• FelceAzzurro
    1.8k

Za Dr.Hoffenheim-a ništa nije nisko.
  • emilperska
    18.5k

Ma dobro.. ono jučer nakon utakmice u eteru je izgledao baš loše. Satralo ga.

Ja stvarno mislim da je ovo njemu too much i da mu je mindset i dalje u Koprivnici i da ne razumije teret klupe Dinama..
  • 1986južnjak
    21
    Ostankom Kove na klupi srozavamo rejting kluba. Srizavamo ugled kojeg smo gradili. Spuštamo kriterije. Hnl cemo osvojit to nije pitanje, ali nama triba napredak u igri, u europi, u davanju prilike mladima, i dalje unedogled.

Nista od toga Kovacevic ne more donit.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Radije bi da odmah idućih dana izađe neki članak gdje se potvrđuje da ostaje pa da znamo da se nemamo čemu nadat u iduća 3 tjedna ,nego da ovako dani prolaze u tišini, potajno se nadaš , a na kraju niš.

Šutnja medija i insajdera ulijeva neku nadu, malu, ali postoji.

Urnebesan je jučerašnji članak Nacionala. Prva rečenica članka "Kovačević spasio posao", a par redaka ispod "Boban je nezadovoljan, upitno je hoće li ovaj ostati trener". Kakav cirkus od članka. :rofl:
  • jp23
    4.8k
    A čuj, ljudi su ovdje eksperti za govor tijela, za prepoznavanje medicinskih stanja na temelju slike ili videa čak i kad je malo lošije kvalitete, vrhunski stručnjaci i za ocjenjivanje kvalitete igrača na temelju 10-15 minuta utakmice ili samo na temelju suhoparnih brojeva

E da i svi su insideri i čuju priče po kuloarima
  • Sibirski plavac
    10.2k
    I evo članka na Sportskima. Ukratko, pobjeda s Lokosima ga je spasila na još neki period, a i viđen je napredak u igri. Opet spominje onu mantru kao zadnjih tjedana "svaki idući kiks pod povećalom" , ali eto zasad Loksa je donijela neki mir.

Bit će veselo protiv magaradi i Anderlechta...
  • San Lorenzo
    24.2k
    Bobanovo tvrdoglavo stajanje iza Kovačevića je jednako kao Zajecovo tvrdoglavo stajanje iza Marića.
  • tp1997
    3.4k
    Razlika je samo što je Zajec izgubljen u vremenu i prostoru pa je stajanje iza Marića bio način da se izbjegne odgovornost, a Boban je i dalje uvjeren da je s Kovačevićem vizionar
  • don
    22k
    viđen je napredak u igriSibirski plavac

smijeh

svaki idući kiks pod povećalomSibirski plavac

još veći smijeh. Poraz od hajduka pa je pod povećalom.
  • prefontaine
    11.1k
    Više ste smiješni s tom smjenom Kovačevića. Mario ostaje trener minimalno do zime i to je jedina činjenica. Ova histerija me podsjeća na jednu moju situaciju od prije par tjedana.

Ja, onako kroz neku poluzajebanciju, ženi kažem: "jbt kako je vruće, točno bi sad mogli otić negdje na planinu par dana da dođemo sebi." Ona se samo nasmijala.

Međutim, kinci su to čuli, i povadili zimsku robu, pripremili čizme, rukavice, kape. Nakon 3 dana se okupili i pitaju: "tata kad idemo na snijeg, mi smo spremni". Odvalio sam se smijati da mi ih je sad malo i žao.

E tako i vi, netko nekad natuknuo kako bi Mario mogao bivši, i svi odjednom imaju mokre snove, te bi ovoga trenera, te bi onoga. A Mario zacementiran i nikad sigurniji. Maksimalno otpušten, toliko da zadnju utakmicu nije niti odijelo morao oblačiti.
  • Thor
    4.1k
    Iduca dva tjedna su kljucna... :joke: a mozda i tri
  • Droljo
    32.1k
    E da i svi su insideri i čuju priče po kuloarimajp23

Gdje su ti kuloari? Kak ja nikad ništa ne čujem..
  • Brusa
    4.3k
    u Zagrebu. Zato mi koji ne živimo u metropoli nikad ništa ne čujemo
  • mali M
    10.6k
    Ne cmizdrite, već sam rekao da ni ja kaj pljunem do Maksimira nikad ne naletim na neku info! :lol: U vrijeme Bijelice i prime Petka mi je znalo tu i tamo nešto kapnuti sad mi je isto kao da živim na Sibiru...

Mislim da zato mnogi zazivaju Bjelicu, jer je on u stanju lupiti sakom o stol i poslati igraca u B momcad ako mu padne motivacija/profesionalizam/doprinos.
    Da ce se izderati na njega na treningu ako mu ovaj frkne nosom, ili ce se derati na njega na terenu kada fula zicera. Ili ce stati pred medije i reci da menadzerske igre kod njega ne igraju i da ga boli kurac za takve igrice.

Zato neki i prizeljkuju Sopica, jer ce on izvaditi igraca 15min nakon sto ga uvede u igru jer je nezadovoljan. Koji ce na presici reci da je ljut na igraca tog i tog, da je ljut na suce, a nece reci da je protivnik pametnije trcao i da je svejedno zadovoljan svojom ekipom.
    jedan u nizu

Eto doslovno su ti ovo moji argumenti... Ja odavno mislim da Dinamu i općenito većim klubovima ne trebaju mlakonje jer trebaju biti fajteri koji su "veći" od igrača, i bar se meni čini da je to uvijek dobar recept za veće klubove... Ove "dobri tata" stil trenera nikad ne upali...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.