• NKDZ86
    10.1k
    lova kapa sama od sebe (olmo, bati, itd.), neka patu!
  • CastAway1986
    6.7k
    Brodić o Kovačeviću
    "Odveo nas je u prvu ligu, bio mi je gušt igrati za njega. Treninzi su bili odlični. Znao je pogoditi kada dići razinu, kada spustiti. Znao je držati sjajnu atmosferu u svlačionici. Imali smo baš jaku generaciju "
  • Masto
    2.6k
    tempira formu za finale europske lige, sad mi je sve jasno
    Isprike treneru :)
  • Droljo
    32.4k

Znači sreća da smo prevljaka doveli a ne brodića :lol:
  • Mr Anderson
    22.5k
    Brodiću, nećeš na Jarun.
  • jedan u nizu
    20.2k
    Šteta da ga ona prevara od Marića nije ostavila za 3. špicu pored ozlijeđenog Petka i poluzdravog Kuleta. A mislin da bi i sad bio odličan backup za Belju — lucky luciano

da, steta za igraca koji je bio jeben.
    Toliko jeben da je cak nevjerovane duge dvije godine nakon odlaska iz kluba dosao u Goricu.

Ajde da je dosao u Varazdin ili Osijek koji imaju neku ambiciju dogurati do europe, a ne u klub koji ima ambicij izboriti opstanak u HNLu.
  • Zg123
    4.8k
    pricamo o 3. spici, ne o starteru. Za tu ulogu je bio i vise nego dobar
  • jedan u nizu
    20.2k

Pa zasto bi onda bilo steta sto nije ostao?
    Pa jbt tko bi htio biti treca spica?
    Ja ne krivim Bakrara i Kulenovica, koji nisu htjeli biti druga spica, a pet puta su bolji od Brodica.

Tko dode u dinamo (ili neki drugi klub) da dugornocno bude treca spica, taj je lud.
    Ili ce imati placu kakvu nece imati nigdje drugdje (Zagorac), ili je lud.
    A budimo realni, treca spica u dinamu nema neku placu, i ocito je da bolju ili slicnu moze naci u nekom Upjestu ili Twenteu a biti prvotimac.
  • skener
    9.7k
    Igor Jovićević vraća se na mjesto na kojem je prije nešto više od godinu dana ostavio tri trofeja. Prema ekskluzivnim informacijama, hrvatski stručnjak novi je trener Ludogoreca
  • Mi smo uz tebe
    281
    odlično, još jedna solidna opcija nam je otpala
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Kakav je belinho za kustosiju prati li itko? Vidim da je Jakirovic ovu sezonu krenio igrat standardno za u23. Dok Varela slabo zasad nesto igrao sad izgleda na klupi
  • Brusa
    4.4k
    ... ovaj tvoj post mi kriv na 100 načina.. . Ne znam uopće gdje bi počeo, a kamoli gdje bi završio... zato ću maksimalno skratiti

Tebi je čudno što dečko iz Zagreba kaže da mu je najviše žao odlaska iz dinama????

Veliki pozdrav za "ludog" Frana Brodića, trećeg napadača, koji ima muda u sudačkoj nadoknadi uzeti i zakucati penal protiv glavnog konkurenta dok se lovi i lomi prvenstvo!

ne ide sad tebe osobno, al dečko je dogurao do kadeta... mislim da ne spada u ovu temu. Zadržimo neke standarde
  • FazeN
    9.4k
    Kakav je belinho za kustosiju prati li itko? Vidim da je Jakirovic ovu sezonu krenio igrat standardno za u23. Dok Varela slabo zasad nesto igrao sad izgleda na klupi — Fatos Beqiraj

Belinha sam gledao 2 poluvremena ukupno, on meni nije za juniore kamoli seniore.
    A Leon se valjda napokon uklopio i opustio, ove sezone bi trebao i dobiti neke minute u prvoj ekipi Intera baš budemo vidjeli.
  • rokikaciga
    18.7k
    Belinho bi mogao osvojiti koju Kutiju sibica, ali nisam uvjeren da ce fizicki doc na potrebnu razinu. Sa novom godinom je punoljetan. Trebat ce graditi muskulaturu i izdrljivost u duelima kroz 3-4-5 godina da dode na HNL razinu ako sve prode kako treba i jako puno rada i truda. Sad gledam neke decke 2009, 2010 godiste koji igraju seniorski nogomet i puno cvrsce izgledaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.