• DiddyGuela
    7k
    Nadam se da je Nenad dovoljno pametan da opet ne ulazi u ovu kaljuzu. Jedva bi svi docekali prvo sranje pa bi slusali "korporaciju" i ostala sranja.

Od srca zelim covjeku da nađe angazman daleko od Dinama i HNLa opcenito.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Nek on prvo van Dinama prekine svoj crni niz pa se onda moze vratiti..
  • joesimunic
    685
    Novost iz Barcelone ozljedio se Joan Garcia, ali u igru je ušao Szczescny koji po sofi nije baš briljirao jer je dobio ocjenu 5.8 . Ne znam koje je prirode ozljede, no ako tu bude nešto tko zna možda se Livi i izbori za poziciju neke vrste. U svakom slučaju navijam za njega.
  • Bjelko77
    133
    Evo da se malo i ja nadovezem, vidite mi nick. Ja imam osjecaj da sam emocionalno vezan za Bjelicu hahah
    Dosao u Zagreb na faks kad je on bio trener, kremuo na utakmice te slavne 2018. Njegov drugi mandat se potrefio s nekim periodom u zivotu kad sam bas bio u kurcu i pobjede protiv Slazburga i Slovana te x protiv Monaca i Celtica pod njegovim potpisom su mi bas uljepsali taj period. Tog 29.12 sam maltene bio na rubu suza i fakat kao da sam prolazio kroz prekid...emocije su zajebana stvar...

Uglavnom, having said all that, stvarno mislim da nije pametna ideja vracat ga u ovom trenu. Em zbog stila nogometa, em zbog te formacije, mozda i potencijalno dva velika ega, ali najvise zbog toga jer bi i mi i on ispali idioti da se tak brzo vrati. Pa Neno jos uvijek prima otpremninu od nas
  • Dinamo-SB
    1.5k
    Ovo sto je Livakovic napravio sebi je stvarno za rubriku "vjerovali ili ne". Čovjek doslovno otišao biti treći golman u Barceloni. Iskreno,nisam nimalo odusevljen kako se ta priča odigrala ove sezone i necu reci da nas je izigrao,ali definitivno ima utjecaja i to sto smo kasno doveli Kotarskog te sto nam je u ključnoj utakmici sezone branio golman koji je sada doslovno otpisan. Naravno za rezultate je krivac i Kovacevic nevezano sto smo kasno dobili golmana, Uprava koja je kasno reagirala ili mu mozda previse vjerovala,ali jos jedan dokaz da vecini igraca Dinamo nije priblizno vazan onoliko koliko pricaju o njemu i sve je to medijska spika. Uostalom cak i u Dinamu nije da bi igrao za dzabe,ozbiljan ugovor bi dobio na duze vremena,bio bi sigurna jedinica u repki. Rijetko tko me razocarao kao Livakovic.
  • GeneralNapoleon
    2.8k
    ali najvise zbog toga jer bi i mi i on ispali idioti da se tak brzo vratiBjelko77

Sve drugo mogu shvatit ali ovo mi iskreno nije jasno. Zasto bi tu itko ispao idiot? Pa idiot je jedini ispao vafl koji ga je smjenio. A nije da bi on bio taj koji ga vraca.

Pa Neno jos uvijek prima otpremninu od nasBjelko77

Pa ovo je cak argument za, jer da je tako je prakticki bezplatan :lol:
  • rokikaciga
    18.4k
    Ha nista, kak mi se sve cini imat cemo opet prvog golmana izmedu vratnica reprezentacije na EURO2028
  • Facke
    8.9k

Ja nemam pojma cemu sad si ti clanki i natpisi. Hansi Flick je odma rekel kad je Livakovic potpisal da je Sczezsny drugi golman za ovu sezonu a Livakovic je za buducnost. To se zna od prvuga dana.
  • Progressive overload
    553
    Da sam zločest rekao bi čija bi to zasluga bila.
  • miro
    9.9k
    a kaj veliš, jel treba golman klupiran cijelu sezonu branit za repku?
  • Facke
    8.9k

Ne. Prvi golman repke mora redovne igrati utakmice.
  • Sajla
    24.1k
    Pivariću dosadno u mirovini pa je potpisao za Prigorje iz Žerjavinca.

Odnosno, kako je nepismena budala na indexu napisala "iz Žerjavineca". Siguran sam da dotični dolazi iz Ivaneca, a na posao ide svaki dan biciklom iz Botineca preko Remetineca, a vikendom se prošeta do Kerestineca.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Igrao je za veterane Lokomotive cijelo vrijeme kak je prestao s profesionalnim nogometom. Čudno da nije za Lekom otišao u veterane Dinama nego bude igrao 6. rang seniora. Mislim da on tamo negdje i živi oko Žerjavinca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.