• Mr Anderson
    22.3k
    Imam posao očito za razliku od tebeArchangel

Šta misliš da samo ti radiš ovdje? Pa 90% nas radi i piše ovdje za vrijeme radnog vremena, hvala bogu da možemo. Uostalom ako imaš tako puno posla koji kurac onda tipkaš po forumu? Napišeš da ima na tisuće trenera, a ne znaš niti jednog. Što onda pišeš takve besmislice.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Vladimir Petkovic, bez zajebancije. Trenutno je slobodan, ima jebeno iskustvo vodjenja klubova i reprezentacija, ima solidne rezultate iza sebe. Gaju formaciju 4-2-3-1 i 4-3-3

Pitanje je samo jel to netko koga bi Boban htio
    Denle

Slažem se, top opcija, ali kaj nije on u nekom intervjuu rekao da ga ne zanima rad u HNL-u?
  • Zvonkec
    668
    Protiv Thuna je imao priliku igrat na svojoj prirodnoj poziciji dok je Stojkovic bio suspenziran i apsolutno nista nije pokazao, anoniman totalno tako da ne vjerujem da bi dobro dosao protiv Vikingauunniiqq

Osmica nije ni blizu njegova prirodna pozicija. Dečko je polušpica tipa kramarić, a kao krilo je bio dio udarnih 11 na proljeće, tražio je transfer jer ga se guralo na osmicu di bi bio vječna zamjena za stojka
  • Progressive overload
    552
    i to ruski rulet sa tri metka u bubnju
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Još jedna stvar, uz trenera mora ići KOMPLETAN stožer. Prebaci neke ako misliš da imaju potencijal u dinamo II, svi drugi moraju otići skupa s trenerom.
  • Denle
    765
    Slažem se, top opcija, ali kaj nije on u nekom intervjuu rekao da ga ne zanima rad u HNL-u?Mr Anderson

U nekom clanku u Indexu iz 2022. je samo bilo spomenuto kao da se "Petkovic ne vidi kao trener nekog kluba na Balkanu", al nigdje nisam uspio pronaci clanak gdje je on to bas izjavio.

A i to je bilo prije 4 godine, dok je jos bio 'zaposlen'. Trenutno je bez kluba i vrijedilo bi pokusati pregovarati s njim
  • Zvonkec
    668
    bjelica čeka Basel, odbio Dynamo kyiv tak se bar priča možda ipak nas čeka
  • Jurki
    27.7k
    mozda samo kondicijski treneri i to samo mozda.. al ovo ostalo sve na burzu.
    Kelava, Mrcela, Jajalo, Bloudek.. sve na biro za zaposljavanje.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Trenutno je bez kluba i vrijedilo bi pokusati pregovarati s njimDenle

Svakako, ima znanja, ima iskustva, a i djeluje kao trener s karizmom.
  • CastAway1986
    6.6k
    Imam osjecaj da ako Boban da otkaz Kovačeviću a trebao je nakon Osijeka da Leko uskače kao trener barem kratkoročno , pa ako se dokaže nastavlja voditi ekipu ! Praksa koju cesto koriste i najveci klubovi svijeta gdje daju priliku treneru B momcadi ili juniora.. e sad koliko bi to za nas bilo uspješno neznam
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Leko po meni ne smije biti trener duže od jedne utakmice. Nek se on prvo dokaže s DInamom II, pa tek onda budemo razmišljali o njemu u budućnosti.

Makar iskreno ja nekako više vjerujem da Badelj bude bio trener za Dinamo u budučnosti.
  • Efes Pilsen
    17k
    Pricamo o treneru koji je vec radio podosta dugo u tom rangu. Sto ce dokazat sad s Dinamo II, a da nije s Jarunom?
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Meni on još nije pokazao da ima tu kvalitetu, ako napraviti igru sa ovako mladom ekipom i pobjeđivati, jedino je onda on trener za Dinamo.
  • Dendle71
    580
    bjelica čeka Basel,Zvonkec

Samo kaj Basel ne čeka njega! Barem sam tako cuo. Nije im opcija. Ali tko zna..
  • Sava Krpa
    1k
    Ako ce Leko biti trener onda bolje ne dirat Kovu. Lik se nije nigdje pokazao kao neki znalac sto je manji problem u prici jer ako je Leko vec dio sustava i vec je podlozan Bobanu onda cemo imati trenera istih karakteristika kao Kova osim sto je Jerko veći i zna koji strani jezik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.