• Netkos
    244
    Tko je zabio golove za nas?
  • Roky
    217
    Di se gleda
  • austrijanac
    13.9k
    Dajte ljudi ne zaletavajte se sa zaključcima.

Dugopolje je iznimno iskusna ekipa u drugom rangu, a nasi su bili u Londonu do cetvrtka navecer - cak i trenirali tamo u cetvrtak ujutro.

Ne treba danas napadat nikoga previse.
  • Roky
    217
    auu haha ajde bar negdje je bio prijenos
  • Navijač Dinama
    13k
    Dugopoljeaustrijanac

Borili se do samih zadnjih par kola za titulu sa Cibalijom, Sesvetama i Rudešom. Prava domaćinska ekipa i ako sam dobro vidio na Sofi, nisu nešto puno ni osnovicu i bitne igrače u ekipi mjenjali.

Tako da njihova je pobjeda tu po meni sasvim očekivana, a drago mi je da i naši momci nisu pali bez ispaljenog metka i da se nisu odmah predali.

Inače jedan mali offtopic koji ujedno ima i veze sa tim drugim rangom: tko su favoriti za uzet drugu ligu i kval.za prvu ligu, posto vidim da svi svakog deru malte ne(osim Hrvaca i Kustošije)?
  • Gradina
    458
    Solidno naše drugo poluvrijeme, smiješna nadoknada od 4 minute i užasno suđenje, u jednom trenutku su 3 igrača Dugopolja ležala
    Nezrela utakmica naših igrača i 2 gola iz prekida, po mom mišljenju fali nam iskusan igrač u obrani, koji bi povezivao linije i štimao naše branjenje, jer se u nekoliko trenutaka dogodilo da su 6, 7 naših igrača na istoj strani, dok su Dugopoljci bili vrlo kompaktni
  • Danko
    3.5k
    Pa jel može neko napisat tko je zabio za nas?
  • FazeN
    8.8k
    Pa jel može neko napisat tko je zabio za nasDanko

Ćutuk, Brundić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url