• NORTE
    27.2k
    Nikad mira za Senfa, sad ga prozivaju da je fašist:
    nqMmmrl.jpg
  • crophantom
    7.6k
    koliko se prostituira riječ fašizam ovih godina to je smiješno.

Danas u Lidlu 1 blagajnica, a automatske blagajne crkle, stojimo u redu po pol sata, to je FAŠIZAM!
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Toje se pise odvojeno
  • jedan u nizu
    19.5k
    Toje se pise odvojenoFatos Beqiraj

Bas sam spomenuo nedavno kako su te parole namjerno napisano sa ocitim pravopisnim greskama.
    Valjda da se da dojam da je i ''donji'' dio gradanstva revoltiran vodstvom grada.

POVJESNI

TOJE FAŠIZAM

samo podjarivanje tetaka na fejsu da imaju sta pricati i imati argument protiv necega sto nam je svima doslo kao nesto pozitivno
  • Šteco
    2k
    moze netko tko ima pretplatu stavit slike?tigric

Ima ovdje video:
    https://www.facebook.com/share/r/1Je4gK3MvV/

Inače, prema SS forumu, ovih dana bi trebalo krenuti postavljanje sjedalica.
  • ReidWebb
    22
    Izgleda mi kao da je i prvi red suh nakon kiše :)
  • Thor
    4k
    ako ne puše :lol:
  • dMilan
    54
    Meni se cini mal. Ne kuzim zasto grade stadion od 11k mjesta. Glavni Grad Hrvatske i nisu u stanju napravit mocni Stadion. I novi Maksimir bi trebal imat barem 45k mjesta al dobro.
  • Denle
    751
    Meni se cini mal. Ne kuzim zasto grade stadion od 11k mjesta. Glavni Grad Hrvatske i nisu u stanju napravit mocni Stadion. I novi Maksimir bi trebal imat barem 45k mjesta al dobro.dMilan

annoyed-waiting.gif

Objasnjeno je valjda stoput ovdje, na drugim forumima, pa i u medijima, zasto se gradi stadion od bas 11 tisuca mjesta, a ne veci.

Ovo o Maksimiru s 45 tisuca mjesta necu ni komentirati
  • BBBaranja
    5.1k

I ovo nam je previše..
  • skener
    9.6k
    I novi Maksimir bi trebal imat barem 45k mjesta al dobro.dMilan

Spominjati stadion(e) od 45 000 mjesta u trenutku kada je za iduću našu prvenstvenu utakmicu prodano 259 ulaznica možda i nije baš najlogičnije
  • mali M
    10.5k
    slažem se skroz... Kranjča je trebala imati 25.000, a novi Max gurati između 75 i 100.000..
    Financiranje je mala stavka s obzirom na svjetski landmark kakva bi bila oba stadiona.. ime se može iznajmiti i nekom oligarhu i tako to riješiti (npr. Stadion Borisa Jeljcina ili slično). E i možda nepopularno, ali ja bi ih još povezao podzemnim tunelom kako bi se lakše i brže izbjegla gužva na zelenom valu kad se ide na utakmicu...

Kad Rudeš zagospodari HNL-om i Kranjča od 25.000 će mi biti mala i što onda gospodo... Što onda?
  • dMilan
    54
    da al ne radi se samo o dinamu, u pravu si totalno al imamo i reprezentaciju, mislim da se europsko finale tek igra na stadionu od 40k, o tome se radi.
  • Droljo
    31.9k

Nek naprave u splitu od 50k pa nek repka igra tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet