• ElDorado
    15.1k
    Barićev je naprosto užasan.
  • SanctaSanctorum
    556
    Mora postojati neki način, odbijam vjerovati da ćemo ovo napraviti. Neznam kako i neznam tko, ali ovo moramo poništiti. Gradnja ovoga bi bila takva šamarčina svima nama koja bi boljela desetljećima. Cijeli dan dobivam pozive, poruke od svih ljudi neovisno o tome prate li ili ne prate nogomet općenito. Niti jedan pozitivan komentar. Razočaran sam Zvonom, neću ulaziti u to jel glasao ili ne i koje je njegovo mišljenje, ali ono kaj on priča cijeli dan je nevjerojatno. U njemu ne vidim osobu koja će u ime kluba oštro reagirat i pokušat zaustavit ovo. Očekujem oštru reakciju grupe u nedjelju, reakciju koja će odjeknuti medijskim prostorom. Bezobrazan odabir, šokiran sam od kad sam vidio pobjednika. Ne zanima me uopće ko bu kaj mislio i dal je Zagreb prepoznatljiv zbog tog il ne. Ovo se radi zbog nas, MI smo vlasnici ovog kluba i ne vjerujem da će se ovo brutalističko smeće graditi. Ne dok je navijača, ne dok je grupe, ne dok je simpatizera jer vidim da je unificirano mišljenje svih glede ovoga. A ako su svi u klubu za ovo, nek razmisle kog predstavljaju, osluhnu kaj mislimo i razmisle opet jer ovakav stav predsjednika mora izazvat reakciju ostalih u klubu. Generacije navijača Dinama izlazile su pobjednički iz puno neizglednijih situacija. Ne može nam skupina ljudi krojiti budućnost oko ovoga. Očito ne možemo bez borbe. Nikad se nije moglo ići protiv volje naroda.
  • pešća
    2k
    Ne može nam skupina ljudi krojiti budućnost oko ovoga. Očito ne možemo bez borbe. Nikad se nije moglo ići protiv volje naroda. — SanctaSanctorum

3 strana arhitekta koja veze nemaju sa nogometnim stadionima protiv desetine tisuća navijača Dinama koji su okusili sve čari propuh tribina, neće moći.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    ova rečenica sa večernjeg je najjača

Njegova silueta i geometrijski raster prizivaju estetiku kultnog stadiona San Mamés u Bilbau ili monumentalnog Stade de Francea, ali u znatno elegantnijoj, prozračnijoj verziji prilagođenoj zagrebačkom mjerilu.

ko jaje jajetu sliče

Stade-de-france.jpeg
  • GOAT
    9.4k
    Ovo je najgora grupa ljudi za raspravu.. Ne smijes imati mišljenje o stadionu jer nisi arhitekt, ne smijes komentirati igru Dinama jer nisi trener

Gradonačelnik kaže da su mogli imati Allianz arenu (skromniju) ali nisu htjeli a ovaj u tweetu kasnije govori da za to nemamo financije.. samo smo htjeli spojene tribine i krov
  • rioda
    18.6k

Od izgleda ovog danas predstavljenog projekta me više smetaju jedino ovi izrazi i epiteti kojima se opisuje projekt
  • Blueshadow86
    5.8k
    Sad baš ono najprostije rečeno, zar se nije moglo napraviti nešto poput Opus Arene samo s još jednom etažom?
  • crophantom
    8.1k
    sere mi se od tih metafora i onomatopeja...

Komunikacija sa šumom, dašak vjetar koji nosi identitet, ponos, cvrkut ptica, miris boja ...

U prijevodu, smrznut cete se i dalje ko pičke, a ptice ce vam i salje srat po sjedalima sve 4 "odvojene, mocne cjeline fascinantnih obrisa".

Koliko mrzim profesije koje drkaju same na sebe i rade sve sami radi sebe i da bi ispunili svoje neiživljene fantazije veličine, a ne za one za koje bi trebali to raditi.

Ko da citam francusku književnost, a ne opis jebenog stadiona.
    Debili, a pokusavaju i nas napraviti debilima, "evo bagro nepismena, da vas mi kulturno obogatimo".

Obogatite si kulturno Milano il od kud je vec taj studio
  • Unodinoii
    67
    Boban je spasitelj Dinama , vratio je Dinamu ono što je toliko godina nedostajalo. ALIII…
    - Nažalost bojim se da će ga njegova tvrdoglavost koštati glave
    - Nije on sam odabrao ovo ruglo ali sigurno da je njegova riječ imala velik značaj u odabiru što možemo vidjeti po njegovim argumentima
    - Bojim se da ti ovo Purgeri nikad neće oprostiti!
  • Hrdjavi
    197
    Nađeš si bend za svatove. Sve dogovoriš i platiš po PS-u.

Bendu za svatove je dopizdilo svaki tjedan svirat jedne te iste pjesme.
    Bend za svatove se sastoji od svirača koji su svi kao mladi sanjali da će bit velike svjetske zvijezde.
    Dok ih nije snašla realnost da su, jelte, svirači u bendu za svatove.

I tako taj bend kojeg si ti dogovorio odluči malo napraviti promjenu i na tvojim svatovima svirati jazz-fusion i undergorund američki pank.
    To je baš kul.

Tebi se žena rasplače, gosti ti pobjegnu, gemišti su nepopijeni, a stara baku koju si dopeljao iz staračkog strefi treći po redu moždani.
    Ovaj put kobni.

I kad dođeš jebat mater bendu, bend ti odgovori da si ti seljačina koja ne razumije muziku.
    I onda kao dodatni argument zovu svoje frendove (koji su isti kao i oni) da ih ovi podrže.

JEBE MI SE ZA JAZZ FUSION I ZA HARDCORE PUNK 80-ih.

OČU JEBENOG DRAŽENA ZEČIĆA I MINEU!!!!!!
    OČU JEBENE NORMALNE SVATOVE KAO I SVI DRUGI ŠTA IMAJU!!!!

*ovo je priča u prenesenom značenju o jednom današnjem događaju
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Daju nam da glasamo za 4. dres koji se svake godine minja, a ne daju nam da glasamo od 5 stadiona iz uzeg izbora koji je navijacima najprihvatljiviji za narednih 100g. Bar su mogli osjetit bilo clanova kluba sta zele, tuga..
  • Krulek
    1.4k
    Boban ne želi smijeniti problematičnog trenera, Boban ne dolazi na utakmice kluba čiji je demokratski izabrani predsjednik zbog stresa, Boban medijski kritizira Dinamove juniore jel nemaju potencijala, Boban ne odustaje od katastrofalnog projekta stadiona, sve u svemu kriva je tvrdoglavost i nesputani ego....???????
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Od izgleda ovog danas predstavljenog projekta me više smetaju jedino ovi izrazi i epiteti kojima se opisuje projekt — rioda

da, da, predstavlja se kao nešto revolucionarno

doslovno 4 odvojene tribine, pravilne tribine
    dodaj 3 tribine na stadion u zaprešiću i to je cca to :lol:
  • NoSkillan
    628
    Bobane rusi natjecaj kako god znas makar se sjeverna tribina zvala tribina Zvonimira Bobana, ne moze ovo ruglo daj nanovo
  • Facke
    9k
    Coski se moraju zaprti. Bar s steklem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention