• Fatos Beqiraj
    3.4k
    Ljudi morate shvatit da Boban nije arhitekt, on je jedan od 10 ljudi tamo sto je bira. Nije ga on crta. Isto kao sto uprava kluba sama rijec uprava upravalja klubom i nema veze s ovim. FazeN vam je lijepo napisao da Boban nije glasa za ovaj stadion.
  • Xpert1992
    1.1k
    Al nemre onda Boban reci da je ovo jebeno i da to hocemo. Reci istinu, ovo je za kurac, izgleda ko stadion iz devedesetih i steta je bacit lovu i vrijeme na ovo smece. Tu mi je dignul Boban tlak kolko god ga volil.
  • modri-kibic
    2.2k
    FazeN vam je lijepo napisao da Boban nije glasa za ovaj stadion. — Fatos Beqiraj

Mislim da smo dobili odgovor na ono: A kaj ćemo sada gradonačelniče?
  • ElDorado
    15.1k
    Da li sam ja jedini čuo da je Boban izričito tražio neke dorade? Ne kužim se ali krov je najmanji problem. Trebali bi spojiti tribine i to bi vec bilo ok.
  • crophantom
    8k
    FazeN vam je lijepo napisao da Boban nije glasa za ovaj stadion. — Fatos Beqiraj

Utoliko je još gore današnje njegovo onaniranje na ovaj rad i tepanje dobrom Tomici Dinamovcu. Zaboravio je tepati Plenkiju koji mu je raspetljao stvari s crkvom, tu bi bio potpuni show
  • vjeko1701
    29.8k
    Pa da, nije, ali meni je nevjerojatno da postoje ljudi koji su očekivali da će na službenom predstavljnju popljuvati ili štrajkati ovaj odabir.

Da li sam ja jedini čuo da je Boban izričito tražio neke dorade? Ne kužim se ali krov je najmanji problem. Trebali bi spojiti tribine i to bi vec bilo ok. — ElDorado

Da, napomenuo je da će u klubu tražiti dorade i promjene.
  • jedan u nizu
    19.8k
    Da li sam ja jedini čuo da je Boban izričito tražio neke dorade? Ne kužim se ali krov je najmanji problem. Trebali bi spojiti tribine i to bi vec bilo ok. — ElDorado

MA neka samo unutarnja strana stadiona bude u jednoj cjelini.
    Neka te coskove popune tribinama/plohama koje ce spajati 4 glavne tribine.

Krov neka bude kakav i je, neka se preklapaju 4 strane.
    Neka bude nekakva rupa tamo gore di se preklapaju, iznad tribina.

Ali dajte nam unutra nesto funkcionalno, nomralno, akusticno
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    pa sta bi triba rec, e ljudi izabrali smo ovo sranje jebiga ja tu nisam nista moga?

a izgleda da svi su ocekivali da ce on ko superjunak zaustavit sve i iznjedrit neko rijesenje ko santiago bernabeu za 150 miliona
  • crophantom
    8k
    pa sta bi triba rec, e ljudi izabrali smo ovo sranje jebiga ja tu nisam nista moga? — Fatos Beqiraj

Mogo je reci u budzetu koji imamo ovo je odabrano rješenje, nije savršeno, ali poslužiti ce svrsi.

A ne trabunjati ko da gradimo neko svjetsko čudo.

Mada zapravo gradimo pošto se svi čude kako je kvo izabrano.
  • vjeko1701
    29.8k
    a izgleda da svi su ocekivali da ce on ko superjunak zaustavit sve i iznjedrit neko rijesenje ko santiago bernabeu za 150 miliona — Fatos Beqiraj

najavio je da će iz kluba imati zahtjeve za promjenom i doradom i klub će organizirati javnu tribinu po pitanju ovog odabira
  • sport
    6.2k
    U Ocjenjivačkom sudu bilo je ukupno devet članova. Činili su ga Toma Plejić iz Studija UP, ujedno predsjednik Udruženja hrvatskih arhitekata, François Chas iz francuskog ureda NP2F, Kersten Geers iz belgijskog OFFICE KGDVS-a, Vasa Perović iz slovenskog ureda Bevk Perović arhitekti, Mia Roth-Čerina iz ureda Roth&Čerina te Nenad Fabijanić iz Arhitektonskog studija Fabijanić.

Uz njih, u Ocjenjivačkom sudu bili su i predsjednik GNK Dinamo Zvonimir Boban, ministar turizma i sporta Tonči Glavina te zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.
  • austrijanac
    14k

Iskreno, ti si mi bio zadnja osoba koja bi imala ovakvo razmisljanje…

Realno, da mu se neda ili nesto, zasto bi organiziro javnu tribinu di ce ga razapet? I to stadion za koji on sam nije bio.
  • Thor
    4.1k
    Kada sam povjerovao i ponadao se da su dosle dobre promjene u klub,koje sam i sam zelio i pomogao, i da se vise nikad necu razocarati u vazne klubske odluke, eto mi pljuske i velikog razocaranja.
    Jako sam na vagi da moje prvobitno odusevljenje i apsolutna podrska predsjedniku i tijelima kluba se promijeni.
    Ove i ovakve odluke koje ce imati eho daleko u buducnost i kad nebum/o vise medju zivima ali sad sam/smo dio te buduce proslosti ocekuje se neka trenutna reakcija ili odobravanja ili neodobravanja ovakvog postupanja i prema nama navijacima i prema odgovornosti.
    Nisam zadovoljan ovakvim nacinom donosenja ovako bitnih odluka u kojima mi/nam se namece jednostrano rjesenje i uvjerava me/nas da je to svjetsko vrhunsko remegdjelo i da je to idejno rjesenje najbolji izbor za klub i za sve ostale.
    Moze predsjednik branit svoj izbor koliko zeli ali njegov izbor nije samo njegov i ne tice se samo njega!
    Ovo se trebalo iskomunicirati sa skupstinom,navijacima,clanovima...! Pa barem iskomunicirati ako nista drugo.
    I to bas zato sto se gradi nesto novo za buducnost.
    Trebao se pitat glas tih koji su bitni,a to su navijaci i clanovi.
    :down:
  • Pacho
    21k
    Pa mozes reci nesto tipa "nije moj osobni favorit, ali ziri bla bla...". Nisu jedine dvije opcije danasnje hvaljenje stadiona ili razbijanje projektora. Uostalom, to je najmanje bitno u svemu.

Ona izjava Senfa da smo mogli imati svoju Allianz Arenu, ali smo htjeli nesto prepoznatljivo. Jebote kao da ce sad diljem svijeta ljudi pricati o ovome kao da je Eiffelov toranj. Meni se cini da tu famoznu prepoznatljivost mozes postici ili time da je stadion na nevjerojatnoj lokaciji sto nasa nije ili da imas budzet top svjetskog kluba/oligarha/petrolskih kozojeba pa uklopis najmodernije standarde u nesto unikatno, jer ti je na kraju dana sporedno da li kosta 400M ili 900M. Pa onda radi oblike pustinjskih cvijetova ili devinih sfinktera, al na nacin da ne ujebes ljude koji ce zapravo koristiti taj stadion. E al Senf i ekipa zele nesto svjetski prepoznatljivo, ali sa budzetom siromaha (u globalnim okivirima stadiona) pa cemo sad imati ovo sljedecih par desetljeca. Jer ne daj boze da netko kaze "Pa to je mini Allianz Arena". Srecom, sad necemo morati trpiti tu sramotu i mozemo ponosno ukazati na mokri san Envera Hoxhe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.