• vjeko1701
    29.7k
    Siguran sam da bi neki sposobni odvjetnički tim tu nešto iskopao, posebno jer su u pitanju 3 tjedna. Al dam se kladiti, taman da postoji apsolutni dokaz da mu Mišić nije ništa rekao, a je, da bi se sa žalbama i svim ostalim stvarima to odugovlačilo dok ne prođe utakmica s Hajdukom.

Znači Patrik Kolarić nađe muda da ide kazniti prigovor i to baš na Mišiću i to baš pred utakmicu s Hajdukom. Nemoj me jebat. Ne volim svakakve teorije, ne volim previše ulazit u sve to al ozbiljno, nemoj me jebat.

Patrik Kolarić, kojeg su igrači Hajduka bacili pod bus jer im nije dao zaslužene crvene kartone.
  • Noel
    25.1k
    Ekipa ti vodi 2:0. Igra je osrednja ali je u tom trenu relativno mirna tekma. Ideš spavat i sutra se budiš i prvi put odlaziš na okupljanje reprezentacije. Čemu takva luđačka nervoza?!? Postoje neki problemi unutar svlačionice koji mogu na ovaj način utjecat na Mišića?

Bez obzira na Kolarića i pokušaj da se oslabi Dinamo za derbi ovo je prečudno ponašanje kapetana.
  • Xpert1992
    1k

Ovo kaj Vjeko veli. Umjetno stvaranje neizvjesnosti. Sve za show.

Pa jbt ja gledam NFL, i fakat volim gledat taj sport. Ali slicna stvar se i tamo dogadja. Kada je bio 9/11 gurao se New York, i koju godinu kasnije, osvajaju superbowl. Pa kad je bila Katrina u New Orleansu, gurali su se oni. Ne kazem da nisu zasluzili, ali cinjenica je da za narativ puno bolja prica bila da grad koji je toliko propatio se digao iz pepela poput feniksa i pronasao snagu za osvojiti naslov. Ljudi te stvari vole, takve price

Jbg. Mi ak odemo na veliku prednost prerano nije dobro za gledanost. Odvratno ali je tak.
  • Kujtim Shalla
    12k
    Mislim da je prošle sezone pred Hajduk protiv Rijeke pukao šamar lesickasu pa se izvukao, isto pred važnu tekmu. I tad je mogao komotno crveni dobit .
  • Paggini
    98.8k
    Prestanite kenjat po igračima Dinama, pogotovo u situaciji kad te cijelu tekmu jebe ovaj maloumni idiot. Najbolje da su svi pristojni, učeni, ali da u isto vrijeme ginu na terenu i za svaku jebenu loptu kao Mišić.

Dajte molim vas prekinite jebeno srati, nekad smo takve Dinamovce s velikim D zvali ratnicima, danas ih zovemo idiotima i maloumnicima za ponašanje koje se događa na svakoj tekmi svake tri minute otkad je HNLa, sram vas bilo.

Mišiću igračino
  • vlatkomarkovic
    4.1k

:heart:

Iskreno čudim se da nije prebio Kolarica danas, još je dobro i prošlo, sto god da je rekao je dobro rekao!
  • crophantom
    7.7k
    Sve nas zanima ono kaj je Mišić pitao Kolarića 10 puta dok ova pizda šuti i samo pokazuje da izađe van,
    "Što sam ti reko?"
  • Dinaminjo
    2.5k
    Uopce se ne bih cudio da je netko drugi opsovao, a on isljucio Misica
  • Dinaminjo
    2.5k
    Uopce se ne bih cudio da je netko drugi opsovao, a on isljucio Misica
  • Makedonion
    391
    ginuti na terenu i psovati suca u facu kad znas da ti jedva ceka dati crveni nije isto. Kapetan bi trebao smirivati situaciju, pomoci deckima da zadrze zdrav razum i fokus na nogomet, a ne dodatno unositi nervozu.
  • Ivanmtk
    2.1k
    Jedino mi je žao što nije bilo fizičkog nasilja nego je crveni dobio samo za verbalno
  • Paggini
    98.8k
    Kapetan bi trebao smirivati situaciju, pomoci deckima da zadrze zdrav razum i fokus na nogomet, a ne dodatno unositi nervozu.Makedonion

Poštedi me ovih govana molim te, recenzentu mirnoće igrača i kapetanstva.

Najveći kapetan Dinama u novijoj povijesti, Arijan Ademi, inače je bio poznat po svojoj mirnoći i dodatnom smanjivanju nervoze u odnosu sa sucima.

Ali ne sjećam se da se tada pričalo o "Ademi si ne smije to dopustat...."
  • Jos-Optimus
    13.5k
    ti se fokusiraj na to da ne sereš
  • Boycie
    4.4k
    Kad od svih dinamovih kapetana Modrica stavis na profilnu...
  • JMastermind
    1.8k
    Jedino mi je žao što nije bilo fizičkog nasilja nego je crveni dobio samo za verbalnoIvanmtk

Na moment je Miške i izgledao kao da je spreman zavalit mu jednu odgojnu. :lol:

U svakom slučaju, puna podrška Kapetanu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet