• Efes Pilsen
    17k
    Nije da aboliram igrace, ali radit teske treninge dok je sezona u punom pogonu je debilno. To ne radi niko.
  • modri-kibic
    2.1k

Slažem se da je debilno, ali od nekud se trebalo početi. I mijenjati im navike da žive profesionalnije. A ne da se par dana prije utakmice playoffa sa Vikingom neki igrači naslikavaju po paintballu (nisam siguran da su sudjelovali u samom paintballu).

Da se držim teme: neki brutalan kondicijski trener koji će im promijeniti svijest i napraviti od igrača strojeve koji će moći odmah biti transferirani u najbolje klubove lige petice.
  • d-Zg
    69
    @modri-kibic
    Da, to sam i ja isto pomislio kad je tu bio Canavaro i rekao da smo kondicijski jako loši pa je bilo problema oko toga kako se radilo i da je igračima bilo jako teško.
    Pa iako je mislim da je Canavaro neki trener, smatran da su to neke osnove u nogometu.
    Ne moraju trčati kao da ih lavovi gone, ali da mogu izdržati tempo i do kraja produžetaka (kada ih ima) i penala.
    A osobno bih volio da dinamo igra pametan nogomet kao što to igra Como. Nema puno forsiranja, pametno pozicioniranje, ali kad treba stisnuti trk, može.

S obzirom da su u profesionalnom nogometu i pobjede donose bodove, a onda i novac, moraš biti 100% unutra i raditi za klub. Sigurno ima vremena i za opuštanje i zabave, ali ne onda opet kao Lisica kad je Lisica došao u dinamo i odmah na početku najebao, jel.

Na ovaj način kako se sada igra na terenu, jednostavno se ruši reputacija cijelog kluba, a onda nas navijače svatko ima pravo sprdati s time, jer mislim da je iz aviona vidljivo da stvarno nešto ne štima, koliko god da je dinamo u pitanju.
    (Zbog renomea je jučer Hapoel bio nikakav, a sad nakon igre kad su skužili da su mogli igrati, da su imali previše respekta, imaju si za pravo reći da su mogli i morali pobijediti.)
  • Omake
    21.3k
    Luis Zubeldia
  • austrijanac
    13.9k

Ovo je u rangu moje zelje za Thiagom Alcantarom.

Al zato i jesu mokri snovi
  • Omake
    21.3k
    Naše gore list mu je agent, to je jedino po čemu bi mogao znati za Dinamo. Ne bi Jacka Wilsherea prije Alcantare?
  • austrijanac
    13.9k

Apsolutno bi, al mi iskocio video di uziva sa svojom ekipom pa sumnjam da u ikakvim kombinacijama bi mogao doc.

Za ovu dvojicu koju spominjemo jos imam tracak nade.
  • BlueDD
    73
    Vrtio sam pomoću claudea dostupne baze po raznim filterima i u više iteracija u različitim kategorijama mi je iskočilo ime Adriana Siemienieca kao trenera čija je momčad natprosjecna u kategorijama za koje smatram da su za szil igre koji Bobanov Dinamo želi igrati bitne.
  • MateG
    379
    nemoj im davat ideje
    Već vidim naslov “Pogledajte koga umjetna inteligencija vidi kao novog trenera Dinama, ovo niste očekivali”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.