• podravskimodrikibicPMK
    498
    budžet je rađen prema EL tj prema ulasku u EL kroz playoff LP dakle to je bio plan(irano)

Da se ušlo u LP ne bi morao prodavati tj da si dobio više novca od LP te da si prodavao, bio bi u neplaniranom plusu

Dakle, cilj je bila EL (kroz playoff LP).
  • M94
    2.9k
    budžet je rađen prema EL tj prema ulasku u EL kroz playoff LP dakle to je bio plan(irano)

Da se ušlo u LP ne bi morao prodavati tj da si dobio više novca od LP te da si prodavao, bio bi u neplaniranom plusu

Dakle, cilj je bila EL (kroz playoff LP).
    podravskimodrikibicPMK

meni to nije cilj nego alibi za ne ulazak u LP.
  • Tomo
    21
    Ovo je prestrašno na više razina. Izjave igrača me zabrinjavaju najviše, pa mi smo presretni sa bodom u utakmici gdje smo stvorili jednu polupriliku protiv ekipe kojoj nedostaje nekoliko igrača i ne igra doma. To nam je vrlo vjerojatno najslabiji protivnik koji je došao u idealnom trenutku da se dignemo. Ali ne, mi smo jedva bod izvukli i presretni smo.
    Ja jednostavno ne mogu vjerovati što čujem u izjavama igrača, ovo je horor i pitam se je li itko uopće pomislio pobijediti danas. Igra je izgledala kao da nije.
  • BlueDD
    66
    Od igre su još sramotnije izjave nakon nje. Po pitanju euro koeficijenta mi se borimo da ostanemo nositelji u playoffu kvalifikacija za ligu prvaka i mi kažemo da smo išli po bod kod jedne od tri najslabije momčadi europske lige. Kakav je to jebeni mentalitet, kakvo je to shvaćanje ambicija kluba i kvalitete igrača s kojima raspolažeš, kakvo je to uopće planiranje budućnosti u ovom natjecanju...
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Jedva cekam da se javi pješadija i svima nam objasni da smo u krivu i da nemamo šta preispitivati i da nam je bilo bolje nekad i da smo Tatticevci i gdje smo bili kada je gorilo ispod zapada i kako je ovo super i kako smo digli titulu prošle godine i kako nismo pravi navijači jer navijači uvijek samo navijaju i podržavaju klub i tako dalje i tako dalje i onda na sve to, ali podržavamo demokraciju i slobodu govora…. Evo sad su u rovovima i skupljaju se i izaći će i pokazati svima…. Sam kaj prvo vjv čekaju upute….
  • Brusa
    4.3k
    ulazak u LP?
    Očito je da u klubu nitko nije ozbiljno razmišljao o igranju LP ove sezone. Jer da je, ne bi utakmice za ulazak u LP i protiv thuna igrali sada potpuno otpisani Nevistić, Mudražija, Topić.
  • vjeko1701
    29.5k
    Sad ga i ti pališ. Stani, zapali, popij al prestani nasumično lamatat po forumu.
  • vlatkomarkovic
    4.1k

Imaš pravo lud sam, idem popiti i zapaliti i stati cu, ali kako da čovjek ostane normalan nakon ove zadnje dvije utakmice? A i one 3 prije toga su bile za pivu viska….
  • cibona
    8.3k
    Riješit ćemo se trenera i što onda? On je tek kap u moru problema.

Je li trener odlučio da je da nam ne treba zamjena za Valinčića?
    Je li trener odlučio prodati Bakrara za mizernu cifru?
    Je li trener odlučio dovesti polomljenog Oršića kao prvo mjesto na lijevom krilu?
    Je li trener odlučio pokupovati prosječne HNL igrače?
    Je li trener odlučio kopati po ruskom i izraelskom tržištu?
    Kojeg igrača iz omladinske škole smo stvorili u protekle dvije godine da danas sa sigurnošću možemo tvrditi da će imati mjesta u prvih 11 protiv Lokomotive u nedjelju?

Loše odluke koje su se napravile ovo ljeto možemo nabrajati do sutra i one neće nestati smjenom trenera, koja se trebala dogoditi još lani...
  • InteraGal MGC
    112
    Gledano današnju utakmicu ili ovu cijelu sezonu, da dođe novi trener koji ne libi se igrat s mladim igračima, pola ekipe bi otpalo.

Hoxha, Oršić, Lisica, Zajc, Scott, Valinčić ne bi više imali mjesta.

