• Krulek
    1.4k
    Samo napomena, novac za izgradnju ovakvog stadiona o kojemu su odlučivali oni koji su trenutno na vlasti u Dinamu, Zagrebu i Hrvatskoj, dolazi iz džepova hrvatskih poreznih obveznika ( znači i navijača Dinama) koji na izgled stadiona nemaju nikakvog utjecaja. Rezultat je katastrofalan. Javna tribina nakon nečijeg odabira je totalno podcjenjivanje onih koji će na takav stadion (ne)dolaziti.
  • Markelo
    4k
    Stvar je što će ovdje svi ispunit svoja obećanja. Grad i država će reći da su napravili novi stadion za navedeni iznos a što se tiče izgleda, njega su birali arhitekti i oni se u to nisu pačali. Sve je super i sve je za 5. To što će Dinamov navijač ostat posran, to možda i nisu htjeli ali sorry, tako im je grah pao.
  • miro
    10k
    Ako je stvar u cijeni i da u to moraju stat 2 dvorane i stadion za atletiku, onda tek nema normalnih ni u gradu ni u klubu ni u državi

Futsal ima Sutinska vrela, ima Cibonu i imat će Dom sportova.
    Košarka ima Cibonu i Arenu od većih
    Rukomet ima Dom sportova i Arenu

Svi navedeni nemaju 2000 navijača u prosjeku, pa ćemo rezat troškove na stadionu zbog toga!?
    Izgradi jebeni reprezentativni stadion, nemoj me 2026 jebat s nekim betonskim ruglom s četri ogromne rupe
  • Jurki
    27.9k
    jednom kad se to sranje pocne graditi.. za nasih zivota Dinamo se nece maknuti sa tog stadiona.

Izbori nam u ovom kontekstu nece vrijediti vise od pisljiva boba.

Mislim da svi previše kenjate. Meni je ovo odlično, stadion kakav treba bitiNikaj

Reci mi da se zajebavas.

Stadion kakav treba biti????

Ovo je jos gore sranje od postojeceg Maksimira sa poštrucanim tribinama.

Akustika kurac, jer sve ide van, vizualno izvana ko da se pes posral u kutiju i ostavil ju napola otprtu.
  • db-izbjeglica
    21.7k
    pa dobro, kaj točno želiš reći?Mali Zeus

pa da se slučajno odabrao projekt arhitektonskog ureda iz grada u kojem je osoba na čelu kluba provela dobar dio života. što bi drugo htio reći?

jednostavno je slučajno, to je šifirirano i tako se dogodilo!

isto kao što je na međunarodnom natječaju za ZLZ slučajno pobjedio IGH, pored ureda shigeru bana, normana fostera i zahe hadid. slučajno je sve
  • ElDorado
    15.1k
    Pošto serete masovno o nekakvoj socijalisticko komunistickoj gradjevini: istine radi Turina je bio prijeratni arhitekt vrlo inovativan u svojim projektima. Stadion je građen 50ih u etapama i nikakve veze nema sa soc gradnjom tog razdoblja jer je između ostalog tada nije niti bilo. Južna tribina je izgrađena kasnije i u njoj Turina nije sudjelovao i kritizirao je njezin izgled.
    Znaci stari Max nema nikakve veze sa soc realizmom i inim pizdarijama.
  • Mali Zeus
    22.2k
    ne znam ti meni reci, onda su ta osoba i cijeli ocjenjivački sud u nekoj kompi jel.
  • hardek
    13.3k
    Boban je 10 godina kovao plan da postane predsjednik Dinama, uđe u žiri za izbor dizajna novog stadiona i nagovori ostatak žirija da izaberu nepoznati studio iz Milana kako bi međusobno 10 ljudi podjelilo 270 000 eura. Ludilo
  • db-izbjeglica
    21.7k
    ne znam ti meni reci, onda su ta osoba i cijeli ocjenjivački sud u nekoj kompi jel.Mali Zeus

ne daj bože!
    to se nikada nije dogodilo
  • Paggini
    99.4k
    slučajno je...db-izbjeglica

Evo i insideri javljaju da Boban nije glasao za ovaj prijedlog.

Ali i to je dio te zavjere da netko IZ MILANA DOBIJE 200 000 EURA i to pod cijenu degutantnog stadiona!!!!!!! Daj se dobij stari, bar si ti normalan na forumu
  • Mali Zeus
    22.2k
    pa ok, to su baš ozbiljne insinuacije da ne kažem optužbe.

Ovo kad čuju tettci gotovi smo.
  • miro
    10k
    skupit cemo lovu, nek si podijele, samo da odjebu s ovim stadionom
  • mali M
    10.7k
    Izbori nam u ovom kontekstu nece vrijediti vise od pisljiva boba.Jurki

ma samo sam se osvrnuo na to da ima upitne izbore u zadnje vrijeme..

ostalo se slažemo..
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ja razumijem da su ljudi nezadovoljni stadionom al da odmah krenu teorije o mutnim poslovima.. to ne kužim.
    Zapravo kad bolje razmislim sasvim očekivano..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet