• DiddyGuela
    6.9k
    Nadam se da je Nenad dovoljno pametan da opet ne ulazi u ovu kaljuzu. Jedva bi svi docekali prvo sranje pa bi slusali "korporaciju" i ostala sranja.

Od srca zelim covjeku da nađe angazman daleko od Dinama i HNLa opcenito.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Nek on prvo van Dinama prekine svoj crni niz pa se onda moze vratiti..
  • joesimunic
    678
    Novost iz Barcelone ozljedio se Joan Garcia, ali u igru je ušao Szczescny koji po sofi nije baš briljirao jer je dobio ocjenu 5.8 . Ne znam koje je prirode ozljede, no ako tu bude nešto tko zna možda se Livi i izbori za poziciju neke vrste. U svakom slučaju navijam za njega.
  • Bjelko77
    129
    Evo da se malo i ja nadovezem, vidite mi nick. Ja imam osjecaj da sam emocionalno vezan za Bjelicu hahah
    Dosao u Zagreb na faks kad je on bio trener, kremuo na utakmice te slavne 2018. Njegov drugi mandat se potrefio s nekim periodom u zivotu kad sam bas bio u kurcu i pobjede protiv Slazburga i Slovana te x protiv Monaca i Celtica pod njegovim potpisom su mi bas uljepsali taj period. Tog 29.12 sam maltene bio na rubu suza i fakat kao da sam prolazio kroz prekid...emocije su zajebana stvar...

Uglavnom, having said all that, stvarno mislim da nije pametna ideja vracat ga u ovom trenu. Em zbog stila nogometa, em zbog te formacije, mozda i potencijalno dva velika ega, ali najvise zbog toga jer bi i mi i on ispali idioti da se tak brzo vrati. Pa Neno jos uvijek prima otpremninu od nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.