• rokikaciga
    18.5k
    Sjest cu ja na klupu onda, nek ne razbija prevec mozak
  • Ivanmtk
    2.1k
    Podrška treneru
  • Krizy
    76.9k
    Podrška treneruIvanmtk

Prestani sa spamanjem.
    Od posljednja četiri upisa, tri su ti identična.
  • prefontaine
    11.2k
    Đe si Mario, ljudino stara?!
  • Mr Anderson
    22.5k
    Prestani sa spamanjem.Krizy

Pa cijela tema je puna spama, on ju je najmanje spamao.
  • Krizy
    76.9k

Od posljednja četiri upisa, tri su identična.
    Neka napiše neki razlog podrške ili nešto, nemam problem s podrškom Kovačeviću nego sa identičnim upisima.
  • Ivanmtk
    2.1k
    Oprostite što nije dovoljan razlog podrške to što je čovjek trenutno na klupi kluba za koji navijam i da njegov uspjeh znači i uspjeh Dinama. Došli smo do toga da moram objašnjavati razlog zašto podržavam trenera Dinama ? A dobro ja sam spam, a navijač Dinama koji treneru napiše da je frfljavac i neznalica nije.
  • Slavonac86
    854
    kakav tocno je on to znalac? To sto je osvojio hnl i kup? Pa Dinamo sa svojim budzetom i igracima koje ima mora osvojit hnl i bez trenera.
  • Krizy
    76.9k

A jadničak, baš si žrtva.
    Upozorim svakoga tko piše identične postove, zaboli me jel podržava ili kritizira trenera jer su pravila ista za obe strane.
    A one koji su ga nazvali tako kako si napisao smo banirali zbog vrijeđanja, a ne zbog spama.
    Lijep pozdrav!
  • Kujtim Shalla
    12k
    sad se praviš lud , stari poštujem te ali se zajebavas. Bar de nadam da je tako:lol: stavi barem ekstra slovo , da nije isti post svaki put :rofl:
    Tvoje je pravo da podržiš, ali buraz
  • 1986južnjak
    25
    Biti prvak sa Dinamom, naročito u ovim okolnostima, je minimum minimuma. Svako drugo tumačenje je manipulacija, osim ako nisi nasljedia preveliku bodovnu razliku kao novi trener kroz sezonu.
  • Paggini
    99.4k
    Boban još jednom uspješno maknuo srdžbu i bijes dinamovaca sa Kovačevića na sebe!
  • mali M
    10.7k
    Kova, više me ne živciraš toliko (bar danas)... tvoje plave oči su mi sada utjeha u ovoj sivoj betonjari, bar malo plavoga da imamo!
  • laznokretanje
    38
    Uz “dobrog” trenera ide još bolji stadion…
  • Jurki
    27.9k
    Boban još jednom uspješno maknuo srdžbu i bijes dinamovaca sa Kovačevića na sebe!Paggini

Samo nek tak nastavi.. mogel bi mu ovo biti prvi i zadnji mandat na celu Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.