• Twisted1
    1.2k
    Naravno da ne treba ostati, ali koga dovesti u ovoj situaciji?

Prema klubu, trener mora biti Hrvat, i onda dovedeš trenera koji se ne može sporazumjeti s pol ekipe jer si mu doveo krdo stranca. Koja ironija čovječe.
  • dMilan
    58
    100% si u pravu. Nije bitno jel simpatičan. Kad kažem bezvezne kritike, mislim na pljuvanje, vrijeđanje i omalovažavanje. Kritika prema Kovačeviću je uredu i realna, ali treba zadržati neku razinu poštovanja. Večina nas je nezadovoljna trenerom i njegovim odlukama , ali sve to treba raditi na korektan i gospodski način.
  • Orc123
    17.3k
    Nitko nikada nije javno rekao da trener mora biti Hrvat. Voditelj skole nam Spanjolac, o cemu pricamo onda. To su gluposti i izmisljotine novinara. Bas me briga tko ce soci...moze i Leko dok se ne nađe posteni trener. Ovdje izlaza vise nema.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Šta koji kurac fantazirate o neotkrivenim talentiranim stranim trenerima koji jedva čekaju doći u Dinamo. Svi prepametni, a cijepljeni protiv realnosti. Da nađemo takvog šanse su malo veće nego dobiti na lotu, a kod nas nema vremena ni strpljenja čekati nekog.
    Novi trener Dinama će biti Jerko Leko, prije ili kasnije. Opcija se nameće sama po sebi, trener koji je u sustavu, čije ekipe igraju u sustavu koji se preferira u klubu i koji je pod paskom Capelasa
  • Blueshadow86
    5.7k
    100% si u pravu. Nije bitno jel simpatičan. Kad kažem bezvezne kritike, mislim na pljuvanje, vrijeđanje i omalovažavanje. Kritika prema Kovačeviću je uredu i realna, ali treba zadržati neku razinu poštovanja. Večina nas je nezadovoljna trenerom i njegovim odlukama , ali sve to treba raditi na korektan i gospodski način.dMilan

Ok, sad si malo precizniji oko svega i sve 5. :wink:
    Samo sam sit spominjanja da nam je trener simpatičan, dobar čovjek i ostalo što se valjda spominje svaki dan ovdje na Zoni.

Treba nam novi trener, dosta je bilo sramoćenja i luzerštine. Svakom utakmicom smo sve gori i gori.
  • don
    21.8k
    Novi trener Dinama će biti Jerko Leko, prije ili kasnijeMr Anderson

onda nam je sportski sektor odnosno Boban veći problem od Kovačevića. A preostaje nam nadati se da nisi u pravu.

ali po trenutnim stvarima mogu zamislit Leku, a posli toga Bišćana. Dovoljno da se svi zajedno objesimo.
  • Fan
    2.8k
    Opcija se nameće sama po sebi, trener koji je u sustavu, čije ekipe igraju u sustavu koji se preferira u klubu i koji je pod paskom CapelasaMr Anderson

Jedina šteta u svemu tome je što nam je sustav očito za kurac.
  • crophantom
    7.7k
    ma sjajno, Dinamo ocito spada u rang klubova koji ne moze dovesti stranog talentiranog trenera da nam zivot ovisi o tome.
    Sad se i na forumu spustaju kriteriji.

Za sljedece ljeto ocekujem da ne mozemo ocekivati da Dinamo moze dovesti postenog desnog beka koji želi doći, jer eto, ipak smo zadnja zabit.
  • RInaldo
    10
    Ne boli poraz, ne boli loša igra, boli šta su trener i igrači nakon ovog jučer zadovoljni igrom.
    Usadio je u ekipu luzerski mentalitet, srozao je vrijednosti igračima.
    Promjena svakako potrebna.
  • Mr Anderson
    22.3k
    onda nam je sportski sektor odnosno Boban veći problem od Kovačevića. A preostaje nam nadati se da nisi u pravu.don

Itekako sam u pravu, na Leku se računa kao budućeg trenera prve ekipe, možda nisu mislili tako brzo, ali računa se. Ako mijenjamo sad trenera nakon što nije prošla ni četvrtina sezone, jedino što se može učiniti preko noći je postaviti nekog unutar kuće. Dovesti nekakvog ozbiljnog stranca preko noći nije nimalo realno, a opet dovesti nekog mlatimudana samo zato što priča španjolski je pogrešno.
    Unutar kuće imaš Leku, imaš Capelasa (nadam se da ne idemu tim smjerom) i imaš Bjelicu koji je još uvijek na plaći (malo vjerojatno).
  • austrijanac
    13.8k
    Pristao bi i na Capellasa kao privremenu soluciju ako to znaci odlazak Kove.

Anderson dobro prica, Leko je izrazenija opcija.

Sumnjam da se gleda neki neotkriveni gem poput Thiaga Alcantare ili slicno.
  • Mathiasovi Chageri
    9.3k
    ne vidim smisao mijenjanja trenera u sred sezone pogotovo kad smo u igri u sva 3 natjecanja.
    Da igra je grozna.
    Da igraci su totalno van forme. Ali bitan je kontinuitet a ne da sad dodje neki VD trener pa za 3 mjeseca opet neki novi itd.
    bazooka93

Kontinuitet radi kontinuiteta nije produktivan. Kontinuitet lošeg trenera neće magično učiniti ovu momčad i igru boljom. Još prošle godine se sve ovo jasno vidjelo, samo loša konkurencija koja nije to mogla kažnjavati u HNL-u nas je dovela do naslova i Kupa.

Tamo gdje je konkurencija bila kvalitetnija, kao u Europskoj Ligi, nam je pokazala sve što možemo očekivati od ovog trenera.

Imao je godinu i pol dana, imao je dovoljno šanse da unaprijedi igru, nije uspio. Uvijek će mu ostati naslov prvaka Hrvatske i Kup koji je osvojio kao najveći trofeji koje će osvojiti u karijeri.

Dosta ovog mučenja igrača i navijača. Treba nam ozbiljan trener sa ozbiljnim stručnim stožerom.
  • Bernard
    1.4k
    Jučer sam gledao na Netflixu dokumentarac o Mourinhu.
    Najviše šta me iznenadilo je luđačko praćenje trenera,život bi dali za njega u tom trenutku,slijepo obožavanje,a to dolazi iz usta John Terrya i Franka Lamparda.Njegove presice isto legendarne,samouvjerene,pa sami igrači vele da bi ih to diglo i i nabrijalo..
    E sad govorim ovo jer nikad nisam bio Mourinhov fan niti velim da bi takav trener bio za nas,ali bar imamo nekakva očekivanja od trenera.Ja kada sam čuo jučer izjave Galešića,Kotarskog pa Kovačevića potonuo sam,emocionalno prazan,da je svima njima onakva igra ok,i da ne očekujemo bolje.
    EEE pa nećemoći,mijenjate luzerski stav DANAS!!
  • Mr Anderson
    22.3k
    Sumnjam da se gleda neki neotkriveni gem poput Thiaga Alcantare ili slicno.austrijanac

Ne kažem da ne treba gledati, ali ako želimo nešto brzo mijenjati, kasno je da danas počnemo takve gledati. eventualno za na polusezonu.
  • mikser
    137
    Zašto mjenjati Kovu, lik nam je stvorio kontinuitet, kontinuirano loše igramo.
    Ajde prestati pizdarije pistai, Kova out.
    Novi trener s kompletnim stožerom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.