• Krizy
    76.6k

Je, ali nisam vidio da je već stavljeno.
    Moja greška.
  • FazeN
    8.8k
    Pošto se pokrenula tema jučer,

U ovom trenutku, Nenad Bjelica ima konkretne ponude od 2 kluba za trenerski posao, niti jedna nije od Dinama.
  • Zagreb1992
    3.8k

Hvala Bogu ..više je nepotrebno stavljati njega u kontekst Dinama
  • Marley
    5.9k
    a jbg. U Ajaxu to u startu nije kliknulo i navijaci su jedva cekali da ode. Doveden za velike novce, ogromna ocekivanja, a njemu je duze trebalo da se prilagodi i snadje u tom kaosu. Jedino pretproslu sezonu su bili tiho, kad je bio mozda i ponajbolji branic lige. (Doduse i tad su ga radi jedne pogreske okrivili za gubitak naslova, haha)

A "nasi" ljudi i repka, eh... rekla bih da je to cisto stvar klubastva, hejt bez pokrica, nista drugo. Jer "ovi dolje" ga bas, bas ne vole. I onda udjes u raspravu s nekim tko tako sere bezveze, "prevara igrac", "pretplacen na mjesto kod Dalica", i slicne sulude izjave. Pa ga pitas, koliko si ga puta pogledao u Ajaxu? Pa nisam, mozda jednom, ali sam citao bla bla bla. Haha. Koliko mozes njegovih losih utakmica za reprezentaciju nabrojati u ove 4 godine? Muk. Toliko o tome.

Meni je jasno da je on imao raznih izdanja u klubu zadnje 3 godine, pa odgledala sam svaku utakmicu tog usranog Ajaxa osim 2 ili 3 kad im se termin preklopio s nama. I splet okolnosti je bio takav kakav je, pa i ja sama ocekujem jos puno vise od njega.
    Ali ako itko tko ga dugo prati, moze sumnjati u njegove nogometne kvalitete, onda ne znam sto reci, eto.

Ma ja sam uvjerena da ce on tek eksplodirati! Nogomet ima u malom prstu, u glavi cvrst kao beton! Samo da ga posluzi zdravlje i neka normalna okolina, napokon.

A sto se tice ovih koji se sprdaju na racun necijeg karaktera ili bilo kakvih osobnih stvari... to je posebna vrsta jadnika. Najbolje da su svi lajavi klaunovi i cirkusanti, jer to su kakti veliki frajeri, mozes mislit :rofl:
  • mali M
    10.5k
    ma slažem se skroz, meni je žao što smo ga uopće pustili iz Dinama tada, ali razumijem da za tu lovu nije moglo biti kalkulacija... I sada kad ga gledaš u repki često bude najsigurniji obrambeni, više puta u zadnje vrijeme Joško zapliva nego on, ali iz nekog razloga njega ljudi nisu nikad shvatili dovoljno ozbiljno... Jel to efekt što je bio u vrijeme Gvardijola, Olma, Oršića, Petkovića pa zato nije dobio na važnosti nije mi jasno...
    Al dečko igra top, ako ga ikad inozemstvo umori prerano treba ga dopeljat kako god znamo i umijemo
  • VolimDinamoOo
    703
    mozda su se Boban i on nesto privatno dogovorili
  • ShanKu
    2.3k
    Petar Stojanović na posudbi u Mariboru. Već cijelu godinu je nešto ozljeđen, još uvijek se oporavlja i čudno mi da Dinamo nije bio zainteresiran za igrača takvog stanja.. :sweat:
  • mrgud
    953
    Vjerojatno mu oporavak traje kraće od 3 mjeseca pa zato ne zadovoljava uvjete :smile:
  • Gringo
    1.3k
    Nenad Bjelica ima konkretne ponude od 2 kluba za trenerski posao, niti jedna nije od DinamaFazeN

Šteta
  • Nolifer
    15.8k
    Kaj nije nedavno odbio Kijev i Basel? Nadam se da još ima vremena za poslat neku ponudu prema Bjelici....
  • tp1997
    3.4k
    Nema se smisla nadati Bjelici, ne uklapa se u iskomuniciranu viziju ničime osim nacionalnošću.

Iako bih ga rado opet vidio na klupi
  • fakin
    6.3k
    jebemti sve. kad Barcelona objavljuje svoj pobjednički niz sa slikom dvojice Dinamovaca.

ne možeš suzu ne pustiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.