Mr Anderson
Da, inače nakon rezultatskih debaklova i još više katastrofalne igre u rangu sezone 2004/05, trebalo bi malo prodiskutirati kako ekonom radi svoj posao, čiju eračun aplikaciju koristi računovodstvo, a pogotovo dok gledam jalovi i nemoćni Dinamo na terenu me grize da li koristimo AI u digitalnom marketingu. — Benston
Benston
Mr Anderson
Benston
Brusa
Za mene ideja demokratskog Dinama znači da su svi dinamovci jednaki, a to pogotovo očekujem na Zoni. — Benston
Nekakve više i niže kaste zbog toga tko se kada ulogirao i koliko je postova ostavio — Benston
Benston
CastAway1986
Mr Anderson
vjeko1701
Za mene ideja demokratskog Dinama znači da su svi dinamovci jednaki, a to pogotovo očekujem na Zoni.
Nekakve više i niže kaste zbog toga tko se kada ulogirao i koliko je postova ostavio, pa samim time suptilno postavljanje nekakvih granica novim članovima o tome koliko mogu izravno komentirati aktualne teme, okači mačku o rep. — Benston
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.