• ElDorado
    15k
    Možda sretne Hoxhu na putu za mjesec
  • joesimunic
    703
    Stvarno je ili teško neinteligantan u nogometnom pogledu (da ne ispadne kao osobni napad) da je toliko u mogućnosti ne shvatiti i priznati da mu ekipa igra užasno ili mu se naređuje da i dalje mora cvat optimizmom. U svakom slučaju trenutno ovaj nevino/naivni optimizam mogu okarakterizirat jedino kao vrijeđanje inteligencije nas navijača.
  • Noel
    25k
    Eto tolko o "dobrom Kovi". Počeo je srat, naravno i omaložavat većinu navijača koji su posramljeni ovakvim nogometom i ovakvim Dinamom na terenu. Njemu je sve super, on je zadovoljan, za njega nema "nikih problema a ko ih ima šta ću mu ja"..

Naravno, uz stalnu dozu alibija.
  • mosad
    3.1k
    Ovakve izjave može davati samo čovjek kojem je za ponedjeljak 21.9og kupljena jednosmjerna karta prema Jablanici.
    Ovo je sramota. Zabranite čovjeku prilaz mikrofonima. Kako se Zajeca maknulo od mikrofona, tako i kovacevica treba ako ga se već neće smijeniti. Ovo je ruganje navijačima
  • Jos-Optimus
    13.5k
    Čovjek je drastično spustio ciljeve i kriterije našeg najdražeg kluba, letio bi on meni naglavačke
  • Odani Zgd
    1.2k
    Čovjek nas sve prca da oprostite,nije bezveze uzrečica"iz opanaka u cipele".....dobri naš Kova
  • joesimunic
    703
    Ne kužim to što Kova ponavlja da smo u teškoj situaciji, šta se to toliko drastično promjenilo od utakmice prije vikinga gdje je najavljivo brda i doline i u nekim izjava izgledao bezobrazno pun sebe ? zato jer neki nisu u formi bilo taktički ili psihički? i jer nam fali doslovce jedan igrač? Pa tko je odgovoran da nam igrači budu u formi te psihički i taktički na mjestu??
    Pravi trener bi na današnju konferenciju izašao i rekao nešto u stilu kao da je u razgovoru s igračima došao do razloga zašto ne izgledamo dobro, te da će on preuzeti krivicu za nedovoljno dobru taktičku postavku protivniku, ali da je u tom istom razgovoru došao do zaključka da i igrači prvotno za ovaj klub, a potom i za sebe moraju pokazati više zalaganja i borbe na terenu. On mora poradit na taktičnosti, a igrači na želji i volji, bar da tako nešto kaže da čujemo jednu i istinu, a ne da mjesecima povlači iste ili slične floskule i alibije..
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Sramotna presice i sramotno što ju je uopće dočekao...
  • Archangel
    405
    Što da čovjek kaže, ja ću vjerojatno u to vrijeme imati obiteljske obaveze pa neću niti moći pratiti utakmicu osim tu na forumu pa se neću morati živcirati kao vi ostali.
    Barem nešto.
  • mosad
    3.1k
    Više od godinu dana slušamo „Novi igrači su došli...“, „Ako se novi igrači uklope...“
    Nakon lokse,Pauza od tri tjedna, tijekom koje Kova pije kavu na stadionu s Bobanom i objašnjava mu kako će sve biti dobro, Bloudek ažurira softver na svim tabletima, a Kelava na treningu Kravtsovu pokazuje kako se postavljati na terenu u ofenzivnoj i defenzivnoj tranziciji
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Ovakve izjave može davati samo čovjek kojem je za ponedjeljak 21.9og kupljena jednosmjerna karta prema Jablanici.mosad

Ovo je i meni palo napamet. Izjave nakon Hapoela i ovo danas, teški ragebait. Kako sam pisao prekjučer "kao da izaziva da mu se da otkaz hahaha"
  • Mr Anderson
    22.3k
    Trebalo je ukinuti presice poslije Hapoela po cijenu kazne. Bolje bi bilo za klub, za momčad, a i za Zonu jer bi bilo manje debilnih komentara.
  • Georginho
    961
    Prvo mi je dizao tlak izjavama, ali ovo je sada već obrazac... Ovakvim izjavama očito se pokušava amortizirati loša igra protiv Židova, tj ponavljanjem ovakvih floskuletina prikazati ju kao ciljani uspjeh. Ne radi Kova ovo iz svoje gluposti, ovo je očito PR pokušaj saniranja štete. Meni samo znak da Kova (još) neće dobiti pedaju.
  • don
    21.9k
    a i za Zonu jer bi bilo manje debilnih komentara.Mr Anderson

di su debilni komentari? Koji točno?
  • Archangel
    405
    nemoj mu reći, bude se naljutio :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.