• Zvonkec
    676
    Neznam ko mi je jadniji kova sa svojim jadnim odgovorima ili novinari sa svojim lejm pitanjima. Posebno @kvasina sa svojim nabacima na volej kovi. Da ga niko ne pita jel zna on u kojem je klubu, kak je moguće da protiv 3x skuplje mi nemamo kaj tražit ali protiv 3x jeftinije bez 4 prvotimca smo se borili i uzeli BOD i svaki bod je u europi bitan budete vidjeli na kraju kad još 1 ubodemo do kraja da budu to 2 boda.
    Ajde kvas mu je prijatelj, makar je ovdje tekst bio da je utakmica bila sramotna, ali da ni jedan od dežurnih dnovinara nezna u lice probat proć iza floskula.
    Ovo busanje s prošlom sezonom ko da se nisu celta, betis, lille, mittiland i genk dogodili, pa onda kaže zasluženo smo izborili el kao da nas thun, btw 5x jeftiniji od nas, nije 75 min držao na konopcima pa onda 7:0 fasovao od poljaka. Eto 20x jeftinije litavce si dobio bravo bravo kova i onda te izbaci duplo jeftiniji Viking. Lik čim zine ide proljev van, baš me zanima kaj će o vrijednosti momčadi pričat kad bu
    Sunderland i Bayer došli na red jer očito da ostaje zauvjek
  • Noel
    25k
    Kovačević:

"Svi znamo da moramo bolje, i ja isto tako vjerujem da ćemo to sad već u nedjelju bit bolji, iako nije to kažem jedan poraz nakon neznam kolko vremena da napravi takve probleme, da bi netko sumnjao u nešto, ja ne sumnjam u svoje igrače, ne sumnjam u klub, ako netko sumnja to je njegov problem."

Nisam znao da se trener mora hvalit i isticat da vjeruje i ne sumnja u svoje igrače. Koji to trener javno ikad sumnja u svoje igrače? Baš revolucionarno i motivirajuće. Prazne priče i motivacijske poštapalice našeg trenera su već svima ko dobar dan, lako za to. Najveći problem je njegova tvrdnja i čuđenje da jedan poraz u neznam kolko vremena napravi takav problem. Nije to jedan poraz i to mu je netko od vrlih novinara tamo trebao sasut u lice. Činjenica je da Dinamo u zadnjih 8 utakmica ima samo 3 pobjede od kojih je jedna protiv Bedema Ivankovo a druga protiv Gorice protiv koje smo visili do zadnje minute. Trener si Dinama pa je i neka normala da takav niz loših utakmica napravi probleme. Napravilo je problem svakom treneru prije tebe, napravit će problem i svakom treneru poslje tebe.

Dinamo Kova, Dinamo.
  • rokikaciga
    18.5k
    Moramo igrati kao u Bukureštu"
    Kova je počeo trolati 100%
    CerealKiller

Za ovo bi dobio ban 7 dana na Zoni
  • Krulek
    1.3k
    Netko je ne zoni napisao: eto vam dobrog čovjeka. " Dobri čovjek " je očito dobio muda u odnosu prema navijačima, novinarima pa ne smatra da bi za ovu prikazanu katastrofu od igre trebalo pokazati ni minimum samokritike, posipanja pepelom ili objektivnog razmišljanja. Dok mu leđa čuva neprikosnoveni Boban naslušat ćemo se mi još puno ovakvih presica ma što se na terenu događalo. To što čini Boban je, naravno, legitimno, zasto bi on morao slušati glas naroda. Međutim, odgovornost za dalju sudbinu kluba koju će nadam se morati prihvatiti, je velika...
  • Georginho
    961
    Smiri se malo, ispalit ces na zivce. Nisu komenatri tebi usmjereni, nego Kovacevicu.Goncalo Santos

Osim ako....

file-00000000035881f4bd6f8b91775c26b2.png
  • vlatkomarkovic
    4.1k

A ti misliš da druge ne nerevira da se na svaku kritiku baca atribut mamicevac…. A ovo normalno da su ljudi isfrustrirani i ova pressica, sta reci, kao da nas provocira….
  • tp1997
    3.4k
    "Htjeli smo Ligu prvaka i pali smo nakon što se nismo uspjeli plasirati."

Opet, jebote, opet?!

Dokad više?
  • KtcGoat
    7.7k
    "Moramo igrati kao u Bukureštu"
    Kova je počeo trolati 100%
    CerealKiller

Da trener nekog drugog kluba ovo izjavi cak bi mu i cestitao na dobrom trolu, ovako me previse zivcira jbg
  • DiddyGuela
    7k

Dragi (ZD Podcast) je rekao jednu super stvar.

Zasto si ova momcad uopce misli da treba igrati Ligu prvaka?

Cemu taj šok nakon ispadanja od Vikinga... pa ocito nismo dovoljno dobri za LP. Dakle dosta plakanja i pocnite igrat kak spada, sezona je prakticki tek pocela.
  • The Undertaker
    10.2k
    Šok je jer su im propale, vjerovatno pozamašne, premije a znaju da su izgubili od lošije ekipe i da su sami krivi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.