• NitkoBitan
    38.9k
    Ubija ova sutnja od strane glavnih aktera, napet sam kao puska.
  • 433
    26
    Ovih dana samo mi projekt može popravit raspoloženje
  • Oluja
    7.3k
    Kaj nije baš rečeno da će biti arhitektonsko čudo koje će pohoditi ljudi iz Europe i svijeta?Borovljanin

Sad je upravo to, nek novi bude malo manje čudo.
  • badjibadara
    10.7k
    nek novi bude malo manje čudo.Oluja

Nikakvo čudo na žalost, sve suprotno od toga.
  • crophantom
    7.7k
    kak znas? Nisi valjda i ti vidio projekt mo 857 tisuca ljudi na raznim forumima? :sweat:
  • Papastrumf
    24.2k
    Izgleda da je pola foruma vidjelo projekt.
  • crophantom
    7.7k
    Mogli su ga danas Zvone i Šikić na centru predstaviti :lol:
  • ZgDLions
    2k
    Meni je glupo to skrivanje, ni datuma ni ikakvih informacija.
    Mi plaćamo i prirez i porez i članarine, kaj bi rekli radi se sa našom lovom za nas, a ponašanje prema nama ko da bumo nekaj ukrali ili je to državna tajna.
    Malo je reći da mi idu na k, jebala vas tajnovitost.
    Nadam se da Bobanu nije stresno gledati makete, pa da zbog toga stvari kasne.
    :smile:
  • crophantom
    7.7k
    meni je jos vise cudna šutnja novinara, pazi nema pitanja, nema tekstova, nema ničega, kao da se ništa ne događa, a nije da nebi skupili klikove.
  • NKDZ86
    9.7k
    neki su ga već predstavili tu..
  • ZgDLions
    2k

Totalni podbačaj, umjesto da grad da nekom akteditaciju ili sam napravi, pa jednom mjesecno izvjesti sa Kranjče kaj se radi i kako napreduju, koji su daljnji koraci uz neki video, mi to pratimo preko kolega koji u svoje slobodno vrijeme odu poslikati.
    Isto i za Max, Zvone je rekao da u devetom mjesecu ide izlozba ne dobitnih maketa na Velesajmu ili je to netko drugi bio, zaboravio sam.
    Sve neka tajna, a kad počinje to sakrivanje odmah dežurni teoretičari zavjere o lovi i gdje ide, koliko vrtića i ostali dodatci.
    Kad izađe pobjednicka maketa, vjest od tri dana i idu neki novi otpadi, politicari, senzacije.
    Ko više Pavleka spominje?
    Kaj je veći hajp i ocekivanje, nabrijavanje, tajenje.. ne bi me iznenadilo da bude i veće razočaranje.
  • Gradina
    459
    Novi stadion je arhitektonsko čudo, upravo mi je Boban poslao sliku, prilažem da svi na forumu vide:

file-00000000bf6081f4a2e6545388b4a084.png
  • Masto
    2.4k
    A rekli da ce sva mjesta bit natkrivena, lažovi
  • gledatelj
    1.5k
    Kakva tajna pa postoje procedure i propisi. Ljudi pregledavaju sve prijavljene radove i ocjenjuju kad to sve završe će se i objavit pobjednički rad pa svi ostali. Kaj bi trebali svakih par dana izlaziti u javnost i reć danas smo pregledali 3 rada, sutra ćemo 2?
    Znam da smo svi nestrpljivi, al daj ne lupajte gluposti
  • fakin
    6.3k
    Ako su se držali rokova najbolji rad odabran je jos u srpnju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url