• vlatkomarkovic
    4.1k

Nije slijep, samo ne gleda utakmicu….
  • Ivdzo11
    11k
    Boban kaže da ga Dinamove utakmice zbog njegove povezanosti s klubom emocionalno toliko iscrpljuju da mu je lakše u tom trenutku voziti se automobilom ili šetati negoli pratiti što se događa na terenu. Pritom nije riječ samo o tome da nije fizički na stadionu. Na pitanje gleda li barem utakmicu uživo odgovorio je "ne", a potom potvrdio da ponekad ne prati ni rezultat dok utakmica traje.

Neka mu javi netko kako smo izgledali
  • NKDZ86
    9.7k
    Da bar tak mogu ja se isključit dok dinamo igra, a ne da pišem u notes na mobu kad dinamo igra i platim još 200 evra godišnju da ga gledam
  • Masto
    2.3k
    Ako uspije pogledat svih 90 minuta ovog haramballa ja mu se divim
    Jel to napadački nogomet koji se tražio od trenera?
  • striko
    3.9k
    Poduzmi nešto ili mogu i ja biti predsjednik? Za razliku od tebe ću gledati utakmice.
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    Pusti principe ovaj put za dobrobit kluba . Nemoj se inatiti . Nije sramota priznati pogrešku i djelovati. To prave vođe i rade , zajebi ponos. Ovo trenutno je dno dna ,da ideš na bod protiv najslabijeg protivnika onako realno. A oni su nas stisli
    Treba se upitati zašto svi pričaju da je bod ko kuća uz ovakvu igru.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Kako se sere po zvoni neki ljudi stvarno nemaju obraza, a ponasaju se ko da su svu pamet svijeta pokupili. Neke jeftine fore, neki nadimci ko da se prica o ne znam kome. Pod Bobanon cemo imat najmocniji dinamo ikad. A samo nek on radi kako je zamislio. Imate izbore za 3 godine pa se prijavite ili glasaj te za nekog drugog
  • rioda
    18.5k
    Kako se sere po zvoni neki ljudi stvarno nemaju obraza, a ponasaju se ko da su svu pamet svijeta pokupili. Neke jeftine fore, neki nadimci ko da se prica o ne znam kome.Fatos Beqiraj

Sam je dao materijala za to, vjerojatno opet ciljano da na sebe skrene pažnju u vrijeme krize
  • Tom Hanks
    5.7k
    A šta bi trebali,pljeskati jer je on zvone?Ne može pogriješiti?
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Pod Bobanon cemo imat najmocniji dinamo ikad.Fatos Beqiraj

Dobro smo krenuli, a i trend je sve bolji….

Imate izbore za 3 godine pa se prijavite ili glasaj te za nekog drugogFatos Beqiraj

Možda se Kruni Simonu te godine ne bude prijetilo, pa se možda i netko kandidira…..

#zivjelademokracija
  • Common Sense
    1.6k
    Kume, vjeruješ li ti Kovi ili svojim očima?
  • NB86
    17.7k
    Kriza rezultata nije problem, ovakva kriza igre ovoliko dugo nakon preuzimanja klupe trenera i slaganja momcadi sportskog sektora je da se svi u klubu zapitaju sta oni rade i kako, nije sramota, dovedite nekog da vam pomogne i ispravimo greske
  • vlatkomarkovic
    4.1k

Kovi, zašto bi vjerovao svojim ocima, čeka novi izlazak klupskog PRa i objasnit će mu da Sj. Koreja maznula Brazil 2010.
  • cibona
    8.3k
    Treba biti jasan. Problem nije samo u treneru. Ovoljetni prijelazni rok je, nažalost, jedan od najgore odrađenih u posljednjih 10 godina, ako ne i više. Usporediv je s onim iz 2022. kada je Čačke na zimu provjetrio svlačionicu jer je mislio da imamo preveliku bodovnu prednost. Tada smo ostali bez ključnih igrača (Oršić, Ademi), a nije doveden nitko izuzev tada perspektivnog Perkovića zadnji dan roka.

Međutim, ljetos osim što smo za smiješnu cifru prodali jednog od bitnijih nositelja iz prošle sezone, Bakrara, doveli smo potrošenu robu u liku Oršića i Ivanušeca, hrpu neperspektivnih HNL igrača i ruskog anonimusa.

Rezulat je taj da smo u kombinaciji s lošim igraĉima i potkapacitiranim trenerom čak i u nikad gorem HNLu izgubili dominantnost...

Sada sve ovisi o Bobanu. Hoće li nastaviti tjerati inat ili će se udostojiti staviti ego sa strane i napraviti barem jedan dobar potez za početak, a to je smjena trenera Kovačevića.
  • Jurki
    27.7k
    upravo to. Kriza rezultata nije problem jer se svakome mogu zalomiti u 10ak utakmica 4-5 losije.. jbg to je sport.
    Ali kad radis takve mutave greske na utakmici kakve smo mi radili danas.. mi nismo spojili 3 dodavanja cijelu utakmicu.. e to je za upaliti sve crvene alarme.
    Nebu me nitko uvjeril da ekipa koja ispadne od Dambrauskasa ti neda tolko igrati da nemres nist i da si totalno nemocan.

na temelju cega mozemo tvrditi da je prijelazni rok napravljen usrano?
    Da smo dopeljali Yamala, Belinghama, Kanea i pol Psgove vezne linije.. s ovim majstorom na klupi mi bi igrali identicno zasrano kak igramo i sada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.