Radnić, Nsoki, Fuzy, Mikić, Benkotić i Brundić ne bi odigrali lošije od ovoga, a i trener misli da je to njegov maksimum i maksimum ove ekipe, ako je tako misli onda treba sam dat otkaz ili mu urucit otkaz, ako ne vjeruje da ova ekipa ne moze bolje
  • Ljubo
    1.8k
    onda ćemo prvo vidjeti je li bilo do trenera ili su igrači odron.
  • ksapi
    8.9k

Kaj sve necu procitat majko mila
  • cibona
    8.3k
    Naravno, moje skromno mišljenje jest da dotični nikada nije ni smio biti postavljen na klupu dinama. Ali isto tako ne smijemo živjeti u iluziji da ćemo njegovom smjenom igrati na razini bjeličinog dinama iz 2018./2019. ili mamićevog 2021. Treba biti realan. Mi smo slabiji u odnosu na prošlu sezonu, koja je trebala biti tranzicijska...

Napravljeno je previše loših poteza ovo ljeto i smjenom jedne osobe dugoročno gledano nećemo napraviti previše. Dakle, prvi korak je svakako smjena trenera, ali ako ćemo ostati samo na tome uzalud nam sve.
  • NitkoBitan
    38.8k
    Znas i sam koliko para toliko muzike. Ti bi se pojacavao a glavnina prihoda ti dolazi tek krajem prijelaznog roka preko Europe, prodavao kljucne igrace naravno ne bi. Kojim bi ti novcima i koje igrace dovodio?

Meni je kadar sasvim ok i to cak ni nije nepopularno misljenje. Uvijek cemo negdje bit tanji jbg.
  • Navijač Dinama
    13k
    nisu igrači odron... možda je malo pregrubo reć, ali nisu kvalitetni za Dinamo i ono što se od Dinama i njegovih igrača očekuje..

Već godinama nismo riješili zamjenu za Mišića. Zajc prošle sezone nije mogao u Europi igrat utakmice malo jačeg inteziteta, pogrešno je očekivat da sad godinu stariji Zajc sa 32 na leđima može.

Valinčić kad se vrnuo sa ozljede ne može sa loptom sastat, ali ozljeda je bila prije više od 10 mjeseci. Nema alibija. Lisica ajme majko. Dribling je taj da kad si gurne u for i trči za njom i ubaci je.. tehnika 0.

Hoxha je od Jakirovićevog mandata u Dinamu, i svi smo ga barem jednom potjerali ili tjerali iz kluba, a on i dalje naše najbolje i startno krilo?!?!?
    Imaš dva stopera koja su ti bili ne tako davno top3 u cijeloj ligi(Galešić i Radeljic), apsolutno nemoguće da su loši da ne dobijaju minute i ako dobiju to su Rudeš, Gorica i cijepidlačenje Galešića na beku, koji može proć u HNL-u, u Europi smo(evo i večeras) te čari Galešićs na beku vidjeli

Rus? Sudit ćemo mu za pola godine-godinu, kao i Ivanušecu, Prevljaku i Almeni. Plus Vidović i Bakrar su ti otišli.

Ajmo se ne zavaravat...Dinamo ima lošiji roster nego prošle sezone, a i kao takav je trebao pojačanja, ne djecu, ne neprovjerene HNL-džije i igrače koji su rutina u Istri, Belupu i šta ti js znam kojem HNL davljeniku, nego kvalitetu.
    Pa i da dovedeš 3 igrača i spiskaš 10 miliona, al da valjaju, napravi to.
    Kad stvarno budu igrači da odskaču na odnosu svoju ekipu i HNL onda ćemo moć pričat da su kvaliteta i da vrijede nešto ili nečega.

Imamo omladinsku školu/drugi tim, nemoguće također da kroz godine(period od 20-ak godina) kad smo izbacivali igrače, srastali sa klubom, stasali, igrali, na kraju odlazili gdje smo u konačnici i zaradili nešto na istima ili ubiremo plodove i od idućih prodaja, da sada odjednom nemamo takvog bar jednog...

Generalno i činjenično, koliko god je ta činjenica bolna i nekima teško pojmljiva, mi nažalost osim Belje, pa Perez Vinlofa, veterana(kakav god da je) Mišića,Stojkovića i još ponekog izuzetka realno nemamo kvalitet, širinu i općenito roster za Europu.
    Ne za Ligu prvaka, nego nemamo za Europsku ligu.

Kad ljudi prestanu od igrača pravit i umišljat da su oni kvalitetom neka Barcelona, Reali, Liverpooli, možda nam svima bude bolje i možda se pomirimo sa stanjem kakvo je trenutno, do tada će razočaravanja i pokisla lica nažalost učestalo gledat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.