• miro
    9.8k
    Kog boli pimpek za europsko finale? nas dođe 6,5 k na neku tekmu HNL-a - to je realnost. 30k i ni mjesto više nam ne treba
  • FrodoJePurger
    813
    Biti ce vise ljudi na novom stadionu ali ce i ovaj kapacictet biti previse, moramo se pomiriti s tim da Zagreb ne voli sport
  • Denle
    752
    da al ne radi se samo o dinamu, u pravu si totalno al imamo i reprezentaciju, mislim da se europsko finale tek igra na stadionu od 40k, o tome se radi.dMilan

Gradio bi stadion s totalno nepotrebnim ogromnim kapacitetom da bi jednom u 10-15 godina mogao organizirati neko finale na njemu?
  • dMilan
    54
    nisam, mozda sam se loše izrazil, ispričavam se
  • dMilan
    54
    a dobro u pravu si da, nema smisla, ispal sam glup jbg
  • Denle
    752
    a dobro u pravu si da, nema smisla, ispal sam glup jbgdMilan

Ma nisi ispao glup, samo nemoj uskakati u dretvu prije nego si procitao prijasnje objave tj. stranice. Ne trebas ici od prve stranice, jer dosta stvari je objasnjeno u zadnjih 30-ak.
  • Tresnjevka sjever
    8
    Rekord svih klupske posjećenost u saveznoj ligi bivše države za sva prvenstva od 1966. do 1991. drži naš Dinamo koji je 1981-82 imao prosjek od 28 000. To je najbolja posjećenost u jugo saveznoj ligi dakle dao dragi Bog da na novom Maksimiru imamo takav prosjek. Vojvodina je 1989 bila prvak s 3 500 gledatelja, Sarajevo 1985. s 8000. I to u doba nastanka ultras scene. https://www.european-football-statistics.co.uk/attn/nav/attnyug.htm Ne treba nama niš veće od 30000. Prošla sezona s 11 500 bila je super.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet