• Krizy
    76.6k

Je, ali nisam vidio da je već stavljeno.
    Moja greška.
  • FazeN
    8.8k
    Pošto se pokrenula tema jučer,

U ovom trenutku, Nenad Bjelica ima konkretne ponude od 2 kluba za trenerski posao, niti jedna nije od Dinama.
  • Zagreb1992
    3.8k

Hvala Bogu ..više je nepotrebno stavljati njega u kontekst Dinama
  • Marley
    5.9k
    a jbg. U Ajaxu to u startu nije kliknulo i navijaci su jedva cekali da ode. Doveden za velike novce, ogromna ocekivanja, a njemu je duze trebalo da se prilagodi i snadje u tom kaosu. Jedino pretproslu sezonu su bili tiho, kad je bio mozda i ponajbolji branic lige. (Doduse i tad su ga radi jedne pogreske okrivili za gubitak naslova, haha)

A "nasi" ljudi i repka, eh... rekla bih da je to cisto stvar klubastva, hejt bez pokrica, nista drugo. Jer "ovi dolje" ga bas, bas ne vole. I onda udjes u raspravu s nekim tko tako sere bezveze, "prevara igrac", "pretplacen na mjesto kod Dalica", i slicne sulude izjave. Pa ga pitas, koliko si ga puta pogledao u Ajaxu? Pa nisam, mozda jednom, ali sam citao bla bla bla. Haha. Koliko mozes njegovih losih utakmica za reprezentaciju nabrojati u ove 4 godine? Muk. Toliko o tome.

Meni je jasno da je on imao raznih izdanja u klubu zadnje 3 godine, pa odgledala sam svaku utakmicu tog usranog Ajaxa osim 2 ili 3 kad im se termin preklopio s nama. I splet okolnosti je bio takav kakav je, pa i ja sama ocekujem jos puno vise od njega.
    Ali ako itko tko ga dugo prati, moze sumnjati u njegove nogometne kvalitete, onda ne znam sto reci, eto.

Ma ja sam uvjerena da ce on tek eksplodirati! Nogomet ima u malom prstu, u glavi cvrst kao beton! Samo da ga posluzi zdravlje i neka normalna okolina, napokon.

A sto se tice ovih koji se sprdaju na racun necijeg karaktera ili bilo kakvih osobnih stvari... to je posebna vrsta jadnika. Najbolje da su svi lajavi klaunovi i cirkusanti, jer to su kakti veliki frajeri, mozes mislit :rofl:
  • mali M
    10.5k
    ma slažem se skroz, meni je žao što smo ga uopće pustili iz Dinama tada, ali razumijem da za tu lovu nije moglo biti kalkulacija... I sada kad ga gledaš u repki često bude najsigurniji obrambeni, više puta u zadnje vrijeme Joško zapliva nego on, ali iz nekog razloga njega ljudi nisu nikad shvatili dovoljno ozbiljno... Jel to efekt što je bio u vrijeme Gvardijola, Olma, Oršića, Petkovića pa zato nije dobio na važnosti nije mi jasno...
    Al dečko igra top, ako ga ikad inozemstvo umori prerano treba ga dopeljat kako god znamo i umijemo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.