• crophantom
    7.7k
    kako kad je natjecaj zavrsio tek krajem srpnja? Ili mislis da je dosta tjedan dana da se to odabere?
  • fakin
    6.3k
    ovo su službeni rokovi bili:

vewbvwebe.png
  • crophantom
    7.7k
    pravis se lud pa kao neznas da je ovaj rok od 9.7. Pomaknut za 3 tjedna...
  • fakin
    6.3k
    okej, onda sve pomakni za 3 tjedna. opet 20.9. je već odavno trebao biti izabran najbolji rad.
  • crophantom
    7.7k
    ne govorim ja da je il nije samo odgovaram na ovo tvoje kad si bubnuo "da je rad tebao biti izabran vec u srpnju".
  • fakin
    6.3k
    nisam ja ništa "bubnuo", samo sam stavio rokove koje je sam investitor javno objavio. okej pomakli su jedan rok za 3 tjedna, ali mi smo već u kolovozu trebali imati odabrani rad, a za 10 dana je listopad.

nitko se ništa ne oglašava, zaista nejasno što se događa.
  • Dinaminjo
    2.5k

Evo ti logicna.
    Ide objava ovaj tj u sklopu dogadanja na Maksu

Vjer petak
  • kristijank
    478
    Odabran je rad odavno, do kraja rujna ide predstavljanje
  • mali M
    10.6k
    Ja sam u onoj izgubljenoj manjini koja još nije imala privilegiju vidjeti od anonimnog izvora kako će izgledati novi Maks... Pričekat ću sa ostalim smrtnicima... Molim @Droljo da mi ne pokvari iznaniđenje kao onomad s dresovima!! M.... Đ.....!!!!
  • Hnlovac
    7.9k
    Šteta što u građevini to kompromitira projekt puno više nego u ostalim industrijama, inače bih volio da bude curenje podataka na razini GTA6 pa nek se jebu sa držanjem tajni
  • Neron53
    2.7k

Ja sam kontra tvojeg razmisljanja i MOLIM SVE ONE koji imaju fotku izabranog rjesenja da mi posalju :)
  • Mathiasovi Chageri
    9.3k
    Svatko tko ima u bilo kojem obliku izabrano rješenje mora biti baš apsolutni manijak da ga šalje okolo, pa čak i osobama od najvećeg povjerenja jer to može rezultirati vrlo lako sa poništenim natječajem pa cijela priča kreće ispočetka, a novi Maksimir ćemo vidjeti 2040.

Sve samo zato što se ljudi ne mogu strpiti pa moraju vidjeti par dana ili tjedan ranije nešto što će ionako gledati cijeli život u gradu.
  • Denle
    775
    nisam ja ništa "bubnuo", samo sam stavio rokove koje je sam investitor javno objavio. okej pomakli su jedan rok za 3 tjedna, ali mi smo već u kolovozu trebali imati odabrani rad, a za 10 dana je listopad.

nitko se ništa ne oglašava, zaista nejasno što se događa.
    fakin

Netko u gradu treba odgovarati za ovo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal