• rioda
    18.5k
    Mislim da to nije poštovanje već strah od gubljenja akridetacijeProgressive overload

A svi znamo kako to završi...

• Jos-Optimus
    13.4k
    A i nisam tolko napet, ne hvata me tolko trema kao recimo uoci neke tekme lige prvaka, ne znam kako je vamaDani Olmić

Nama nije tako, prestani se sramotiti i nazivati navijačem Dinama
  • ElDorado
    14.9k
    Ak je ovo iz SN sastav, lik gura po starome i baš ništa ne očekujem.
  • crophantom
    7.6k
    Ako starta Valinčić ozbiljno cu razmisliti da jednostavno odem u šetnju na nasip oko 21 danas.
    Samo sto cu doci u napast da se bacim u Savu.

Nagraditi lika jos jednim startom bi samo po sebi bilo za otkaz.
  • Masto
    2.3k
    reko denis u zadnjem podcastu da ga je vidio nakon osijeka kako trči po dubravi da je izgledao snuždeno, al eto ocito je trebo gale startati al se ne zeli riskirat zbog odsutnosti radeljica
  • crophantom
    7.6k
    ok, kaj nije moguce ak trebas mijenjati stopera kasnije Galesica gurnuti s beka na stopera?

Doslovce bi mi Prevljak startao na beku prije Valincica, nema opravdanja da on danas starta.
  • manga guela
    5

A zamjena pozicija na terenu, npr Galešić igra desnog beka, ozljedi se stoper, uđe Valinčić na beka, a Galešić pređe na stopera. Ili je to već prevelika taktička zamisao. Držat ćemo Galešića na klupi ako bude trebalo zamjeniti stopera ili beka. A što ako ne bude trebalo mjenjati nikoga zbog zamjene, ostat će čitavu utakmicu na klupi
  • Netkos
    241
    Ja bi ipak startao Galešića, pa ako se i nešto dogodi uvijek možeš promijeniti pozicije, pomaknuti Galešića na stopera i uvesti Valenčića na bek.
  • manga guela
    5
    Kotarski
    Galešić - Sergio - Mcena - Vinlof
    Kravtsov - Mišić
    Lisica - Stojković - Ivanušec
    Prevljak

Mislim da je u ovoj situaciji ovo najrealnije i da imamo najviše izgleda, ako ćemo ići na rezultat. Ako ćemo opet igrati run and gun nadtrčavanje onda će nas napuniti kao i Osijek. Ako išta mislimo napraviti u EL, odnosno biti barem među prva 24, večeras moramo uzeti 3 boda
  • fakin
    6.2k
    Nece kova u prvih 11 staviti rusa ili galesica. Prije bi topica stavio
  • mali M
    10.5k
    Mislim da je u ovoj situaciji ovo najrealnije i da imamo najviše izgleda,manga guela

Ovo su ti dvije oprečne rečenice... Da, slažem se da je to naša najbolja taktika i postava i imamo najviše izgleda sa njom. Ne, to u ovoj situaciji nije najrealnije jer će Kova poslati istu postavu na teren...
  • Crni86
    24.6k
    Ak krene zajc a ne rus. Koji vrag rus nije igro za vikend onda?
  • Krizy
    76.3k
    Ne računajući niželigaša u Kupu, Dinamo je u gostima ove sezone odigrao pet utakmica i upisao samo jednu pobjedu, dva "iksa" i dva poraza. Gol-razlika 8:11.

Kovačević je Dinamo vodio u osam europskih utakmica u kojima je upisao skor 2-3-3 i gol-razliku 11:16.

Jedna gostujuća pobjeda je bila na neutralnom terenu, a druga protiv momčadi iz Litve.
  • Guinness
    3.5k
    Jedna gostujuća pobjeda je bila na neutralnom terenuKrizy

Statistika je na našoj strani, danas pobjeđujemo
  • NVKOD
    13.9k
    Željena postava za danas:

Kotarski
    Galešić - Dominguez - McKenna - MPV
    Mišić - Kravtsov
    Almena - Stojković - Ivanušec
    Prevljak

Valinčić, Hoxha i Lisica trenutno ne zaslužuju biti članovima prve postave. Bilo je riječi da bi Galešić mogao ostati na klupi jer nema Radeljića pa da pokrije više pozicija. Pa ako se npr. Dominguez ozljedi, Gale na njegovu poziciju i Valinčić na svoju desnu, ne vidim problem. Ista stvar kao McKenna mora van, onda Dominguez i Galešić na stoperima, a uvedeš Valinčića kasnije.

Kakvu poruku šalješ Galešiću što Valinčić koji užasno igra je praktički zacementiran u prvih 11, a dam se kladiti da bi Niko bolju ulogu odradio na desnom beku nego Moris. I ne želim čuti da se Vinlof benčira zbog jedne slabije utakmice, ni pod razno!

Treba pokazati muda i stavit Kravtsova unutra jer ćemo s Zajcom gubiti vezni red, a bez pravog veznog reda će nas pojesti. Treba nam snaga, dueli, trka. Mi u Europi bez dvije šestice nemamo kaj tražiti. Mišić i Kiril na 6icama, a Stojkovića onda staviš više, na cenera.

I da, zašto Almena ne bi startao? Čime je Lisica zaslužio prvu postavu? Igra bolje obranu? Nisam baš primijetio. Sve ekipe su napadale s naše desne strane gdje su on i Valinčić.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.