• d-Zg
    77
    Ovo igranje u drugom rangu za B ekipu je najbolja stvar i neka gube, ali isto tako je bitno da se ne predaju, kako i piše na ovratniku dresa dinama.
    Skupljaju dragocjeno iskustvo protiv starijih i jedino tako mogu napredovati pa nakon toga i lakše se implementirati u prvu ekipu.
    Ja sam zadovoljan kako se dečki bore za dres i kako ne odustaju i ne priznaju nikome da je bolji od njih.
  • Zagi
    19.1k
    Par sjajnih obrana Žnudrela i baš fini centaršut Paunovića za 2:3 .
  • Mihaljević
    15.2k
    Josip Brundić
    k_37292741_640.jpg
    Naš Josip prvi strijelac 1. NL, 190cm, polivalentni veznjak, već je debitirao za Dinamo i dobio novi ugovor do 2029. Ako na ovoj razini nastavi ovako igrati, mislim da ga treba gurnuti u prvu momčad na pripremama.
  • ElDorado
    15.1k
    Prvo bi naš Josip trebao debeli popraviti defenzivnu trku pa da pocne razmisljati o prvoj momcadi
  • cron1ck
    2.5k
    1:0 zabio Perkovic vode decki protiv Slavije iz Pleternice.
    Sunta, Sivalec i Perkovic jedino nesto igraju, ajde i Fuz solidan.
  • podravskimodrikibicPMK
    524
    Članovima besplatan ulaz na sve utakmice Dinama b
    ️
    Momčad Jerka Leke sve domaće utakmice SuperSport Prve NL igra na stadionu Ivan Laljak-Ivić u Zaprešiću, a za sve utakmice vrijedi isto pravilo:

✅ Besplatan ulaz za sve članove Dinama
    5 € ulaz za sve ostale navijače

I ne brinite - preuzete besplatne ulaznice za Dinamo b ne oduzimaju se od četiri na koje imate pravo za prvu momčad!

Ulaznice se kupuju i preuzimaju samo na tickets.gnkdinamo.hr

Pratite naše mlade talente i buduće prvotimce i - vidimo se u Zaprešiću!
  • wolfgang14
    4.9k
    sutra će maxsport 1 prenositi Dinamo II
  • mali M
    10.7k
    ma više se uopće ne nadam.. tak me razočaraju kad ga ne prenose da je strašno.. doslovno su dobili na povećanju gledanosti od kad prenose Dinamo II. I oni već par tekmi ne prenose.. jer kakti više ljudi upali da gleda Nk Babina greda - Prepuštovec United...
    Čak mi je palo na pamet iskreno da je to iskomunicirano s Dinamom, ali nema smisla jer su neke tekme igrane u gostima... ajde da se hoće navuć ljude na stadion bilo bi mi jasno, ali ovako ne razumijem...
    Iskreno ja ću skoro sve gledati na telki jer mi se baš baš neda povuć do Zaprešića.. Znam da sam komforan i nije baš navijački, ali nemrem si pomoć...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet