• Marc
    1.4k
    Jbga kad ne rotira nije dobro, kad rotira opet nije dobro.. nije ni Kovacevicu lako… ugl idemo po tri boda i na prvo mjesto pa da se malo situacija stabilizira.
  • Davieboy86
    1.5k
    Sorry ali mene brine kako nitko iz struke ne vidi kako Tabinas ne bi trebao biti u klubu , a ne u prvih 11 Dinama. Točka.
  • Dinamo-SB
    1.5k
    Ocekujem vidjeti veliku želju i prije svega dobru igru. Nadam se dobrom pristupu igrača te dobroj pripremi i vođenju tekme od trenera i stručnog stožera.To je potrebno svima - i igračima,treneru i stručnom stožeru te navijačima. Ajmo po pobjedu i prvo mjesto.
  • VolimDinamoOo
    744
    Saljem poruku onima koji gledaju, a ne vide
  • Netkos
    248
    Pretjeruju ljudi s Tabinasom, nije još niti jednom odigrao katastrofalno. Mora bolje ali nije do sad imao nekih velikih grešaka. Vidjeti ćemo kako će igrati danas.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    tabinas da je placen 500k i dosa iz neke druge francuske. Svaki tjedan bi se pisalo sto se ne proba tabinas ispred valincica. Ovako je 50k i iz vukovara pa se pise opet tabinas
  • FazeN
    8.8k
    tabinas da je placen 500k i dosa iz neke druge francuske. Svaki tjedan bi se pisalo sto se ne proba tabinas ispred valincica. Ovako je 50k i iz vukovara pa se pise opet tabinasFatos Beqiraj

Ja mislim da nema veze s tim, makar tko god mi je argumentirao većinom bi bilo da više smeta to kaj je Tabinas bio rezerva najlošije ekipe i ekipe koja je ispala iz lige, a uz to grijao je klupu Tičinoviću.
    A sad bi trebao igrati u jednom Dinamu.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    a on je bio krenio jako dobro koliko se sjecam, pa su krenile ozljede promjene trenera pa je pao. Ali ne pamtim ovo sto je odigrao za nas da je nesto katastrofalan bio a pljuvacina uvik.
  • Cagica111
    156
    Sta je Tabinas losiji od Valincica? Nisam uopce za Tabinasa
  • FazeN
    8.8k
    Sta je Tabinas losiji od Valincica? Nisam uopce za TabinasaCagica111

Meni je drago jer igra danas.
    Valjda se Valinčić trgne i vidi da 2 tekme zaredom bez njega možemo.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Ajmo sada jedna lagana pobjeda u hendikepu, za povratak tamo gdje trebamo biti!
    DZIS
  • Orc123
    17.4k
    Jojj izvrijeđao bi ga za Lisicu vise ali cu se iskontrolirati! Ne postoji igrac koji je u kontinuitetu igrao ovako kriminalno i bio standardan u pm.....fuj
  • VolimDinamoOo
    744
    ocekujem golove Belje i Ivanuseca... imam neki osjecaj da ce ga obojica dat
  • don
    21.9k
    mi ako ovo ne dobijemo sa individualnim klasama poput Ivanušeca i Belje imamo ozbiljnih problema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.