• badjibadara
    10.8k
    Danas igra Dinamo je čak mislim Zona i počela prva koristiti na svojim društvenim mrežama (nisam 100% siguran)
    Klub je tada imao ono matchday što su i ostali kopirali, tako da je Zona i tu svojevrsni predvodnik.
  • ZgDLions
    2k

To su i cure rekle u shopu, da ekipa traži zastavu za sadbe i sebe, ali da odavno nema.
    Mi imamo i znamo nositi na tekmu ili objesimo na balkon, ali još pokoju bi rado kupili.
    Malo sramota za klub i marketing.
  • Marley
    5.9k
    Eto ideje @marcio amoroso ako se ipak ZD odluci radit nove majice, nekad u buducnosti :wink:
  • Eduardo
    30.8k
    Danas igra Dinamo je čak mislim Zona i počela prva koristiti na svojim društvenim mrežamabadjibadara

@deda polaže autorska prava na ovu tvorevinu koju godinama razvija kroz svoje objave na društvenim mrežama.

I što je najbolje od svega... taj slogan je zaživio i postao prepoznatljiv i među navijačima van zone, ali da... bilo bi korektno priznati dedi da ga je prvi počeo sustavno koristiti u ovom kontekstu.

Sjeca li se netko jesmo li ikad imali u shopu majicu s natpisom "danas igra Dinamo"?

Bas bi mi trebala, pa eto prijedloga
    Marley

Već odavno predloženo za klupski shop... rečeno je da je "upisano", ali nema još ništa konkretno od toga.
  • criticus
    9.5k
    Ali kao što je DJV i dres vezan uz Rippera nek ovo bude dio kolekcije vezan uz Zonad. Sumnjam da vlasnici zone bi imali nešto protiv da klub to upotrijebi besplatno, ali i neka mala naknada za održavanje foruma i tekuće troškove bi bila ok. Za FD smo već kao kolektiv vjerni plavi prijatelj, za veliki Dinamo to ne znači puno, ali neka simbolika bi značila jako puno.
  • marcio amoroso
    54.2k
    Danas igra Dinamo je čak mislim Zona i počela prva koristiti na svojim društvenim mrežama (nisam 100% siguran)
    Klub je tada imao ono matchday što su i ostali kopirali, tako da je Zona i tu svojevrsni predvodnik.
    badjibadara

100%
  • Felip
    836
    Čarape DJV su Made in China i nisu 100% pamučne kao što piše na webu.
  • Droljo
    32.1k

Majku im!
  • NitkoBitan
    38.9k
    Presidente nosi jaknu koje jos nema u web shopu. Izgleda dosta dobro sa zlatnim grbom, bas za jesenske dane na Maksimiru.

https://www.facebook.com/share/p/14ptecQ8MRG/
  • Kujtim Shalla
    12k
    stari moj ,čarape moraju imati minimum 20 posto poliestera da ih drži, i da budu jače . Inače bi se raspale
  • Felip
    836
    Jasno mi je to, ali onda mi nemoj pisati 100% pamuk nego točan udio pamuka kao što uredno piše kod onih drugih grb čarapa.
  • Kujtim Shalla
    12k
    slažem se i nije prvi put da na webu pišu netočne informacije o proizvodima . Kao da neko piše bez veze ,bez da zna bilo što od dobavljača . Još jedna stvar koja se mora poboljšati . Primjera radi castore travel trenirka u opisu piše "udobnost proizlazi iz mekanog a sa druge strane čvrstog heavy pamuka " a u opisu je sintetička, 48 pct viskoza ,46 poliester i 6 pct Elastin. Ogromna razlika . Ja sam pisao a nikad nisu ispravili čak sam i kupio trenirku jer piše pamuk . Trebamo se tu popraviti bez daljnjeg . Jer ponuda je top i po meni nikad bolja
  • plavi72
    2.9k
    Screenshot-20260915-183539-Chrome.jpg

Je li tko uzimao ?
    Jesu li zip džepovi i kakve su veličine(piše regular) i općenito kakva je trenirka ?
    Hvala !
  • Kujtim Shalla
    12k
    ja imam 26/27 novi model i taj kvalitet mi je malo velik ,obično xl mi bude baš po mjeri ali ovaj je baš veliki plus nisam vidio da ima elastena pa bi kupio manji da sam znao. Za tu nisam siguran kakva je
  • Efes Pilsen
    17k
    Stavio je vec neko ovdje, ja sam pitao prije par mjeseci. Odgovor je bio ak nosis L da je M ok, da je malo slobodnija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.