• Mr Anderson
    22.3k
    Da, inače nakon rezultatskih debaklova i još više katastrofalne igre u rangu sezone 2004/05, trebalo bi malo prodiskutirati kako ekonom radi svoj posao, čiju eračun aplikaciju koristi računovodstvo, a pogotovo dok gledam jalovi i nemoćni Dinamo na terenu me grize da li koristimo AI u digitalnom marketingu.Benston

Čuj padobranac, prvo nitko ništa nije pitao niti ti se obraćao. Drugo, prouči pravila foruma prije nego kreneš pametovati. Postoji tema za trenera, drugo, uzastopno štancanje i kopiranje jednih te istih postova na deset različitih tema je protiv pravila. Treće, ti si sve rekao u prvom svom postu.
  • Benston
    38

Tema se zove o svemu pomalo, što uključuje i trenera i njegovu poziciju.
    Po tvom komentaru sam zaključio da smatraš kako postoje i druge aktualne bitne teme, što je sasvim legitimno. Ali onda ih pokreni, nemoj bit kao oni seratori koji uvijek imaju potrebu reći da ništa ne valja, ali nikada ne ponude rješenje.

Apropo mog prvog posta i kritiziranja Bobana zbog ovog šarlatana na klupi, zamisli Sjevernokorejac, mogu kritizirati Bobana bez da ga stavljam u isti koš sa Mamićem. Nestvarno, ali je tako.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Prilično si bahat i bezobrazan za nekog tko je danas došao na forum. Nećeš daleko dogurati s takvim stavom.
  • Hnlovac
    7.9k
    Sve bu to bilo ok
  • Benston
    38

Nisam bahat ni bezobrazan, nego sam jasan i nedvosmislen.

Za mene ideja demokratskog Dinama znači da su svi dinamovci jednaki, a to pogotovo očekujem na Zoni.

Nekakve više i niže kaste zbog toga tko se kada ulogirao i koliko je postova ostavio, pa samim time suptilno postavljanje nekakvih granica novim članovima o tome koliko mogu izravno komentirati aktualne teme, okači mačku o rep.

Ja nikoga neću vrijeđati na osobnoj razini, ali itekako ću napisati svoje mišljenje bez ograda i zareza.
  • Brusa
    4.3k
    Za mene ideja demokratskog Dinama znači da su svi dinamovci jednaki, a to pogotovo očekujem na Zoni.Benston

Pa nije Zona službeni forum dinama. Privatni forum grupe ljudi koji vole dinamo (hvala im!) . Pravila su njihova, nikakva "demokracija".

Nekakve više i niže kaste zbog toga tko se kada ulogirao i koliko je postova ostavioBenston

Jesi ti prvi put na nekom forumu?
  • Mr Anderson
    22.3k
    nego sam jasan i nedvosmislen.Benston

Hahaha...koji oksimoron.
  • Netkos
    243
    Pa ne treba na svakoj temi biti isto. Postoji tema o treneru, tema o treba li smijeniti trenera ali opet na svakoj temi se vodi ista rasprava. Neka budu i dvije tri teme o tome kako je Kovačević najgori trener ikada ali da ne moramo o istome čitati svugdje.
  • Benston
    38

Kao što sam naveo kolegi, ako se smatra da je Kovačevića previše na ovoj temi, onda je zaključak da postoji nešto smislenije i bitnije za komentirati ovdje, pa se te teme onda i pokrenu.
  • Benston
    38

Oksimoron je kada me prozoveš jer sam ti odgovorio na post u kojem me nisi ništa pitao, a 2 sata prije ti si odgovorio na moj post bez da sam ja tebe išta pitao.

Ajde sjaši sada, previše si danas izdominiran sa svojih preko 22k postova od strane forumaškog početnika. Postaješ forumaški Kovačević.
  • CastAway1986
    6.6k
    dobro ljudi i govore ,ne moze se na svakoj temi srati o treneru ovo je postalo nečitljivo ,prvi ja bi da ode iz kluba ali nemam namjeru pisat 700 komentara ,pa maloprije na temi Danija isto seru o treneru za kojeg je uostalom sinoc otvorena posebna tema treba li ostati na klupi! A ruga se istovremeno tetcima s Facebooka..
  • Mr Anderson
    22.3k
    Izdominiran? S kim ja vrijeme gubim. Tetkom s FB koji se ohrabrio malo, ali se još ne usudi izaći iz ormara i priznati za kim pati.
  • vjeko1701
    29.5k
    Za mene ideja demokratskog Dinama znači da su svi dinamovci jednaki, a to pogotovo očekujem na Zoni.

Nekakve više i niže kaste zbog toga tko se kada ulogirao i koliko je postova ostavio, pa samim time suptilno postavljanje nekakvih granica novim članovima o tome koliko mogu izravno komentirati aktualne teme, okači mačku o rep.
    Benston

Zona nije Dinamo, Zona nije demokracija. Ovaj forum živi na čistoj volji njezinih vlasnika. Također, forumaši koju su ovdje godinama i koji su u tim godinama dokazali da mogu biti konstruktivni članovi zajednice imaju veću toleranciju na stvari nego profili koji dođu i naštancaju skoro dvadeset postova u nepuna 24 sata i usput se uspiju posvađati sa svakim kome nešto odgovore. Posebno oni kojima ovo nije prvi profil ovdje.
  • Kruno
    1.8k
    Vidim na fejsu objavu nismo primili gol, sprdaju se s nama.
  • Thor
    4k
    tko se sprda?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.