• Maximo
    1k
    Jbg treba pohvatat taktičke zamisli Kovačevića i Kelave.Nije to lako.Praskaton

Nemrem vjerovati da nam je kelava glavni stručnjak za prekide, čak i da je u tom timu je preveć al glavni stručnjak
  • d-Zg
    54

Arena sport 1, od 21:00h
  • ElDorado
    14.8k
    Sutra ak sami igrači ne izvuku to odosmo potpuno nizbrdo
  • Crni86
    24.6k
    Realno ako cemo sutra izgledat lose na terenu - covjek mora otic.

Ovo ti je najlaksa utakmica ove sezone u europa ligi. Ako tu ne mozemo imat glavu i rep, sta da onda ocekujemo sa sunderalndom, bayerom i azom.
  • Georginho
    929
    Uz sva sranja još nam fali i DDB. U najvažnijoj europskoj tekmi. Jebenica. Sutra sa štitom, ili na njemu!
  • prefontaine
    10.9k
    Nikad čudnije iščekivanje utakmice. Do sada sam svaku utakmicu Dinama jedva čekao, bez obzira na protivnika. Ako je protivnik nominalno lošiji, utakmicu sam iščekivao u modu "idemo ih razbiti". Ako je protivnik al pari, utakmicu sam iščekivao u modu "idemo se potući, odigrati pametno, i bit će to dobro". Ako je protivnik nominalno bolji, utakmicu sam iščekivao u modu "probati izvući nešto i dati sve od sebe, pa što Bog dade i sreća junačka".

Ovu utakmicu iščekujem u totalnoj neizvjesnosti. Najbliži osjećaj je, kad sam prije sad već dobrih 15 godina, u srednjoj zaredao s lošijim ocjenama i neopravdanim satima. Bio sam uvjeren da starci nemaju pojma o ničemu, jer sam kod profesora uvijek bio onaj "dobri, mirni, uzorni učenik i sportaš". I jednog dana, ja umjesto na nastavi sjedim u kafiću, kad na mobitel stiže poziv, piše "tata".
    -"Halo?", javim se.
    -"Sine, imaš li mi išta reći?", s druge strane čujem ćaćin glas.
    Iako znam zašto me zove, iako znam što očekuje od mene, pravim se glup i odgovaram:
    -"Kako misliš imam li ti išta reć?"
    -"Fino, sine. Imaš li mi išta reći što ja ne znam, a trebao bih znati?"
    Sad već svjestan svoje gluposti i kako stari zna sve, opet se pravim glup, i odgovaram:
    -"Nemam."
    -"U redu. Vidimo se kući poslije nastave. Bog." i poklopi slušalicu.

Taj put sam molio Boga da ne dođem kući. Molio sam Boga da na svakom semaforu bude crveno. Molio sam Boga da bude neki problem na cesti, a sve kako bih što kasnije stigao doma i što kasnije se suočio s istinom.

E nešto slično mi se i sada javlja. A istinu ćemo saznati za manje od 24 sata...

Ajmo Dinamo, nema predaje!
  • Dani Olmić
    2.3k
    Po meni sutra ne ide bas puno toga u prilog nama, em losa forma, em nije bas neka atmosfera unutar ekipe, em fali najbolji igrac sto se tice postizanju golova… tako da nemam bas neki ludi optimizam..A polako mi Kova na zivce ide

A i nisam tolko napet, ne hvata me tolko trema kao recimo uoci neke tekme lige prvaka, ne znam kako je vama - htio bi da je tako, al jbg, nije…treba to sutra odigrat sto bolje moguce s ovim sto imamo pa sta dragi bog da… nije sad da se mora po svaku cijenu srljat po 3 boda, fokus mora bit HNL
  • Archangel
    341
    EL je daleko važniji od HNLa. To je gdje se zarade novci, to je gdje raste prodajna cijena igračima, to je što motivira strane igrače da dođu igrati u Dinamo pa trpe HNL šrot ligu po lošim stadionima i malim posjetom utakmica
  • tp1997
    3.4k
    Taj put sam molio Boga da ne dođem kući. Molio sam Boga da na svakom semaforu bude crveno. Molio sam Boga da bude neki problem na cesti, a sve kako bih što kasnije stigao doma i što kasnije se suočio s istinom.prefontaine

E sad me zanima što se desilo kad si došao kući :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.