• prefontaine
    11k
    ja ti se divim i uvijek se pitam "pa kako ti se više da?"

Imaš moju punu podršku, u zadnje vrijeme baš pazim na to, a pokušavam educirati i ljude oko sebe. Nije baš da mi ide, al dobro...ne može sve preko noći
  • Sajla
    24.2k
    moj moto je "misli globalno - djeluj zonalno" :lol:
  • Bernard
    1.4k
    "djeluj zonalno" kak sam uspio ovo krivo pročitati i protumačiti,bolesni mozak ubij me odmah..ili si to stvarno mislio haha još kavu trebam popiti.
  • JMastermind
    1.8k
    kao slavoncu, ovaj tvoj kajkavski džihad je za svako poštovanje :lol:
  • joesimunic
    709
    Bivši junior Lagančić vidim utrpo dva komada za Cibaliju protiv Sesveta
  • rokikaciga
    18.5k
    i Ruskovacki zabio za Sesvete
  • fakin
    6.3k
    DANI Olmo (28), zvijezda Barcelone i reprezentacije Španjolske, svaki javni nastup koristi za promociju Zagreba, Dinama i Hrvatske. To je učinio i u DAZN-ovom dokumentarcu "Come On Fútbol". Olmo je ponikao u Barcinoj akademiji, iz koje je kao 16-godišnjak bez odštete otišao u Dinamo. Tamo je ubrzo postao ključni igrač, a u siječnju 2020., nakon 124 nastupa, 34 gola i 28 asistencija, prodan je u Leipzig za 34 milijuna eura.

Tako je postao najskuplji izlazni transfer u povijesti kluba, dok ga u ljeto iduće godine na drugo mjesto nije spustio Joško Gvardiol, koji je otišao također u Leipzig, ali za 37 milijuna eura. Olmo se u ljeto 2024. vratio u Barcelonu, koja je za njega njemačkom klubu platila odštetu od 55 milijuna eura. Ubrzo je s Barcom pokorio Španjolsku, a s reprezentacijom Europu i svijet.

Iz La Masije u Dinamo

Do toga je došao mukotrpno i zaobilaznim putem, na kojem je ključna postaja bila u Hrvatskoj, objašnjava za DAZN: "Želio sam biti dio sportskog projekta, a Dinamo mi je to i omogućio. Nije sve savršeno kad napustiš Barcelonu. U Hrvatskoj sam to shvatio, postao sam čovjek, na terenu i izvan njega."

Poziv u hrvatsku reprezentaciju

Objasnio je kako: "Nogomet može pomoći na razne načine. Mi nogometaši smo utjecajne osobe, iako ponekad ne razmišljamo tako. Želio sam pomoći u Hrvatskoj. Na mene su najviše utjecali ljudi koji su proživjeli rat. Među njima je bilo i nogometaša. Neki nisu imali ruku ili nogu. Govorim o klupskim legendama", izjavio je.

Prisjetio se kako je odbio poziv da zaigra za Hrvatsku. Iako ga španjolska reprezentacija tada nije zvala, Olmo je 2018. odbio ponudu Hrvatske: "U tom sam trenutku bio najbolji igrač HNL-a, a španjolska reprezentacija me nije zvala. Ali rekao sam im da ne želim. Zahvalio sam im, no moj san bio je igrati za Španjolsku."

https://www.index.hr/sport/clanak/olmo-dalic-me-zvao-da-igram-za-hrvatsku-ali-moj-san-je-bila-spanjolska/2836283.aspx

Nemam više riječi za njega, osim, još jednom, svaka čast Dani, i igračina i ljudina.
  • Maki2
    1.2k
    Plavi agent na instagramu koji nije objavio nista vise od godinu dana stavio je znakovito sliku dviju Bjelicinih stolica na Maksimiru...
  • Maki2
    1.2k
    Ne treba nam puno
  • Masto
    2.4k
    Ma nek objavljuje on sta oce info teško curi po pitanju igrača, a tek trenera
    Osvrtnik mi nedostaje
  • Olmic
    6.1k
    al ovaj se javljao samo kad je bjelica bio u Dinamu, sve je prvi znao
  • dMilan
    64
    zasto osvrtnika vise nema? dal to netko zna?
  • vjeko1701
    29.6k
    Čovjeka malo uzburkava vodu. Vjerojatno hoće pokrenuti komentare o povratku Bjelice kao svojevrsni pritisak da se to dogodi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.