• austrijanac
    14.1k
    S obzirom da cekam sina (buduci lijevi bek Dinama), vec sam dobio desetak bodija za bebe.

Neki se ponavljaju, ali ne znam koji je ljepsi.
    Uzet cu navecer vremena da ih poslikam, svi su bas top.

Velike pohvale za te stvari u shopu.
  • Paggini
    99.8k
    buduci lijevi bek Dinama — austrijanac

Kreni na vrijeme galamit na njega i ponižavat ga, da se na vrijeme nauči na istok
  • jp23
    4.8k

"Pa kako to pužeš?! Ja sam u tvojim godinama puzao tri put brže, i sam puzao do vrtića, uzbrdo u oba smjera"
    ~ negdje tijekom 2027. godine, nepoznati autor
  • austrijanac
    14.1k

Vec sam isprinto 1:1 repliku Hrvoje Čaleta da ga gleda dok spava.
  • rokikaciga
    18.6k
    Ja svom pustam highlightse Pivarica kad jede. I to jos dok je bebac bio. Kakav CocoMelon, Baby Shark i ostale pizdarije. Pivaric - Strinic highlightsi.
  • FazeN
    9.1k
    A o desnom beku nitko ne razmišlja? Što ćemo opet dovoditi Tabinase???
  • jedan u nizu
    20k

Nekako mislim da ti treba strucni ziri da odaberes pravi izbor.
    Nesto sto ce definirati bebaca u odnosu na ostale bebace.

Nesto iz cega ce vristati ''austrijanac'' cim ga obuce.

I da suraduje sa djecjim kreveticem kao sirom slikom.

Pravi landmark obitelji Austrijanac
  • rokikaciga
    18.6k
    Austrijanac i ja osiguravamo 10 godina prosperiteta na ljevom beku. Njegov je 6-7 godina mladi od mog. Taman kad se moj proda sa 23, njegov nastupa na scenu. I nece ga se sikanirat kao Mikica
  • Droljo
    32.2k

6 kilometara puzao po snijegu do vrtića...
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Taman kad se moj proda sa 23 — rokikaciga

Kaj ne bi trebal ideal za dinamovca biti da ne želi otići iz dinama i da nam klub za 10-15g neće morati prodavati svoje udarne igrače? :chin:
  • prefontaine
    11.2k

Kaže, stari mi je godinama pametovao kako je u školu išao pješke 5 kilometara u jednom smjeru, i po kiši i po suncu i po vjetru i po hladnoći.

I dođe napokon google maps, otvorim ja satelitski prikaz, iscrtam ja rutu kuda je on išao od stare kuće do škole, i google veli: udaljenost od točke A do točke B - 970m.

A nastavno na to, dok sam bio gimnazijalac, 4.razred, na pameti sve osim škole, dođemo tako u situaciju da nas domar pita možemo li mu nešto pomoći. Razrednica se složi, i nas 4 muška odemo kod domara po upute. Uglavnom, trebao je neki građevinski materijal nositi s prizemlja na tavan jer se tavan renovirao. Bogu hvala, mi jedva dočekali, sve je bolje nego biti na satu. Nosimo mi to tako na tavan daske, cigle, panele, knauf ploče..., kad u jednom trenutku jedan od kolega opazi dnevnike, sortirane po generacijama, odnosno godištima.

Mi nosimo, on traži. U jednom trenutku samo nas pogleda i reče: "O je#oga Bog*, meni govori da je s peticom prolazio, a vidi, sve same dvice i trice!". Naime, našao je dnevnik i ocjene od svog starog, dok je ovaj bio drugi ili treći razred gimnazije, ne znam sad točno.

*isprike na psovci, ali to je toliko nadrealna scena bila da sam jednostavno morao ispisati od riječi do riječi kako je bilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.