• Maki85
    236
    1. Stavili su na par portala te arhitekte i njihove dosadašnje "radove", neko spremište za traktore između ostalog, ovo je kao da se rugaju s nama. Likovi u nekim čizmicama, ko Brokeback Mountain.

2. A priori odbacivanje svih kritika od strane kluba, "znali smo da će mišljenja biti podijeljena", iako uopće nisu (svi su užasnuti) me podsjećaju na neka bivša vremena. Da parafraziram:

Ovo će biti naš novi stadion, a kome se ne sviđa, nek si izgradi svoj!
  • Hebimir Strašni
    383
    Svi se tu kačimo da li će Boban promjeniti odluku. Uz dužno poštovanje on niti plaća novi stadion niti očito zastupa interese navijača. Onog koga treba prisilit da se ovo ruglo nikad ne izgradi su političari (grad + država). Ako vide da im glasovi trebaju promjenit će projekt bez problema
  • crophantom
    8.1k
    kak bi reko Gazda, neznam za vas, al kod mene u selu ovake u bunar bacaju
  • emilperska
    18.6k
    Oko onih pitanja gdje ima 100% glasa kao pitanje trenera, Boban ne jebe živu silu niti se da zajebavat da mu "ulica" smjenjuje trenere.

Oko pitanja kao stadiona, gdje je on samo jedan od dionika u raspravi i odlučivanju, dat će se još manje u jebat. Pogotovo ako se slaže s tim, a u njegovoj glavi ova kirgistanska tvorevina za 200 mil EUR je omaž Maksimiru s kombinacijom urbanog.

Najveci problem tu je jugonostalgicar od gradonacelnika koji drka kurac na komunisticke tvorevine. Dam se kladit da su ovo napravili kao miks spomenika u Jasenovcu i Mamutice + kopiranje Maksimira.
  • VolimDinamoOo
    793
    danas je tezak dan i za moderatore zone. Treba popratit sve te silne postove koji ne staju od 13h
  • Markelo
    4k
    Ja mislim da njemu u klubu nema muda itko reći da je ovo govno od stadiona. Zato i ide tribina da mu ljudi saspu to u lice. Eto "nismo mi predsjedniče, ali članovi su protiv toga"
    Sam tvrdi da ga nitko nije nazvao iz kluba i kritizirao mu stadion. Stvarno? Ok, može biti. Svi su unisoni oko toga da Kova treba ostat, možda je i oko ovoga stvoren konsenzus u klubu
  • miro
    10k
    Vidit ćemo na toj tribini imamo li predsjednika ili gazdu
  • mali M
    10.7k
    Šteta, trebao je ovo biti velik dan za sve Dinamovce — Markelo

A ispao je velik za samo par Dinamovaca...
  • Keyser Soze
    21.1k
    Kaže prijatelj s građevine da akustike ni neće biti zbog otvorenih ćoškova i nakošenog krova, al da je objekt kao objekt fenomenalno dizajniran međutim kao nogometni stadion ima nedostataka.
  • crophantom
    8.1k
    Sam tvrdi da ga nitko nije nazvao iz kluba i kritizirao mu stadion. Stvarno? — Markelo

E to je onda još malo veći problem od stadiona... jer odbijam vjerovati da je vecina ljudi u klubu imalo zadovoljna ovim
  • reziser
    8.3k
    Ne znam tko moze biti zadovoljan OVIM?
  • Makedonion
    396

+385 1 4553 000

Spamajte na mail, telefon, pisite komentare na fejsu. Vlada mora poslusati gradjane.

Nisam politicki nastrojen, ali smatram da je veca sansa da stranka skuplja jeftine politicke poene, nego da tvrdoglavoj osobi promjenimo misljenje.
  • San Lorenzo
    24.3k
    Na hrtu je fino novinar pitao Bobana: komentari javnosti su u velikoj većini negativni, da li postoji opcija da popustite mišljenju i pritiscima javnosti? Boban je jasno rekao : ja osobno NE — Tom vg

Stari moj, njemu se kao osobi, individualcu može sviđati ovakav stadion, ali ako ti 90% navijača, članova kluba čiji si predsjednik i koji su te izabrali za predsjednika kaže da je stadion užas, onda stavljaš sebe po strani i radiš što god je u tvojoj moći da nešto promjeniš...malo manje šmucanja po talijanskim studijima, malo više osjetit puls običnih navijača...ovo tvrdoglavo preseravanje na svakom koraku ne vodi nikamo.
  • Plavi9
    11
    Aerial-drone-photo-Maksimir.png

Ispravak.
  • dinamofan
    67
    Mreze vrve od ostalih projekata koji nisu uopce u top 5 i apsolutno su svi bolji nego itijedan od top 5. Je li moguce da tisuce nas isto misli? Znaci niti jedan od top 5 ja ne bi tu stavio…doslovno ko da netko ko nas ne voli to sve radi..kakvih savrsenih nacrta je bilo place mi se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet