• Xpert1992
    1k

To je to. Spojene tribine i okrugli. Meni dosta. Sve ovo ostalo, popratni sadrzaji, flora i fauna oko stadiona nek rade kak hoce.
  • NKDZ86
    9.8k
    policija traži odvojene tribine i drveni stadion
  • Netkos
    254
    Evo audio s emisije s radija, govori i da će Kranjča biti gotova u veljači:

https://whyp.it/users/riche-Y3SdXYBenWKS
  • Masto
    2.5k
    pinokio ne skidaj gaćice
  • fakin
    6.3k
    ovo je stadion kakav ja zelim, bez zajebancije
  • Infinity
    21.4k
    Kako mnogi navijaci Dinama prihvacaju svakakva i smijesna rjesenja po pitanju trenera, tako sam ja vec godinama spreman prihvatiti skoro pa sve po pitanju stadiona.

Ovo iz Afrike bi mi bilo top, ali ovo iz Indije je gore nego Kovacevic ili Jakirovic po pitanju trenera. Vanjski vizual mi je skroz OK, ali atletska staza je na razini pomocnog trenera koji nakon dvije utakmice kao v.d. postaje glavni trener.

Najgenericniji stadion s cetiri spojene tribine, bez atletske staze, s krovom i dobrom akustikom. Sve sto trazim. Moze biti s jednom ili sedam etaza, mada tu imam neke zelje, ali vrijeme ide, a moji standardi padaju :lol:
  • nin0belan
    49
    Daj mi taj brutalizam! Moramo ostat tvrdi, a ne pomodni.
  • immerwieder
    1.8k
    znači sutra u 13 sati predstavljanje prvonagrađenog rada
  • DZG90
    553
    https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/sutra-se-predstavlja-projekt-novog-maksimirskog-stadiona/2838017.aspx
    VLADA Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Društvo arhitekata Zagreba sutra će predstaviti prvonagrađeni rad međunarodnog arhitektonsko-urbanističkog natječaja za novi stadion Maksimir i Sportsko-rekreacijski centar Svetice.

Predstavljanje će se održati u 13 sati u prostorima Društva arhitekata Zagreba na Trgu bana Josipa Jelačića 3.
  • crophantom
    7.8k
    Znaci sutra u 13 i 15 ce gorit nebo i zemlja.
    Kova napokon dobiva predah, a mi temu da se pokoljemo ko ljudi :lol:
  • NitkoBitan
    38.9k
    Ne znam gdje sam tocno sutra u 13h al znam da ne radim.
  • fakin
    6.3k
    Znaci ipak se cekalo da se gradonačelnik vrati iz Kine.

Ajde da vidimo napokon i to čudo koje su odabrali.

Ovaj stadion ostat ce mnogim generacijama iza nas.
  • R13S61
    730
    Upis korisnika Three60 sa skyscrapercity foruma

Malo ću se korigirat. Službeno se još nezna pobjednik. 5 kandidata je u "zadnjem krugu". Talijani koje sam spomenuo imaju najbolje ocjene žirija, što ne znači da su osvojili natječaj. NAVODNO da nismo toliko blizu otkrivanja.

Stadion je po meni pre brutalistički; sivi je, pun betona, jako neobična konstrukcija, izgleda kao da je cijeli velika betonska konstrukcija.
    Nisam toliko vidio detalje, možda ga to bude izvuklo.
    Nisam vidio nikakvu led rasvjetu izvana i slično.
    Možda malo podsjeća na maksimir u nekim segmentima.
    Sve tribine su razdvojene i sve tribine su natkrivene.
    Sjever i jug su u jednom komadu (mislim an tribinu).
    Istok i zapad su na dva kata.
    Tribine su do terena.
    Istok i zapad su možda malo "viši" od sjevera i juga, krov z + i malo prelazi preko krova od s + j.
    Stolice unutra su uzorka kao krov crkve Sv. Marka u ZG.
    Rupa u čoškovima su mi neobjašnjive.
    Hitrec kacijan je na mjestu gdje i sada, nisam dobro vidio jel ima tribinu.
    Kapacitet, kako je i najavljivano, 35.000 mjesta.
    U planu je i manja dvorana za košarku i futsal, ta dvorana podsjeća na izgled samog stadiona, neznam više detalja.
    Atletski stadion na sveticama dobiva malu natkrivenu tribinu.
    Cesta koja vodi od borongaja do samog stadiona mi se čini bar za duplo šira od postojeće i nisu bili auti prikazani, moguće da će se zatvorit.
    fakin

Ova priča kruži s više različitih strana... Iskreno se nadam da svi oni imaju isti izvor koji ih trola... Nevjerojatno mi je da bi među toliko rješenja izabrali rad s 4 odvojene tribine i rupama između...
    S druge strane ne bi me iznenadilo da su arhitekti u žiriju išli logikom "bolje dobro urbanističko rješenje cijelog kompleksa i lošiji stadion, nego bolji stadion a lošije urbanističko rješenje" i to forsirali svima ostalima u žiriju...
    Sve me strah toga sutra :confused:
  • crophantom
    7.8k
    Ako @Niko1986 i ekipa ne odrade sutra u 14 emergency podcast i to s njihovog gradilišta od studija zmazani od radova, ništa nisu napravili u životu.
  • Thor
    4.1k
    jebemti mater :scream: :scream:
    Edit:ne tebi naravno :lol: nego to kaj nas sutra ceka :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url