• vjeko1701
    29.8k
    Znači nije mi palo na pamet da se ni ne pomišlja o plavoj boji. Kao idejno rješenje na ovo gledam kao konept koji mora proći još barem desetak iteracija prije nego se dođe do finalnog stanja, očito sam u krivu.
  • jedan u nizu
    19.8k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/iza-kulisa-odabira-novog-maksimira-koji-je-podijelio-navijace-covjek-je-ostao-u-soku-super-ali-mi-tamo-idemo-unatoc-stresu-15749635

Navijači koji su bili dio duge borbe za Dinamo i Maksimir, međutim, ostaju - zatečeni. Poput jednog od demokratskih prvoboraca iz redova udruge Zajedno za Dinamo, Dragutina Srebaka:

- U sportski dio funkcioniranja kluba se ne petljamo jer on tu zna bolje od svih. Ali, molim lijepo, u stadion kojeg ćemo ostaviti našoj djeci ćemo se itekako miješati dok se ovaj projekt ne poništi. Predsjednik apsolutno zna više o nogometu od nas jer je, između ostaloga, više puta bio na travnjaku Maksimira od bilo koga, ali mi znamo o tribinama više od njega jer smo malo više puta od njega pokisli na stadionu. I to dolazeći unatoč - stresu.
  • crophantom
    8.1k
    ja ti kažem da sanjaš i sa spojenim tribinama i sa svim.
    Oni su oduševljeni ovim i Boban je 3 puta naglasio da sjever MORA biti ovako odvojen jer je povijesno to tako i upravo je to izdvojilo ovaj rad, jer je mozda samo jos 1 rad bio takav.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Predsjednik žirija kaže da je odluka bila jednoglasna i da je to daleko najbolje rješenje
    Što očekujete sada sa ovom peticijom? Da članovi žirija promjene mišljenje?
    — The Undertaker

a što bi trebali, aplaudirati govnu, jer eto...žiri kaže da je to BRILIJANTNO?
    što je žiri?

da je žiri rekao da je najbolje da ostane maksimir ovakav kakav je sada. trebali bi se pokunjiti, aplaudirati žiriju, slegnuti ramenima i reći - dobro?
  • Tom vg
    1.2k
    Na hrtu je fino novinar pitao Bobana: komentari javnosti su u velikoj većini negativni, da li postoji opcija da popustite mišljenju i pritiscima javnosti? Boban je jasno rekao : ja osobno NE.
  • BiP1MD
    121
    Nek mi netko da pravu peticiju jednu jedinu, gdje će svi biti i vrlo rado ću je objaviti.
    Vidio sam već 10 različitih sa svih strana.
    — FazeN

Odi na www.peticije.hr

Ovaj glavni za Maksimir će biti na naslovnici, tek je pokrenut a ima već oko 1500 potpisa.

Inace ce 100 razlicitih ljudi pokretati jedno te isto i samo ce se razvodnit
  • serbus
    6.1k
    Ako ništa barem da se opet čuje taj glas tradicije bunta malo nas je Zvone uspavao svojim dolaskom ali kad nije u pravu treba dići glas
  • Nine9
    477
    kaj ti mora bit u glavi da ovo nije u top 5?!
  • Paggini
    99.4k
    Nikakve glupe peticije, nikakva glupa klikanja, nikakvi glupi lajkovi, dignite svoju guzicu usranu i dođite na javnu tribinu pa recite šta imate.

Tko ne dođe, ne zanima me njihovo mišljenje o stadionu, a ovo "ja nisam iz zagreba" me ne zanima, to su isprike jadnika, pozdrav dečkima iz Hercegovine koji su dolazili protestirati pred MZOIS onomad.
  • Navijač Dinama
    13k
    5568.jpg

file-00000000cbd88230bf8b57a987aa4b52.png

Jel to jebeno bilo toliko teško za napravit?
  • Markelo
    4k
    Pa i tovari muku muče sa arhitektima jer se oni grčevito bore da se oronuli poljud samo malo dotjera jer je mega-giga-turbo čudo od stadiona. Nažalost i mi smo isto zaglibili s njima i njihovim fiks idejama
  • Neron53
    2.8k

A sta ako je netko u Sevilli recimo kad se tribina organizira??
  • Mihael2305
    2.7k
    Nakon 7 sati, i dalje sam pod šokom, nadam se da ćemo svaku stolicu popunit na javnoj tribini i dobit konacan odgovor vezano za sve ovo. Ako peticija nece bit dovoljna ond ga jebi. al ovo je prestrašno, bolje neg ostave ovakav kakav i je.

Al nemoguće da za tu svotu love dobit ovakav krš, i ove propuhe između tribina.
  • Paggini
    99.4k
    sta ako je netko u Sevilli recimo kad se tribina organizira?? — Neron53

Ma mili onda mi se javi pa dođem i za tebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url