• NKDZ86
    9.8k
    lova kapa sama od sebe (olmo, bati, itd.), neka patu!
  • CastAway1986
    6.7k
    Brodić o Kovačeviću
    "Odveo nas je u prvu ligu, bio mi je gušt igrati za njega. Treninzi su bili odlični. Znao je pogoditi kada dići razinu, kada spustiti. Znao je držati sjajnu atmosferu u svlačionici. Imali smo baš jaku generaciju "
  • Masto
    2.5k
    tempira formu za finale europske lige, sad mi je sve jasno
    Isprike treneru :)
  • Droljo
    32.1k

Znači sreća da smo prevljaka doveli a ne brodića :lol:
  • Mr Anderson
    22.4k
    Brodiću, nećeš na Jarun.
  • jedan u nizu
    19.6k
    Šteta da ga ona prevara od Marića nije ostavila za 3. špicu pored ozlijeđenog Petka i poluzdravog Kuleta. A mislin da bi i sad bio odličan backup za Beljulucky luciano

da, steta za igraca koji je bio jeben.
    Toliko jeben da je cak nevjerovane duge dvije godine nakon odlaska iz kluba dosao u Goricu.

Ajde da je dosao u Varazdin ili Osijek koji imaju neku ambiciju dogurati do europe, a ne u klub koji ima ambicij izboriti opstanak u HNLu.
  • Zg123
    4.7k
    pricamo o 3. spici, ne o starteru. Za tu ulogu je bio i vise nego dobar
  • jedan u nizu
    19.6k

Pa zasto bi onda bilo steta sto nije ostao?
    Pa jbt tko bi htio biti treca spica?
    Ja ne krivim Bakrara i Kulenovica, koji nisu htjeli biti druga spica, a pet puta su bolji od Brodica.

Tko dode u dinamo (ili neki drugi klub) da dugornocno bude treca spica, taj je lud.
    Ili ce imati placu kakvu nece imati nigdje drugdje (Zagorac), ili je lud.
    A budimo realni, treca spica u dinamu nema neku placu, i ocito je da bolju ili slicnu moze naci u nekom Upjestu ili Twenteu a biti prvotimac.
  • skener
    9.6k
    Igor Jovićević vraća se na mjesto na kojem je prije nešto više od godinu dana ostavio tri trofeja. Prema ekskluzivnim informacijama, hrvatski stručnjak novi je trener Ludogoreca
  • Mi smo uz tebe
    197
    odlično, još jedna solidna opcija nam je otpala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.