ostalih 87 radova, ima li ijedan drugi da je svojevrsni hommage starom Maksimiru ili je bas slucajno jedino to palo na pamet ovoj dvojici iz Milana a nas strucni ziri je bas to htio i odabrao kao najbolju opciju?
  • Olmic
    6.1k
    potpisao bi ovo odmah, sve je bolje od trenutne vlasti u Zg
  • Bernard
    1.5k
    Baš smo se šalili na kavi jutros da su Zvone i Plenki odigrali 3d šah.
    Namjerno je izabran najružniji stadion jer se nema para pa da izgleda što više na socijalizam,dinamov puk se pobuni.
    Dolazi plenki zaustavlja izbor,veli to građani RH neće plaćati.
    Dinamov puk oduševljen,ostaje nam stari stadion,plenki spasitelj HDZ dobija izbore,Tomica gubi u ZG potporu.,..aaahah šta nam učiniše jučer da se bolesne umotvorine vrte po glavi.
    Dajte nam generički stadion!
  • dMilan
    79
    Ja mislim da će to biti veliki udarac za Dinamo. Maksimir objektivno nije lijep stadion, a ni WC-i nisu iz ovog stoljeća, ali meni je Maksimir iskreno najdraži, taj stadion ima dušu. Ovaj novi možda bude imao bolje WC-e ali zato i izgleda ko WC, to nikad neće biti moj dom.
  • ZG plavi 01
    625
    ej nemoj tako, wc-i su renovirani prije 2 godine!
  • crophantom
    8.1k
    Al zanimljivo da i Zvone i Tomica trabunjaju da nisu htjeli "jos jednu sportsku arenu", pa jeste pitali navijače, građane koji to plaćaju kaj bi oni?

Prestanite graditi spomenik sami sebi, jedan i drugi.

Osobe koje sebi spomenike dižu povijest ne pamti po dobrom, nek se toga sjete kod dubljeg promišljanja o ovome.
  • manikk
    319
    ovo je pljuvanje u lice zdravom razumu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention