• Brusa
    4.3k
    nije stvar u vlasti u klubu, nego u vlasti u gradu.
    Inače, sjećam se dosta upisa forumskih kolega prije prošlih lokalnih izbora u smislu: "nisam za njih ali ću glasati za možemo jer su oni jedini nešto konkretno napravili po pitanju stadiona i gradit će stadion"
    Tko sa vragom tikve sadi....
  • mrgud
    959
    Bobanu se fučka.On će sjediti u zatvorenoj loži a navijači na rubovima tribina u 11,12,2 i 3 mjesecu će dobiti upalu pluča od vjetra i kiše kada pokisnu
  • Jurki
    27.9k
    s obzirom kak se kod nas gradi tj kakvom brzinom.. i ak ovak nastavi nas jebat u mozak.. nece on docekati novi stadion kao predsjednik Dinama.

Ove price da se ljude u klubu nikaj nije pitalo.. ako se za moje potrebe gradi.. ja mogu reci.. jebe mi se ... ako napravite takvo sranje mi ostajemo na Kranjci.. pa se jebite s tim nakaradnim stanjem.

A zapravo je Boban nahvalio to sranje.. pa si nek protumaci svak kak hoce.
  • The Undertaker
    10.3k
    Valjda se nešto gleda i funkcionalnost, komfor, akustika, popratni sadržaji itd...Nije sve u vanjskom izgledu.
  • Crusades
    26.1k
    a navijači na rubovima tribina u 11,12,2 i 3 mjesecu će dobiti upalu pluča od vjetra i kiše kada pokisnu — mrgud

Je, evo ja svake godine dobijem jednu upalu pluća na ovom Maksu.
  • ElDorado
    15.1k
    ne stavicemo Barića ili vratit Antolića. Odlicna ideja da rusimo Bobana.
  • crophantom
    8k
    a tebi se ovaj radi čini kao da se mislilo na to?
  • Jurki
    27.9k
    gdje sam ja spomenul Antolica ili Barica?

Covjek koji hvali ovo i ovakvo sranje od stadiona sigurno ne zeli Dinamu dobro.

Edit: ovo je u 5 deka sa raspravom o kritiziranju vlasti i drzave u Hrvatskoj.. sa kontra udarom.. o jugonostalgicarima i komunistima.
  • NitkoBitan
    39.1k
    Jel nama u klubu nekom k sluze skupstinari i razni odbori ili je svima ovo danas remek djelo?
  • Zvonkec
    685
    Minusi se samo zbrajaju da su danas izbori neznam jel bi glasao za bobana
  • ElDorado
    15.1k
    ne mogu shvatiti da u masovnoj histeriji ljudi ne shvaćaju da su taj stadion izabrali arhitekti. To kaj Boban brani izbor se zove politicka korektnost da se sto prije dođe do cilja
  • The Undertaker
    10.3k
    Meni osobno zadovoljava uvjet da je originalan iako je i to upitno. Ako pitaš da li mi je lijep, nije. Za ostalo ne znam dok ne vidim projekte ili dok ne sjednem na tribinu. Ova ostala 4 mi nisu ništa bolja od odabranog pa da mislim da smo se nešto epski zajebali. Kad vidim sva poslana rješenja mogu reći koji mi se najviše sviđa.
    Ukratko, za sada ne dijelim Bobanovo oduševljenje ali brate nije ni katastrofa.
  • 1986južnjak
    25
    sigurno, ali ponavljam, onakve izjave davati je smijanje svima nama u lice. Iskreno se nadam da ce se nesto u zadnji trenutak promijeniti.. tuzan sam radi odluke
  • Marc
    1.4k
    Neznam za vas, ali mene je ovo jako prvo iznenadilo, pa me je uhvatila tuga i muka, a sada sam i ljut. Ako dobijes u ruke projekt koji ce na neki nacin postat indentitet kluba za minimalno iducih 30 godina, i onda sudjelujes u odabiru toga i odaberes sve ono suprotno od toga sto velika ali velika vecina ocekuje, jebiga onda se zapitam da li da uopce vjerujem u dobru buducnost onoga sto vodis. Ovo je poraz sa velikim hendikepom i za Bobana i za onog jazavca. Od Bobana nisam to ocekivao, a od onog jazavca sto drugo ocekivati. Njemu su domet klupice sa duginim bojama i hrpe betona po vlaskoj i sarene macke u Masarykovoj. Jednostavno sam duboko razocaran. Ali duboko, pogotovo sa Bobanom koji neobranjivo brani i jos prica o velikom Dinamovcu jazavcu. Sjebali ste buducnost kluba u jednu ruku vec sada, sve me strah sto nas ceka. Pad u ocima nekada legende. Bas mi je jako zao. Veliki minus.

P.S. izgleda da nam oni izvanzemaljci iz Space Jama nisu oteli samo igrače, nego evo i predsjednika
  • Marc
    1.4k
    nece, njemu je prestresno gledati utakmicu. Biti ce negdje izvan stadiona
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.